kulturnet logo

Bedste Electrolux Induktionskogeplade: Se top 3 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Electrolux induktionskogeplade. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Electrolux induktionskogeplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Electrolux induktionskogeplade HHB850FBK indbygget

  • Dagens pris: 7999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Electrolux

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Electrolux induktionskogeplade HHB850FBK indbygget” fås til 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Electrolux 600 induktionskgeplade HHB850FBK med BoilSense holder øje med kogende vand og forhindrer unødvendigt spild.
Du kan bruge stort kogegrej med Bridge-funktionen, da de selvregulerende zoner tilpasses størrelsen på gryder og pander….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Electrolux induktionskogeplade HOI625X

  • Dagens pris: 3999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Electrolux

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Electrolux induktionskogeplade HOI625X til kun 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Oplev hurtig og præcis madlavning med Electrolux induktionskogepladen HOI625X.
Den er udstyret med 4 kogezoner med Booster-funktion, køkkengrejsregistrering og restvarmeindikator….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Electrolux induktionskogeplade HHB650FBK indbygget

  • Dagens pris: 5499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Electrolux

Sidste produkt på vores liste er Electrolux induktionskogeplade HHB650FBK indbygget som vi har fundet til 5499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Electrolux 600 induktionskomfur HHB650FBK med SenseBoil holder øje med kogende vand og forhindrer unødvendigt spild.
Du kan bruge stort kogegrej med Bridge-funktionen, da de selvregulerende zoner tilpasses størrelsen på gryder og pander….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Electrolux induktionskogeplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Electrolux induktionskogeplade:

Dyreste Electrolux Induktionskogeplade på listen er Electrolux induktionskogeplade HHB850FBK indbygget fra Elgiganten med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Induktionskogeplade er Electrolux induktionskogeplade HOI625X som du kan købe for 3999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 4000 kr. – de 3 Electrolux Induktionskogeplade vi har fundet koster i gennemsnit 5832.33 kr.
Ovenstående Electrolux Induktionskogeplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Electrolux Induktionskogeplade tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Induktionskogeplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Induktionskogeplade blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Induktionskogeplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Electrolux:

Er du vild med Electrolux, men Induktionskogeplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Electrolux: