kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Børnearmbånd: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen børnearmbånd. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen børnearmbånd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen – Børnearmbånd i sølv m. 8 kt. guld hjerte

  • Dagens pris: 661,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 735.00, nu kun 661,50.
    Du sparer 73 kr. / 10 %
  • Fundet hos Guldcenter.dk
  • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen – Børnearmbånd i sølv m. 8 kt. guld hjerte” som lige nu er på tilbud hos Guldcenter.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 661,50 – en besparelse på 73 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super smukt og elegant børnearmbånd i sølv og et smukt vedhæng i 8kt.
guld fra Lund Copenhagen.
Armbåndets vedhæng er et lille hjerte i 8kt.
guld og måler 7x7mm. Selve armbåndet er i 925 sterlingsølv og måler 14-16cm, hvilket betyder at det er justerbart….

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Lund Copenhagen forgyldt børnearmbånd med Dagmar kors

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Lund Copenhagen forgyldt børnearmbånd med Dagmar kors til kun 425,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette fine børnearmbånd er fra Lund Copenhagen er udført i forgyldt sterlingsølv og har et lille fint Dagmar kors i midten.
Armbåndet kan justeres i længden til 14 eller 16 cm. Dette fine børnearmbånd er fra Lund Copenhagen er udført i forgyldt sterlings…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: Lund Copenhagen sølv Bismark børnearmbånd, 16cm

Sidste produkt på vores liste er Lund Copenhagen sølv Bismark børnearmbånd, 16cm som vi har fundet til 315,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Sødt lille Bismark børnearmbånd i sterling sølv på 16cm fra Lund Copenhagen.Sødt lille Bismark børnearmbånd i sterling sølv på 16cm fra Lund Copenhagen. >…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen børnearmbånd i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen børnearmbånd:

Dyreste Lund Copenhagen Børnearmbånd på listen er Lund Copenhagen – Børnearmbånd i sølv m. 8 kt. guld hjerte fra Guldcenter.dk med en pris på 661.50. Billigste udvalgte Børnearmbånd er Lund Copenhagen sølv Bismark børnearmbånd, 16cm som du kan købe for 315.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 346.5 kr. – de 3 Lund Copenhagen Børnearmbånd vi har fundet koster i gennemsnit 467.17 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Børnearmbånd data og priser er hentet fra 2 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Børnearmbånd tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnearmbånd guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnearmbånd blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnearmbånd:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Børnearmbånd var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: