kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Medaljon: Se top 2 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen medaljon. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen medaljon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Marguerit Collier i forgyldt Sølv med Medaljon – 45 og 48 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos BARTOLI Copenhagen.

Her kan “Lund Marguerit Collier i forgyldt Sølv med Medaljon – 45 og 48 cm” fås til 2275,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Collieri forgyldt Sølv med Marguerit Medaljon fra Lund Copenhagen.Medaljonen er én hvid forgyldt Marguerit med en diameter på 20 mm.Kæden kan benyttes i længderne 45 og 48 cm.Alle margueritter fra Lund Copenhagen er i 24 karat forgyldt Sølv og håndmalet…

Se hos BARTOLI Copenhagen ❯❯

2: Lund Copenhagen Marguerit halskæde med Ø 20 mm medaljon, forgyldt med hvid emalje

Sidste produkt på vores liste er Lund Copenhagen Marguerit halskæde med Ø 20 mm medaljon, forgyldt med hvid emalje som vi har fundet til 1795,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk Lund Copenhagen medaljon halskæde med Ø 20 mm Daisy vedhæng, som kan indeholde et billede inde i blomsten.
Marguerit blomsten er i 24 karat forgyldt sølv med hvid emalje.
Halskæden er fås i to længder 48 cm og 80 cm.Smuk Lund Copenhagen medaljon hals…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen medaljon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen medaljon:

Dyreste Lund Copenhagen Medaljon på listen er Lund Marguerit Collier i forgyldt Sølv med Medaljon – 45 og 48 cm fra BARTOLI Copenhagen med en pris på 2275.00. Billigste udvalgte Medaljon er Lund Copenhagen Marguerit halskæde med Ø 20 mm medaljon, forgyldt med hvid emalje som du kan købe for 1795.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 480 kr. – de 2 Lund Copenhagen Medaljon vi har fundet koster i gennemsnit 2035 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Medaljon data og priser er hentet fra 2 butikker (BARTOLI Copenhagen, Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Medaljon tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Medaljon guides:

Fandt du ikke det rigtige Medaljon blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Medaljon:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Medaljon var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: