kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Hjertevedhæng: Se top 2 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen hjertevedhæng. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen hjertevedhæng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen – Marguerit ørestikker m. hjertevedhæng i forgyldt sølv

  • Dagens pris: 945,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1050.00, nu kun 945,-.
    Du sparer 105 kr. / 10 %
  • Fundet hos Guldcenter.dk
  • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen – Marguerit ørestikker m. hjertevedhæng i forgyldt sølv” som lige nu er på tilbud hos Guldcenter.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 945,- – en besparelse på 105 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lund Copenhagen Forgyldte Marguerit øreringe med fine hvide margueritter og et forgyldt hjerte hængende under.Til øreringene fås matchende armbånd og halskæde.Læs mere om Lund Copenhagen Klik HERBy Lund Copenhagen…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: LUND Hjertevedhæng i sølv med perle

Sidste produkt på vores liste er LUND Hjertevedhæng i sølv med perle som vi har fundet til 365,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Fint hjertevedhæng fra Lund Copenhagen lavet i blank sterling sølv.
I midten af hjertet sidden en hvid ferskvandskulturper.Husk at købe en kæde til.Fint hjertevedhæng fra Lund Copenhagen lavet i blank sterling sølv.
I midten af hjertet sidden en hvid fers…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen hjertevedhæng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen hjertevedhæng:

Dyreste Lund Copenhagen Hjertevedhæng på listen er Lund Copenhagen – Marguerit ørestikker m. hjertevedhæng i forgyldt sølv fra Guldcenter.dk med en pris på 945.00. Billigste udvalgte Hjertevedhæng er LUND Hjertevedhæng i sølv med perle som du kan købe for 365.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 580 kr. – de 2 Lund Copenhagen Hjertevedhæng vi har fundet koster i gennemsnit 655 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Hjertevedhæng data og priser er hentet fra 2 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Hjertevedhæng tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjertevedhæng guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjertevedhæng blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjertevedhæng:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Hjertevedhæng var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: