kulturnet logo

Bedste Le Klint Væglampe: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Le Klint væglampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Le Klint væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Facet Udendørs Væglampe m/Small Baseplade Sort – Le Klint

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Facet Udendørs Væglampe m/Small Baseplade Sort – Le Klint” fås til 3790,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Aurélien Barbry for Le Klint Koncept FACET væglampen er designet af den franske designer Aurélien Barbry hvis ide har været at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til indendørs som udendørs brug.
Efter først at have fun…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Shibui Væglampe – Le Klint

 • Dagens pris: 4436,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5995.00, nu kun 4436,-.
  Du sparer 1559 kr. / 26 %
 • Fundet hos Lamper.dk
 • Mærke: Le Klint

Anden anbefaling har vi fundet hos Lamper.dk, hvor du kan købe Shibui Væglampe – Le Klint til kun 4436,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LE KLINT Shibui væglampe, hvid/sort – designet af Søren Refsgaard.
Shibui lampeserien har mange referencer tilbage til 1950'erne og til japansk minimalisme.
Skærmen på Shibui lampen er håndfoldet og har en sort metalring på bunden, som er med til at t…

Se hos Lamper.dk ❯❯

3: Le Klint Sax 233-2/21 Væglampe – Le Klint

 • Dagens pris: 4496,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5995.00, nu kun 4496,-.
  Du sparer 1499 kr. / 25 %
 • Fundet hos Lamper.dk
 • Mærke: Le Klint

Næste anbefaling er “Le Klint Sax 233-2/21 Væglampe – Le Klint”.

Dagens bedste tilbud på “Le Klint Sax 233-2/21 Væglampe – Le Klint” har vi fundet hos Lamper.dk hvor prisen lige nu er 4496,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LE KLINT Sax 233-2/21 væglampe, sort eg/papir – designet af Erik Hansen.
Den ikoniske Sax væglampe blev designet i 1952.
Sakselampen har et klassisk og tidsløst design, der vil passe ind i enhver indretning.
Denne fantastiske væglampes design er kopieret…

Se hos Lamper.dk ❯❯

4: Facet Udendørs Væglampe m/Medium Baseplade Lys Grå – Le Klint

Sidste produkt på vores liste er Facet Udendørs Væglampe m/Medium Baseplade Lys Grå – Le Klint som vi har fundet til 3790,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Aurélien Barbry for Le Klint Koncept FACET væglampen er designet af den franske designer Aurélien Barbry hvis ide har været at finde en ikonisk, men enkel form, som ville være ideel til indendørs som udendørs brug.
Efter først at have fun…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Le Klint væglampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Le Klint væglampe:

Dyreste Le Klint Væglampe på listen er Swirl Væglampe/Loftlampe Large Kobber – Le Klint fra Lampemesteren.dk med en pris på 8995.00. Billigste udvalgte Væglampe er Facet Udendørs Væglampe Lys Grå – Le Klint som du kan købe for 2995.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 6000 kr. – de 4 Le Klint Væglampe vi har fundet koster i gennemsnit 23649.75 kr.
Ovenstående Le Klint Væglampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk). Alle Le Klint Væglampe tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe:

Kunne du tænke dig en fin væglampe, så du kan sidde og læse i stuen med? Eller har du brug for lidt mere lys, når du skal lave mad i køkkenet? Så laver Le Klint lamper til enhver smag.

Her er et par gode fif til, hvilken væglampe du bør vælge, afhængigt af hvor i dit hjem den skal hænge

Populære Le Klint væglamper

Hvem er Le Klint?

Siden 1943 har Le Klint prydet de danske hjem med lamper af høj kvalitet.

Mange af deres modeller går stadig i dag som varmt brød, men især blev de kendt for deres tidsløse og populære SAX-model, hvis foldede og ikoniske look hurtigt blev et hit på alverdens lampemodeller.

Selvom Le Klint efterhånden har været på banen i 75 år, er de ikke blevet mindre populære gennem tiden. Ud over stadig i dag at sælge deres klassisk og ældre modeller, har de også eksperimenteret med flere nye designs, der både er enkle og minimalistiske af udseende, men som samtidig passer ind i den moderne og nordiske indretningsstil

Hvilken type væglampe bør jeg købe?

Modellen af lampe, du bør vælge, afhænger en del af, hvad den skal benyttes til. Skal lampen benyttes som læselampe i stuen eller i soveværelset, kan det være en god idé at købe en lampe, der er justerbar, så du kan justere den, så lyset passer til dig. Her er blandt andet SAX-modellen populær, da den kan hives ud og ind og skubbes til begge sider.

Skal du derimod benytte en væglampe i køkkenet, hvor der er mad-os eller i gangen med våde jakker, kan det være en god idé at købe en model, der kan holde til lidt skidt og snavs. Her kan du med fordel købe nogle af Le Klints modeller i stål.

Eksempelvis kan der vælges Mutatio-modellen, der fungerer godt enkeltvis eller med flere ved siden af hinanden for ekstra lys

Bør jeg købe Le Klint væglamper til børneværelset?

De fleste børn synes det er rart med en lampe hængende ved siden af sengen, som kan tændes, hvis ikke de ønsker det helt mørkt på værelset, når det er sengetid. Vælger du at købe en Le Klint lampe, kan denne følge dit barn gennem livet, som det klassiske stykke kvalitetsdesign, det er. Ydermere er det muligt at købe reservedele til Le Klints væglamper. Skulle lampen gå hen at gå i stykker, slipper du derfor for at købe en helt ny lampe, men kan nøjes med at skifte den enkelte del ud, der måtte være gået i stykker

Hvor kan man købe en væglampe fra Le Klint?

Le Klints høje kvalitet gør, at prisen også ligger derefter. Når man køber en af deres lamper, får man dog, hvad man betaler for.

Det kan i langt de fleste tilfælde betale sig at kigge efter de mange modeller på nettet. Her kan man være heldig i ny at næ at finde sin nye væglampe til en nedsat pris

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Le Klint:

Er du vild med Le Klint, men Væglampe var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Le Klint: