kulturnet logo

Bedste Georg Jensen Ørering: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen Ørering. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen Ørering tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe – 20001006

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Brodersen Kobborg.

Her kan “Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe – 20001006” fås til 1750,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukke små nyheder fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion.
De små fine øreringe er udført i oxideret sterlingsølv og har en diameter på 20mm….

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

2: Georg Jensen AURORA øreringe – 10011893

Anden anbefaling har vi fundet hos Brodersen Kobborg, hvor du kan købe Georg Jensen AURORA øreringe – 10011893 til kun 8250,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Aurora øreringe fra Georg Jensen i 18kt.
hvidguld med brillantslebne diamanter. Måler 12 mm….

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

3: Georg Jensen Mercy Solitaire 18 Karat Guld Øreringe med Diamanter 0,40 Carat TW/VS

Næste anbefaling er “Georg Jensen Mercy Solitaire 18 Karat Guld Øreringe med Diamanter 0,40 Carat TW/VS”.

Dagens bedste tilbud på “Georg Jensen Mercy Solitaire 18 Karat Guld Øreringe med Diamanter 0,40 Carat TW/VS” har vi fundet hos Brodersen Kobborg hvor prisen lige nu er 19975,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Meget elegante solitaire ørestikker fra Georg Jensens Mercy kollektion.
Øreringene er lavet i 18 karat rødguld med en brillant i hver – i alt 0,40ct TW/VS.Mål: 5,6 mmMeget elegante solitaire ørestikker fra Georg Jensens Mercy kollektion.
Øreringene er lav…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

4: Georg Jensen Stine Goya Daisy Medium Sterling Sølv Ørering med Emalje

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Stine Goya Daisy Medium Sterling Sølv Ørering med Emalje som vi har fundet til 1350,- hos Brodersen Kobborg.

Forhandlerens beskrivelse:
PRESALE af Georg Jensen x Stine Goya Daisy smykker Forventet leveringstid sidst i marts 2022. Den perfekte kombination af rhodiumbelagt sterlingsølv og hvid emalje på denne øremanchet vil være prikken over i’et på ethvert outfit.
Margueritterne er håndmal…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen Ørering i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen Ørering:

Dyreste Georg Jensen Ørering på listen er Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe – 20000671 fra Brodersen Kobborg med en pris på 22500.00. Billigste udvalgte Ørering er Georg Jensen Stine Goya Daisy Earcuff Sterling Sølv Ørering med Emalje som du kan købe for 595.00 hos Brodersen Kobborg. Forskellen på de to priser er 21905 kr. – de 4 Georg Jensen Ørering vi har fundet koster i gennemsnit 74266.25 kr.
Ovenstående Georg Jensen Ørering data og priser er hentet fra 3 butikker (Brodersen Kobborg, Golden Times, Guldsmed Østergaard). Alle Georg Jensen Ørering tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ørering guides:

Fandt du ikke det rigtige Ørering blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ørering:

For mere end 100 år siden grundlagde den danske smykkedesigner Georg Jensen sin første sølvsmedje lige midt i København. Frem til sin død i 1935 arbejdede den ikoniske sølvsmed med at opbygge sit smykkehus med talentfulde ildsjæle, der ligesom ham brænder for formgivning.

Der kan findes en lang række klassiske smykker i Georg Jensens kollektioner gennem tiden. Faktisk produceres flere af hans egne designs stadig i dag – og de, der ikke gør, sælges til pæne summer på private eller offentlige auktioner.

Specielt øreringe er noget de fleste af os forbinder med det danske smykkehus og nogen af de mest ikoniske og klassiske øreringe fra Georg Jensen er mere populære i dag end nogensinde før

Populære Georg Jensen Øreringe

Hvilke Georg Jensen øreringe skal jeg købe?

Er dette et spørgsmål, som du stiller dig selv, så har vi herunder samlet de største klassikere, så du kan læse lidt om dem mest populære øreringe fra Georg Jensen og blive klogere på de det rette køb

Daisy øreringe af Georg Jensen

Den ultimative klassiker i forbindelse med Georg Jensen øreringe må være de ikoniske margueritter, Daisy. Øreringene er, som stort set alle øreringe fra Georg Jensen, en del af en serie, der omfatter både armbånd, ringe, halskæder og brocher.

Netop brochen var den første margerit, der nogensinde blev lavet.

Det var en gave til Kronprinsesse Ingrid fra hendes far, som minde om moderen, der blev kaldt Daisy. Brochen blev overrakt til hende den dag hus giftede dig med Kronprins Frederik.

Siden er brochen gået i arv til Dronning Margrethe og hun ses ofte med den på reverset af sine jakker. Siden er kollektionen blevet udvidet med de smykker vi kender i dag, hvor brochen ikke er nær så populær som øreringene, halskæden og ringene

Moonlight Grapes øreringe af Georg Jensen

Endnu en af de kendte designs, der stammer helt tilbage fra Georg Jensens egen tid i smykkehuset. De skulpturelle og moderne øreringe er designet i den meget moderne Art Nouveau-stil, der var meget fremtrædende på den tid.

Designet leger med formen på de klassiske druer og gør dem til noget skulpturelt og stærkt, der adskiller sig fra den kendte form men stadig er genkendelig. Øreringene findes i flere forskelige udgaver med forskellige antal druer i konstellationerne og forskellige sten og perler for at bløde udtrykket op

Magic øreringe af Regitze Overgaard for Georg Jensen

Siden 1987 har den utroligt dygtigt smykkedesigner Regitze Overgaard været en del af Smykkehuset Georg Jensen og hun står bag en lang række af de moderne klassikere.

Magic er en af de mest elskede serier. Med sin meget organiske og elegante udformning, der tager udgangspunkt i naturens egne former har hun skabe en kollektion, der virkelig taler til den kræsne kender. Der er ikke overladt en eneste detalje til tilfældighederne og det ses tydeligt på den stærke og flot sammenhængende kollektion.

En kollektion, der trods stor variation i de forskellige kategorier stadig formår at skabe sammenhæng og genkendelighed fra en model til en anden

Sphere af Regitze Overgaard for Georg Jensen

Den sidste klassiker på listen er også den nyeste.

Ligesom Magic øreringene er Sphere også formgivet af Regitze Overgaard der med sphere øreringene har hentet sin inspiration fra det lidt overtroiske og valgt materialer med betydning. Shpere øreringene findes i to forskellige versioner med vedhæng i henholdsvis hvide perler og sort onyx.

Begge ædelsten er udvalgt på baggrund af deres smukke æstetiske udtryk men også for deres overtroiske betydning. Perlen er symbol på renhed, uskyld og ikke mindst integritet, mens den sorte onyx er symbol på ro, mod og lang levetid.

Denne serie er et perfekt eksempel på, hvordan der skal meget mere end man lige tror til, for at skabe en klassiker. Det er det fine samspil mellem form, materialer og udførelse, der skal gå op i en højere enhed for at udtrykket bliver lige som det skal

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Georg Jensen:

Er du vild med Georg Jensen, men Ørering var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Georg Jensen: