kulturnet logo

Bedste Le Klint Standerlampe: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Le Klint Standerlampe kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Standerlampe. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 2 Le Klint Standerlampe fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Le Klint Standerlampe lidt nemmere.

Dyreste Le Klint Standerlampe på listen er 351 Gulvlampe / Standerlampe – sort m/messing. Le Klint fra Lampemesteren.dk med en pris på 9495.00. Billigste udvalgte Standerlampe er Le Klint 321 standerlampe – Stål som du kan købe for 5995.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 3500 kr. – de 2 Le Klint Standerlampe vi har fundet koster i gennemsnit 7745 kr.
Nedenstående Le Klint Standerlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampemesteren.dk, Luxlight.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Le Klint Standerlampe tilbud er opdateret i dag 25-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af 351 Gulvlampe / Standerlampe - sort m/messing. Le Klint

1: 351 Gulvlampe / Standerlampe – sort m/messing. Le Klint

Bedste pris: 9495.00 hos Lampemesteren.dk

Design Aage Petersen for Le Klint Koncept Le Klint 351 Gulvlampe af Aage Petersen begejstrer med sin smukke og funktionelle form der passer perfekt til Tage Klints klassiske skærm nr. 1En lang række af dygtige og velrenommerede designere og arkitekte… læs mere hos Lampemesteren.dk >>

Billede af Le Klint 321 standerlampe - Stål

2: Le Klint 321 standerlampe – Stål

Bedste pris: 5995.00 hos Erling Christensen Møbler

Le Klint model 321 designet af Michael Bang helt tilbage i 1994. Gulvlampen er udformet i stål og er forsynet med et skydestykke, så højden kan varieres fra 130-155 cm. Derudover kan lampen vippes i det yderste led, hvilket ligeledes gør den velegnet som… læs mere hos Erling Christensen Møbler >>

Flere Standerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Standerlampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Standerlampe:

Mangler du både lys og lækkert design til stuen eller soveværelset? Så kan en standerlampe fra Le Klint være det helt rigtige valg for dig. Le Klint designer lamper i klassisk dansk design og lover både høj kvalitet og smukke udtryk, uanset hvilken model du vælger at købe

Populære Le Klint lamper

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Le Klint:

Er du vild med Le Klint, men Standerlampe var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Le Klint: