kulturnet logo

Bedste Gefu Skålesæt: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Gefu skålesæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gefu skålesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GEFU Mondi skålesæt med låg

  • Dagens pris: 399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 649.00, nu kun 399,-.
    Du sparer 250 kr. / 38 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Gefu

Sidste produkt på vores liste er GEFU Mondi skålesæt med låg som vi har fundet til 399,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
I Mondi-skålesættet fra Gefu får du tre skåle på henholdsvis 1, 2,5 og 4,5 liter, som alle leveres med et tætlukkende plastlåg.
Skålene er fremstillet af rustfrit stål, som er et slidstærkt materiale, der blandt andet er tilgivende over for ridser.
Skålen…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gefu skålesæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gefu skålesæt:

Dyreste Gefu Skålesæt på listen er GEFU Mondi skålesæt med låg fra Coop.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Skålesæt er GEFU Mondi skålesæt med låg som du kan købe for 399.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Gefu Skålesæt vi har fundet koster i gennemsnit 399 kr.
Ovenstående Gefu Skålesæt data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk). Alle Gefu Skålesæt tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skålesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Skålesæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skålesæt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Gefu:

Er du vild med Gefu, men Skålesæt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Gefu: