kulturnet logo

Bedste Gefu Bøfformer: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Gefu bøfformer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gefu bøfformer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gefu – Bøfformer SPARK stål/porcelæn Ø12cm

  • Dagens pris: 194,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.00, nu kun 194,-.
    Du sparer 55 kr. / 22 %
  • Fundet hos Bolig Haven
  • Mærke: Gefu

Sidste produkt på vores liste er Gefu – Bøfformer SPARK stål/porcelæn Ø12cm som vi har fundet til 194,- hos Bolig Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Skal der grilles hakkebøffer til burgere til sommer? Så er bøfformeren fra GEFU oplagt til at forme og presse bøfferne, inden de skal steges, så de alle får en perfekt og ensartet form og tykkelse.
Formeren er nem at bruge, da der ganske enkelt bare skal…

Se hos Bolig Haven ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gefu bøfformer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gefu bøfformer:

Dyreste Gefu Bøfformer på listen er Gefu – Bøfformer SPARK stål/porcelæn Ø12cm fra Bolig Haven med en pris på 194.00. Billigste udvalgte Bøfformer er Gefu – Bøfformer SPARK stål/porcelæn Ø12cm som du kan købe for 194.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Gefu Bøfformer vi har fundet koster i gennemsnit 194 kr.
Ovenstående Gefu Bøfformer data og priser er hentet fra 2 butikker (Bolig Haven, KitchenOne.dk). Alle Gefu Bøfformer tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bøfformer guides:

Fandt du ikke det rigtige Bøfformer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bøfformer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Gefu:

Er du vild med Gefu, men Bøfformer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Gefu: