kulturnet logo

Bedste Cafesæt: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde cafesæt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cafesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lavandou Cafésæt, Lavandou Cafésæt

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1497.00, nu kun 799,-.
    Du sparer 698 kr. / 46 %
  • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Vores første anbefaling er “Lavandou Cafésæt, Lavandou Cafésæt” som lige nu er på tilbud hos MyHomeMøbler.dk.

Her er prisen sat ned med 46 % og kan altså fås for kun 799,- – en besparelse på 698 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart vedligeholdelsesfrit cafésæt til terrassen eller balkonen To stole og et bord.
Bordet har en diameter på 60 cm. Sort stålramme med plast….

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Bologna Cafésæt, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Bologna Cafésæt, Sort til kun 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bologna cafésæt er et klassisk sort og komfortabelt havesæt med en ramme af stål. Sættet består af to stole og et bord.
Stolene har en højde på 88 cm, en bredde på 73 cm og en dybde på 37 cm. Bordet har en højde på 50 cm og en diameter på 50 cm. Se alle v…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Marcus Cafésæt M. 2 Reclinerstole, Grå

Næste anbefaling er “Marcus Cafésæt M. 2 Reclinerstole, Grå”.

Dagens bedste tilbud på “Marcus Cafésæt M. 2 Reclinerstole, Grå” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 6999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marcus cafésæt er et luksus sæt med to recliner-lænestole og skamler i kunstrattan.
Kunstrattan er et vejrbestandigt materiale, som er rigtig holdbart og kan holde til at stå ude hele året.
Grå hynder medfølger.
Lænestolene har en højde på 99 cm, en dybde…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Zemer Cafésæt, Grå M. Beige Hynder

Sidste produkt på vores liste er Zemer Cafésæt, Grå M. Beige Hynder som vi har fundet til 2699,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Zemer cafésæt er til dig, der ønsker at skabe et hyggeligt miljø på din terrasse.
Sættet består af et bord og to stole.
Hynderne er inkluderet i prisen.
Mål Bord: Bredden er 52 cm og højden er 65 cm Stol: Bredden er 57 cm og højden er 85 cm Vedligeholdels…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cafesæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cafesæt:

Dyreste Cafesæt på listen er Marcus Cafésæt M. 2 Reclinerstole, Grå fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 6999.00. Billigste udvalgte Cafesæt er Overtræk Til Cafesæt Polyester – Sort 165x95x85cm som du kan købe for 450.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 6549 kr. – de 4 Cafesæt vi har fundet koster i gennemsnit 21253.25 kr.
Ovenstående Cafesæt data og priser er hentet fra 10 butikker (MyHomeMøbler.dk, Altanliv.dk, LforLiving.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture, Homeshop.dk, Likehome.dk, Boboonline.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Cafesæt tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cafesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Cafesæt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cafesæt:

Savner du et sted at sidde, hvor du kan spise din aftensmad, nyde en god kop kaffe eller måske et godt glas rødvin? Et sted, hvor du kan sidde, alt imens du samtidig nyder solens stråler på dine kinder? Så kan du med fordel overveje at investere i et cafesæt til haven. Som havemøbler er dette perfekt til tidlige sommermorgener, sensommeraftener og meget andet. Hvis du er i tvivl om, hvordan et sådant sæt kan komme dig til gavn samt hvilke forskellige stilarter, der findes, så se med her. Vi vil nemlig give dig svar på de ting, du måske er i tvivl om, hvad angår et cafesæt

Hvad er et cafesæt egentligt, og hvordan ser det ud?

Der findes et hav af muligheder, når du skal vælge et cafesæt. Traditionelt er sådanne sæts kendetegnet ved at være et lille cafebord sat sammen med to matchende stole.

Bordene findes i flere forskellige former, blandt andet enten som runde eller firkantede. Samtidig er der også forskel i, hvilke stole der er sat sammen med bordet. Dette kan være alt fra små, lette cafestole eller barstole med høje ben til større stole, der mere har karakter af en ”light-version” loungestol.

Visse at stolene er desuden med armlæn, mens andre ingen armlæn har. Alt efter behov, er der dermed mange forskellige typer af cafesæts, der desuden også findes i forskellige materialer.

 

Kan jeg også bruge et cafesæt indendørs?

Et cafesæt bliver normalvis forbundet med noget, som man med fordel kan benytte på den lille terrasse, den fine altan eller den lækreste hyggekrog i haven. Dette er dog ikke ensbetydende med, at et cafesæt ikke kan have fine funktioner indendørs. Et sådan bord- og stolesæt har sine helt klare og tydelige fordele, hvis man ønsker at indrette en spiseplads de steder, hvor der ikke er ret meget plads. Grundet de mange forskellige typer af cafesæts findes også et stort udvalg heraf, der ikke nødvendigvis har en ”havemøbel udstråling”. På den måde kan sættet altså meningsfuldt inkorporeres i hjemmet, måske i det smalle køkken eller i den lille etværelses lejlighed. Ved eksempelvis at lægge nogle fine hynder på sæderne, har du nemt indrettet en skøn spisekrog, der passer til din bolig

Hvilke forskellige materialer er cafesættene lavet i?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du udvælger det cafesæt, som passer allerbedst til dig, og om et sådant overhovedet findes, så kan du være ganske rolig. Der findes nemlig et bredt udvalg af cafeborde- og stole i mange forskellige stilarter. Eksempelvis findes et sådant sæt i materialer af træ.

Dette kan passe rigtig godt udendørs, idet træet i høj grad er et materiale, man ofte ser til diverse havemøbler.

Træet er desuden klassisk og stilrent samt et materiale, du sent vil blive træt af. Du kan også vælge sættet i jern eller aluminium. Materialer af denne type giver et mere råt udtryk, der samtidig også virker lettere set i forhold til træ.

De findes desuden i forskellige farver, som blandt andet sort eller hvid. Der er dermed rig mulighed for at vælge et sæt, der passer perfekt til din personlige stil

Hvad skal jeg vælge, når jeg ofte har brug for at transportere cafesættet?

Står du i den situation, hvor du ofte enten skal transportere cafesættet eller pakke det frem og tilbage, så kan du med fordel vælge et sæt, hvor stolene hertil er sammenklappelige. Mange af de tilhørende stole kan ofte let og hurtigt klappes sammen, så de ikke fylder nær så meget. Dette gør det let at opbevare, løfte samt transportere stolene. Desuden findes også flere cafesæts, hvor bordene ligeledes er sammenklappelige, hvilket i høj grad også er en fordel.

Du kan desuden også vælge at investere i et cafesæt i et let materiale, som eksempelvis aluminium fremfor støbejern. På den måde kan bordet samt stolene uden besvær sættes frem og tilbage, så du kan få den fulde fornøjelse af cafesættet

VIDEOER: Inspiration & Vejledning af Cafesæt

Sirmione Cafesæt – Outrium Havemøbelsæt

https://www.youtube.com/watch?v=2HGTSUaSUQw

Bibione Cafesæt – Outrium Havemøbelsæt

https://www.youtube.com/watch?v=6VRb6FNYGzg

Outrium Toscana Longemont Cafesæt

https://www.youtube.com/watch?v=WAOt18ZGUbc

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk