kulturnet logo

Bedste KitchenAid Køkkenmaskine: Se top 5 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid køkkenmaskine. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid køkkenmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid Glasskål til køkkenmaskine 3,3 liter

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “KitchenAid Glasskål til køkkenmaskine 3,3 liter” fås til 749,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne funktionelle og moderne glasskål fra KitchenAid giver din køkkenmaskine et nyt, let udtryk og mindsker opvasken.
Skålen kan nemlig tåle at komme i mikrobølgeovnen, så derfor kan du både temperere chokolade og smelte smør i deri uden at involvere and…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: KitchenAid Skål i rustfrit stål til K5 Køkkenmaskine, kobber

 • Dagens pris: 629,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: KitchenAid
 • Farve: Kobber

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe KitchenAid Skål i rustfrit stål til K5 Køkkenmaskine, kobber til kun 629,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Føj den flotte KitchenAid skål i rustfrit stål 5KSM2CB5TLW til din KitchenAid maskine for et elegant kobberlook.
Skålen kan maskinopvaskes og bruges i mikrobølgeovn, og den tåler kulde.
Denne glaserede, keramiske skål har 4,8 l kapacitet….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: KitchenAid KSM156EBM Artisan køkkenmaskine + tilbehørspakke

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: KitchenAid

Næste anbefaling er “KitchenAid KSM156EBM Artisan køkkenmaskine + tilbehørspakke”.

Dagens bedste tilbud på “KitchenAid KSM156EBM Artisan køkkenmaskine + tilbehørspakke” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en KitchenAid Artisan køkkenmaskine bliver madlavningen både nemmere, sjovere og mere effektiv.
Denne variant er en unik udgave med glasskål. Sættet indeholder også en del ekstra tilbehør.Med sit ikoniske design og unikke skål vil Artisan KSM156 køkke…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: KitchenAid Fladpisker til køkkenmaskine Hvid

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • Fundet hos MaxiGourmet
 • Mærke: KitchenAid
 • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “KitchenAid køkkenmaskine-liste” er KitchenAid Fladpisker til køkkenmaskine Hvid som du lige nu kan købe for 199,95 hos MaxiGourmet

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbehør til KitchenAid køkkenmaskine.(5K452B)Fladpisker til køkkenmaskine Hvid Metal Specifikationer: Produkttype Fladpisker til køkkenmaskine Materiale Metal Farve Hvid EAN 5413184110659 Brand KitchenAid Varenr.
19776…

Se hos MaxiGourmet ❯❯

5: KitchenAid Køkkenmaskine 5KSM7591XEER Red

 • Dagens pris: 8449,95 kr.
 • Fundet hos MaxiGourmet
 • Mærke: KitchenAid
 • Farve: Rød

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid Køkkenmaskine 5KSM7591XEER Red som vi har fundet til 8449,95 hos MaxiGourmet.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt design og ydelse med løftearm til skål. Fremstillet udelukkende af metal til tunge opgave og langvarig brug ? stabil, støjsvag og slidstærk.? Højeffektiv motor med direkte transmission i form af tandhjul, der gør den mere støjsvag, robust og…

Se hos MaxiGourmet ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste KitchenAid køkkenmaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse KitchenAid køkkenmaskine:

Dyreste KitchenAid Køkkenmaskine på listen er KitchenAid Køkkenmaskine 5KSM7990XEWH fra MaxiGourmet med en pris på 9999.96. Billigste udvalgte Køkkenmaskine er KitchenAid Kageskive til køkkenmaskine Stål som du kan købe for 89.95 hos MaxiGourmet. Forskellen på de to priser er 9910.01 kr.
Ovenstående KitchenAid Køkkenmaskine data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, MaxiGourmet, Proshop.dk, Coop.dk, Elgiganten). Alle KitchenAid Køkkenmaskine tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenmaskine blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenmaskine:

Hvis du er på udkig efter en KitchenAid køkkenmaskine, så har du højst sandsynligt allerede en forkærlighed for køkkenudstyr af høj kvalitet kombineret med et lækkert og tidløst retrodesign — det er nemlig netop disse egenskaber, den amerikanske producent står for.

Men det kan være svært at vælge den helt rigtige maskine. I denne guide gør vi dig klogere på emnet og hjælper dig gennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig, så du i sidste ende er godt klædt på til at vælge den helt rigtige køkkenmaskine fra KitchenAid til dine behov

Populære køkkenmaskiner

Hvad kan de forskellige modeller?

Da KitchenAid har taget højde for, at alle mennesker har forskellige behov, har de også produceret en masse forskellige foodprocessor, røremaskiner og generelt køkkenmaskiner.

Mange af maskinerne har de samme gode egenskaber, men nogle modeller tager i højere grad højde for multifunktionalitet, mens andre har fokus på en kraftfuld motor — eller en maskine, der nemt kan pakkes væk, når den ikke er i brug. KitchenAids populære serie Artisan udgør deres køkkenmaskiner, og i denne guide vil du blive klogere på, hvilke typer af modeller der passer til hvilke behov

Hvilke farver fås KitchenAid køkkenmaskinerne i?

Hvis maskinens farve spiller en stor rolle for dig, så kan du med fordel gå efter Artisan modeller, der fås i mange forskellige farver.

Generelt produceres maskinerne i alle nuancer fra rød, kobber og creme til de mere afdæmpede farver som hvid, creme, sort og grå. Nogle KitchenAid køkkenmaskiner fås i flere farvevariationer end andre, hvilket er værd at holde øje med, når du kigger efter en KitchenAid foodprocessor eller køkkenmaskine

Hvilken ydeevne skal jeg gå efter?

På trods af at mange KitchenAid køkkenmaskiner har en motorevne på 300 watt, er de utroligt stærke og yder en fantastisk indsats.

Dermed er watt ikke altid en indikator for, hvor grundig maskinen er. Fordelen ved de 300 watt er, at du sparer penge på elregningen i forhold til en maskine, der kører på 1000 watt. Vil du bruge din KitchenAid køkkenmaskine til opgaver som æltning af dej, kan de almindelige modeller typisk arbejde med portioner på op til et helt kilo.

Skal maskinen bruges til større og tungere opgaver, kan du med fordel gå efter en moder, der er fremstillet med de tungere arbejdsopgaver for øje. Her får du en ekstra kraftfuld maskine, og med i købet får du en skål, der kan rumme op til 4,8 liter.

På trods af maskinens kraftfulde egenskaber kan alle og enhver betjene maskinerne uden besvær. Udover at kunne håndtere store og tunge portioner, har mange af de store modeller også mange funktioner. Du kan nemlig montere alverdens tilbehør på maskinernes forside, og på denne måde gøre maskinerne til en kødhakker, en pastamaskine eller noget helt tredje.

På denne måde får du meget for pengene, da maskinen kan forvandles alt efter, hvad du vil bruge den til

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig i forhold til tilbehør?

Er det vigtigt for dig at have meget forskelligt tilbehør ved hånden, findes der mange KitchenAid køkkenmaskiner, der sælges med et bredt udvalg af tilbehør inkluderet. Eksempelvis får du en praktisk afskærmning med i købet, hvis du investerer i en model med tilbehør, så du slipper for stænk fra madvarerne i skålen.

Herudover kan du også få du et låg til skålen, hvis du vil sætte indholdet på køl, samt to piskeris og en dejkrog

Er alle maskinerne lige lette at håndtere?

Selvom betjeningen af KitchenAids køkkenmaskiner altid er let og ubesværet, er selve håndteringen af maskinerne i nogle tilfælde tung, da nogle af maskinerne vejer over 10 kilo. Derfor er det en god idé på forhånd at overveje, om du vil have din maskine stående fremme permanent, eller om du ønsker at pakke den væk mellem brug.

Er det sidste tilfælde bør du holde øje med vægten på modellen, så du er sikker på, at den er til at håndtere.

En KitchenAid køkkenmaskine vil dog være kronen på værket i ethvert køkken, og det kan anbefales at gøre maskinen til en del af køkkenets indretning, hvis der er plads