Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Tæpper og tilbehør » Tæppe » Hay Tæppe

Bedste Hay Tæppe: Se top 8

(opdateret april 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Hay tæpper. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Hay tæpper | ✅ Tæppe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Hay tæpper

Her kan du se de 3 bedste Hay tæpper ud af de 8 tæpper fra Hay vi har på vores liste her på Kulturnet.dk
De 3 tæpper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Hay tæpper | ✅ Tæppe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pinocchio tæppe ø90 (Multi colour) – Hay

 • Dagens pris: 2599,- kr.
 • Fundet hos Tendensshop
 • Mærke: Hay
 • Størrelse: ø90

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Tendensshop.

Her kan “Pinocchio tæppe ø90 (Multi colour) – Hay” fås til 2599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi kender alle det gamle klassiske slik pinocchio kuglerne, som hay har anvendt som inspirationskilde for designet på Pinocchio tæpperne.
Et helt anderledes tæppe som kun kan fås i rundt, hvilket tæppets design også opfordre til. Tæpperne fra Hay er hånd…

Se hos Tendensshop ❯❯

2: Colour Carpet 05 Tæppe – Hay

 • Dagens pris: 9499,- kr.
 • Fundet hos Tendensshop
 • Mærke: Hay

Anden anbefaling har vi fundet hos Tendensshop, hvor du kan købe Colour Carpet 05 Tæppe – Hay til kun 9499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Farverig tæppe fra Hay designet af  Designer Scholten & BaijingColour Carpet 5 fra Hay er fremstillet af New Zealand 100% uld.  Farverne i Colour Carpet 05 er grå, rosa, gul.Mål: 170 x 240 cm. Forventet leverigstid: Ca.
2-3 uger.Leveringstiden kan dog des…

Se hos Tendensshop ❯❯

3: Pinocchio tæppe ø140 (Multi colour) – Hay

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Tendensshop
 • Mærke: Hay
 • Størrelse: ø140

Næste anbefaling er “Pinocchio tæppe ø140 (Multi colour) – Hay”.

Dagens bedste tilbud på “Pinocchio tæppe ø140 (Multi colour) – Hay” har vi fundet hos Tendensshop hvor prisen lige nu er 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi kender alle det gamle klassiske slik pinocchio kuglerne, som hay har anvendt som inspirationskilde for designet p Pinocchio tpperne.
Sjovt, spndende, anderledes og innovativt design fra den Danske producent Hay.
Som en interesandt lille detalje kan det…

Se hos Tendensshop ❯❯

4: HAY – Peas Tæppe 80 x 140 cm. – Soft Grå

 • Dagens pris: 1599,- kr.
 • Fundet hos Tendensshop
 • Mærke: Hay
 • Farve: Grå

Produkt nummer 4 på vores “Hay tæppe-liste” er HAY – Peas Tæppe 80 x 140 cm. – Soft Grå som du lige nu kan købe for 1599,- hos Tendensshop

Forhandlerens beskrivelse:
Hay arbejde lokal udvalgte tæppe vævnings firmaer i Indien og Nepal for dels at skabe arbejdspladser men og for at sikre et højt niveau af håndværk.
Peas er netop et resultat af et sådan partnerskab.  Det plettede og praktiske mønstre som Peas tæpper fra…

Se hos Tendensshop ❯❯

8: HAY – Pinocchio Tæppe 140 cm – Multi

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Mærke: Hay

Sidste produkt på vores liste er HAY – Pinocchio Tæppe 140 cm – Multi som vi har fundet til 5999,- hos Coolshop.dk.

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Andre mærker af tæpper

På vores liste her har vi samlet de 8 bedste tæpper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige tæppe til dine behov:

Købsguide til Hay tæpper

Mangler du lige den sidste ”wow-faktor” til boligen? Det kan være svært at vurdere, hvad dette skal være. En rigtig god idé er at tænke en form for tæppe ind i boligindretningen. Dette bidrager med både varme, farve, hygge og stilrenhed.

Et Hay tæppe er et solidt kvalitetstæppe, hvilket skyldes det altid skønne materialevalg, som designvirksomheden prioriterer.

Hay har designet både klassiske og lidt mere utraditionelle tæpper, så der er noget for enhver sjæl. Det handler derfor bare om at gå på opdagelse i det skønne designunivers. Her kan du læse meget mere om Hay tæpper

Hvilke muligheder findes der for et Hay tæppe i klassisk design? 

Hay ”Raw Rug” er et råt og stilrent gulvtæppe. Tæppet findes i flere forskellige størrelser og farver.

Farverne er dog generelt mørke og afdæmpede.

Tæppet vil derfor passe rigtig smukt ovenpå et lyst trægulv eller lignende.

Hvis du i stedet er på udkig efter et tæppe, der i højere grad skriger ”Hay”, så kan du også med fordel overveje at investere i modellen ”Peas Rug”.

Denne består af et enormt stort antal små filtkugler, der er vævet ind i hinanden. Dette skaber den skønneste struktur og giver liv og spil til gulvtæppet. Tæppet findes i flere forskellige grå varianter. Fælles for begge modeller er, at de er klassiske på den fede måde

Hvilket Hay tæppe skal jeg vælge, når jeg ønsker, at der skal være ”knald på farverne”?

Elsker du, når der er farvespil i hjemmet? Og elsker du, at de forskellige elementer i boligen hver især har et særligt udtryk? Så skal du helt sikkert se efter ”Hay Colour Carpet”, når du skal finde det perfekte gulvtæppe.

Dette skønne tæppe findes i forskellige grafiske varianter samt i forskellige farvekombinationer. En anden mulighed for farverige Hay tæpper, er modellen ”Two Ways”.

Denne model findes både i afdæmpede farver samt i mere pangfarver, som eksempelvis pink.

Det seje ved disse tæpper er, at de har striber i to forskellige retninger, hvilket også har bidraget til modellens navn. Striberne giver et spændende farvespil og et smukt grafisk udtryk til tæppet. Tæppet har i øvrigt mere karakter af at være en gulvløber snarere end et større gulvtæppe. Derfor kan det fint passe til eksempelvis en entré

Hvornår bør jeg vælge et rundt Hay tæppe?

Hay laver ikke blot firkantede tæpper.

Den danske designvirksomhed har også designet runde tæpper. Mest kendt er helt sikkert det såkaldte ”Pinocchio”-tæppe.

Ligesom modellen ”Peas Rug”, er også dette lavet af filtede kugler, der efterfølgende er blevet sat sammen til et skønt rundt tæppe.

Modellen er farverig og har op til 15 forskellige farver. Modellen findes dog i forskellige diametre samt forskellige farvekombinationer. På den måde er der altså rig mulighed for at vælge den farvesammensætning, der passer allerbedst til dine øvrige møbler. Et sådant rundt tæppe er helt genialt, når du ønsker, at der skal lidt mere farve ind i hjemmet, uden at det bliver for meget.

Det kan passe på såvel børneværelset, i entreen, på kontoret eller i stuen. Fordelen ved runde tæpper er desuden, at de typisk bryder lidt med de øvrige elementer i hjemmet, der ofte er af mere firkantet karakter. Denne brydning skaber dynamik og sammenhæng i hjemmet

Findes der andre former for Hay tæpper?

Hay laver ikke blot gulvtæpper.

Faktisk laver de også sengetæpper samt smukke plaider, der kan passe perfekt på enhver sofa.

Meget populær er modellen ”Mega Dot”. Dette er et sengetæppe i super kvalitet. Det har et indpræget mønster af cirkler, der sidder tæt sammen. Tæppet findes desuden i et væld af farver, så det handler altså bare om at vælge.

Endnu mere fantastisk er det, at sengetæppet desuden er vendbart. Alt efter dagens humør, kan du altså vælge den farve, der skal pryde sengens overflade. Foruden sengetæpper, laver Hay også forskellige plaider. En meget populær model i den forbindelse, er ”Plus Plaid 9”.

Denne er fremstillet i 100 % merinould og er dermed ekstrem blød og lækker. Plaiden findes i et bredt udvalg af farvekombinationer og er ligeledes vendbar, så man ikke nødvendigvis behøver at have de samme farver fremme hver dag. Så gå på opdagelse og lad dig inspirere af de skønne og multifunktionelle Hay tæpper

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til HAY Tæpper

HAY Tæppe