kulturnet logo

Bedste Louis Poulsen Pendel: Se top 8 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Louis Poulsen pendel. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Louis Poulsen pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Glas til Wohlert Ø350 Pendel – Louis Poulsen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Glas til Wohlert Ø350 Pendel – Louis Poulsen” fås til 3295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vilhelm Wohlert for Louis Poulsen Koncept Styrtede satellitten til jorden og ligger nu i tusinde stykker, fortvivl ej der er snart en ny på vej Wohlert 350 Pendel er velegnet til almenbelysning.
Den matte glasoverfl ade giver et ensartet og d…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Moser Pendel Ø185 – Louis Poulsen

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Moser Pendel Ø185 – Louis Poulsen til kun 3295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Anu Moser for Louis Poulsen Koncept Moser pendlen er designet af den svenske keramiker Anu Moser i 2002.
Inspirationen til lampernes forskellige former opstod da designeren observede hvordan en glasmasse i starten udvikler sig, når den mundblæ…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Cirque 150 Pendel Grå Top – Louis Poulsen

Næste anbefaling er “Cirque 150 Pendel Grå Top – Louis Poulsen”.

Dagens bedste tilbud på “Cirque 150 Pendel Grå Top – Louis Poulsen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 2195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Clara von Zweigbergk for Louis Poulsen Koncept Cirque 150 Pendel Grå Top er et af fire produkter, der deltog i en design breefing ved navn Playful. Blandt disse udmærkede Cirque sig med et spil imellem farver og former.
Breefingen foregik…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Aflastning PH 3/2 Pendel – Louis Poulsen

Produkt nummer 4 på vores “Louis Poulsen pendel-liste” er Aflastning PH 3/2 Pendel – Louis Poulsen som du lige nu kan købe for 45,- hos Lampemesteren.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Aflastning PH 4-1/2 Pendel Louis Poulsen…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

5: PH 3½-3 Pendel Opal Sortmetalliseret – Louis Poulsen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 3½-3 pendlen sort metalliseret er medlem af 3-skærmsfamilien, der i dag tæller 20 lamper, heraf 3 til udendørs brug.
Helt tilbage i 1925/1926 designede Poul Henningsen 3-skærmssystemet, hvor han…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

6: PH 5 Pendel Classic White – Louis Poulsen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 5 Pendel Classic White blev designet i 1958 af Poul Henningsen (1894-1967), som var pioneer indenfor lysdesign og helligede det meste af sit liv til at tæmme det elektriske lys.
Den verdensber…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

7: PH 4½-4 Glas Pendel – Louis Poulsen

Forhandlerens beskrivelse:
Design Louis Poulsen Lighting A/S for Louis Poulsen Koncept PH 4½-4 pendel er medlem af 3-skærmsfamilien, der i dag tæller 20 lamper, heraf 3 til udendørs brug.
Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde m…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: PH 3/2 Pendel Sort Metalliseret – Louis Poulsen

Sidste produkt på vores liste er PH 3/2 Pendel Sort Metalliseret – Louis Poulsen som vi har fundet til 6095,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 3/2 pendel sort metalliseret er en meget smuk og stilfuld pendel, der med den sorte farve, fremgår mere rå end den oprindelige højglansforkromede model. Den meget populære PH 3/2 pendel er medlem a…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Louis Poulsen pendel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Louis Poulsen pendel:

Dyreste Louis Poulsen Pendel på listen er PH Artichoke Ø840 Rustfri Stål Poleret Pendel LED 3000K – Louis Poulsen fra Luxlight.dk med en pris på 102125.00. Billigste udvalgte Pendel er Aflastning PH 3/2 Pendel – Louis Poulsen som du kan købe for 45.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 102080 kr. – de 8 Louis Poulsen Pendel vi har fundet koster i gennemsnit 516117.75 kr.
Ovenstående Louis Poulsen Pendel data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, vvs.dk). Alle Louis Poulsen Pendel tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel:

Kunne du tænke dig lækkert dansk design i hjemmet, som du kan have med dig resten af livet? Så kan en pendel fra Louis Poulsen være den rette investering for dig. De mange Louis Poulsen lamper byder på noget for enhver smag, hvad end du har brug for en ny spisebordslampe eller lidt hyggeligt lys til sofahjørnet

Populære lamper

Hvem er Louis Poulsen?

Louis Poulsen har været på banen, når det kommer til at levere lækre design lamper til danske hjem lige siden 1874. Deres modeller er designet i tidsløst og klassisk design, hvilket gør, at man derfor kan se deres designs i alle former for indretninger, hvad end det er i det ældre hjem eller hos den unge og moderne børnefamilie. I mange år har mærket samarbejdet med store danske designere så som blandt andet Arne Jacobsen og Poul Henningsen, hvis klassiske designs stadig i dag går som varmt brød

Hvilken Louis Poulsen pendel giver mest lys?

Louis Poulsen har designet et utal af forskellige pendler, der alle har hver deres fordele, afhængigt af hvor de skal hænge.

Ønsker man en pendel, der giver så meget lys som muligt, er der nogle modeller, der er mere velegnede end andre. Louis Poulsen har blandt andet lavet en del modeller i hvidt glas.

Dette gør at lyset har mulighed for at trænge igennem lampeskærmen, til trods for det er en lukket skærm. Således kan du få udsendt lys i mange retninger, uden det bliver for skarpt.

Køber du pendler med åbne skærme, giver disse også lys til et bredere areal modsat de med sammenlukkede skærme, hvis lys ofte er retningsbestemt.

Har din pendel en åben skærm, kan du hænge den højere op for at få lys til et bredere areal

Hvor i mit hjem kan jeg hænge en Louis Poulsen pendel?

Fordelene ved at have en hængende pendel er først og fremmest, at den ikke æder plads andre steder i din indretning. Ydermere er pendler især gode som lamper over spisebordet. En del af pendlerne har retningsbestemt lys, hvilket gør, at de sender lyset mod bordet, hvor man sidder og spiser. Har man et større spisebord kan man passende vælge at have to hængende ved siden ad hinanden, da dette giver et både moderne og stilet udtryk

Hvad koster pendler fra Louis Poulsen?

Louis Poulsens pendler er blandt de mest populære på det danske marked blandt andet grundet deres tidsløse design og ikke mindst deres høje kvalitet. Af samme grund er prisen på deres mange modeller også sat derefter og koster som regel et par tusinde kroner. Vælger man at holde øje med lamperne hos online forhandlere, kan man dog være heldig at finde deres lamper til nedsat pris, samt finde frem til den forhandler, der sælger lamperne billigst

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Louis Poulsen:

Er du vild med Louis Poulsen, men Pendel var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Louis Poulsen: