kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Broche: Se top 6 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen broche. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen broche tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (43mm)

 • Dagens pris: 1935,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2150.00, nu kun 1935,-.
  Du sparer 215 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (43mm)” som lige nu er på tilbud hos Guldcenter.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 1935,- – en besparelse på 215 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marguerit Broche Forgyldt 43 mmEn smuk og enkel broche fra Lund Copenhagen, der med sit genkendelige marguerit-motiv, går direkte ind i mange kvinders hjerter.
Brochen er smuk og let anvendelig med sit enkle udtryk, samtidig med at den til enhver tid kan…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (36mm)

 • Dagens pris: 1372,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1525.00, nu kun 1372,50.
  Du sparer 152 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldcenter.dk, hvor du kan købe Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (36mm) til kun 1372,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marguerit Broche Forgyldt 36mmEn smuk og enkel broche fra Lund Copenhagen, der med sit genkendelige marguerit-motiv, går direkte ind i mange kvinders hjerter.
Brochen er smuk og let anvendelig med sit enkle udtryk, samtidig med at den til enhver tid kan p…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

3: Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (18mm)

 • Dagens pris: 742,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 825.00, nu kun 742,50.
  Du sparer 82 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Lund Copenhagen

Næste anbefaling er “Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (18mm)”.

Dagens bedste tilbud på “Lund Copenhagen – Marguerit Broche / vedhæng i forgyldt sølv (18mm)” har vi fundet hos Guldcenter.dk hvor prisen lige nu er 742,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marguerit Broche Forgyldt 18 mmEn smuk og enkel broche fra Lund Copenhagen, der med sit genkendelige marguerit-motiv, går direkte ind i mange kvinders hjerter.
Brochen er smuk og let anvendelig med sit enkle udtryk og sine kun 18 mm, der gør den tilpas pr…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

4: Lund Copenhagen sølv broche med blade

Produkt nummer 4 på vores “Lund Copenhagen broche-liste” er Lund Copenhagen sølv broche med blade som du lige nu kan købe for 735,- hos Guldsmed Østergaard

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk, smuk og elegant.
Det er hvad denne sølv broche fra Lund Copenhagen er! Brochen er lavet i sterling sølv og er let oxideret, så blad mønstret smukt træder igennem.Klassisk, smuk og elegant.
Det er hvad denne sølv broche fra Lund Copenhagen er! Br…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

5: Lund Copenhagen sølv broche med blomst, Ø 42 mm

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk, smuk og elegant.
Det er hvad denne sølv broche fra Lund Copenhagen er! Brochen er lavet i sterling sølv og er let oxideret, så blomsten smukt træder igennem.Sølv brochen er Ø 42 mm.Klassisk, smuk og elegant.
Det er hvad denne sølv broche fra Lun…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

6: Lund Kontur Marguerit Broche i forgyldt Sølv

Sidste produkt på vores liste er Lund Kontur Marguerit Broche i forgyldt Sølv som vi har fundet til 1050,- hos BARTOLI Copenhagen.

Forhandlerens beskrivelse:
Forgyldt Marguerit Kontur broche i Sølv fra Lund Copenhagen.Brochen er med én hvid marguerit med en diameter på 30 mmOverfladen er poleret og emaljeretKONTUR BY LUND COPENHAGENAlle margueritter fra Lund Copenhagen er i 24 karat forgyldt Sølv og håndmalet…

Se hos BARTOLI Copenhagen ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen broche i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen broche:

Dyreste Lund Copenhagen Broche på listen er Lund Copenhagen Broche 5 Margueritter Forgyldt m. hvid emalje fra Guldsmed Østergaard med en pris på 2375.00. Billigste udvalgte Broche er Lund Copenhagen sølv broche med blade som du kan købe for 735.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 1640 kr. – de 6 Lund Copenhagen Broche vi har fundet koster i gennemsnit 3304.17 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Broche data og priser er hentet fra 3 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard, BARTOLI Copenhagen). Alle Lund Copenhagen Broche tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Broche guides:

Fandt du ikke det rigtige Broche blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Broche:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Broche var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: