kulturnet logo

Bedste Georg Jensen Hjertevedhæng: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen hjertevedhæng. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen hjertevedhæng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Curve hjertevedhæng i sølv

  • Dagens pris: 1650,- kr.
  • Fundet hos Golden Times
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Curve hjertevedhæng i sølv som vi har fundet til 1650,- hos Golden Times.

Forhandlerens beskrivelse:
Sødt og feminint Georg Jensen Curve hjertevedhæng i sterling sølv.
Vedhænget består af to løse halvdele, hvor kæden er ført igennem. Når kæden hænger om halsen, falder de to dele naturligt sammen og danner et sødt buttet hjerte.Sødt og feminint Georg Jens…

Se hos Golden Times ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen hjertevedhæng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen hjertevedhæng:

Dyreste Georg Jensen Hjertevedhæng på listen er Georg Jensen Curve hjertevedhæng i sølv fra Golden Times med en pris på 1650.00. Billigste udvalgte Hjertevedhæng er Georg Jensen Curve hjertevedhæng i sølv som du kan købe for 1650.00 hos Golden Times. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Georg Jensen Hjertevedhæng vi har fundet koster i gennemsnit 1650 kr.
Ovenstående Georg Jensen Hjertevedhæng data og priser er hentet fra 2 butikker (Golden Times, Guldsmed Østergaard). Alle Georg Jensen Hjertevedhæng tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hjertevedhæng guides:

Fandt du ikke det rigtige Hjertevedhæng blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hjertevedhæng:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Georg Jensen:

Er du vild med Georg Jensen, men Hjertevedhæng var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Georg Jensen: