kulturnet logo

Bedste Kenwood Håndmixer: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood håndmixer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood håndmixer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood Håndmixer kMix KMX760YG – 1000 W

Sidste produkt på vores liste er Kenwood Håndmixer kMix KMX760YG – 1000 W som vi har fundet til 2681,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en røremaskine bliver alt ælte- og piskearbejde i køkkenet lettere end nogensinde før, og med Kenwoods KMX760, der er designet med “folde-funktion”, kan du lave alt fra luftig marengs til perfekte souffléer.
Den moderne røremaskine fra kMix-serien har…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood håndmixer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood håndmixer:

Dyreste Kenwood Håndmixer på listen er Kenwood Håndmixer kMix KMX760YG – 1000 W fra KitchenOne.dk med en pris på 2681.00. Billigste udvalgte Håndmixer er Kenwood Håndmixer kMix KMX760YG – 1000 W som du kan købe for 2681.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kenwood Håndmixer vi har fundet koster i gennemsnit 2681 kr.
Ovenstående Kenwood Håndmixer data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle Kenwood Håndmixer tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndmixer guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndmixer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndmixer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Håndmixer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: