kulturnet logo

Bedste Gefu Køkkenvægt: Se top 2 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Gefu køkkenvægt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gefu køkkenvægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GEFU Køkkenvægt Bluetooth

  • Dagens pris: 520,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Gefu

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “GEFU Køkkenvægt Bluetooth” fås til 520,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren køkkenvægt i rustfrit stål fra GEFU, der giver dig en præcis vejning. Køkkenvægten er fremstillet i rustfrit stål, og den har gummifødder, der sikrer, at den står sikkert fast på bordet under brug.
Desuden kan du koble den op med Bluetooth.
Køkke…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: GEFU Køkkenvægt Køkkenvægt PREZISO

  • Dagens pris: 500,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Gefu

Sidste produkt på vores liste er GEFU Køkkenvægt Køkkenvægt PREZISO som vi har fundet til 500,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Enorm præcis og effekt køkkenvægt fra GEFU, der kan give dig præcis vejning i både g og oz.
Den kan veje op til 3 kg (1 grams intervaller), og den har en smart tidsmålefunktion.  Køkkenvægten er fremstillet i rustfrit stål og plast, desuden har en har…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gefu køkkenvægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gefu køkkenvægt:

Dyreste Gefu Køkkenvægt på listen er GEFU Køkkenvægt Bluetooth fra Proshop.dk med en pris på 520.00. Billigste udvalgte Køkkenvægt er GEFU Køkkenvægt Køkkenvægt PREZISO som du kan købe for 500.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr. – de 2 Gefu Køkkenvægt vi har fundet koster i gennemsnit 510 kr.
Ovenstående Gefu Køkkenvægt data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, KitchenOne.dk). Alle Gefu Køkkenvægt tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenvægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenvægt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenvægt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Gefu:

Er du vild med Gefu, men Køkkenvægt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Gefu: