kulturnet logo

Bedste Braun Stavblender: Se top 3 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Braun stavblender. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Braun stavblender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Braun MQ9195XL stavblender

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Braun MQ9195XL stavblender” fås til 1409,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Braun MQ9195XL stavblender giver dig mulighed for at klare enhver opgave i køkkenet. Med sin højteknologiske ActiveBlade Technology, får du op til 60% hurtigere ydeevne, dette giver et finere og bedre resultat.
Du kan vælge imellem 3 forskellige h…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Braun MultiQuick 5 Vario Fit stavblender MQ5252BKBL

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 699,-.
  Du sparer 100 kr. / 12 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Mærke: Braun

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe Braun MultiQuick 5 Vario Fit stavblender MQ5252BKBL til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Braun MultiQuick 5 Vario Fit stavblenderen MQ5252BKBL er en kraftfuld stavblender fra Braun med patenteret PowerBell Plus teknologi til grundig blending.
EasyClick har brugervenligt tilbehør og 21 hastighedindstillinger….

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Braun MultiQuick 3 stavblender MQ3100WH Smoothie+

 • Dagens pris: 449,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Braun

Sidste produkt på vores liste er Braun MultiQuick 3 stavblender MQ3100WH Smoothie+ som vi har fundet til 449,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Den kraftfulde Braun MultiQuick 3 stavblender har 11 hastigheder og innovative PowerBell Plus knive, der garanterer en hurtig og effektiv blendning….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Braun stavblender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Braun stavblender:

Dyreste Braun Stavblender på listen er Braun MQ9195XL stavblender fra KitchenOne.dk med en pris på 1409.00. Billigste udvalgte Stavblender er Braun MultiQuick 3 stavblender MQ3100WH Smoothie+ som du kan købe for 449.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 960 kr. – de 3 Braun Stavblender vi har fundet koster i gennemsnit 852.33 kr.
Ovenstående Braun Stavblender data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten). Alle Braun Stavblender tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stavblender guides:

Fandt du ikke det rigtige Stavblender blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stavblender:

Hvis du overvejer at investere i en Braun stavblender, så er du et skridt videre på vejen til en masse gode madlavningsoplevelser.

Den tyske producent er nemlig kendt for at fremstille blandt andet køkkenredskaber i høj kvalitet, og deres stavblendere er især populære blandt danske madlavningsentusiaster.Men hvilken Braun blender vil passe bedst til dine behov, og hvilke detaljer bør du være opmærksom på i jagten på din nye stavblender? Læs med i denne guide for at få alle svarene og blive klogere på

emnet.

Populære modeller

 • DKK1.274,00
 • DKK899,00
 • DKK1.366,00
 • DKK749,00
 • DKK999,00
 • DKK421,00
 • DKK443,00
 • DKK399,00
 • DKK449,00
 • DKK399,00
 • DKK649,00
 • DKK1.499,00

Motorkraft og tilbehør — hvad har jeg brug for?

Der

findes mange forskellige Braun stavblendere på markedet. Fælles for flere af dem er, at de har klaret sig bedst i test, hvilket understreger producentens evne til at fremstille holdbare produkter med lækkert design og øje for detaljen.For at du kan vælge den model, der passer bedst til dig, bør du overveje, hvad du primært vil bruge din nye stavblender til.Har du brug for en model med en kraftig motor, vil deres MQ9087X MultiQuick 9 muligvis være noget for dig. Her får du en motor på hele 1000 watt og et køkkenredskab, du kan bruge til mange forskellige formål.

Med i pakken hører nemlig en masse forskelligt tilbehør, som gør det muligt for dig at piske, mose, ælte, hakke og skære forskellige madvarer. Modellen gør brug af EasyClick+ funktionen, som gør det nemt at skifte imellem det forskellige tilbehør ved at klikke det af og på.Med deres MQ3025 Spaghetti stavblender får du ligeledes en model med forskelligt tilbehør, så du kan skifte imellem minihakker, piskeris og blenderstav ved hjælp af EasyClick.

Her er motoren dog knap så kraftig, nemlig på 700 watt, men det er stadig nok til at blenderen er funktionel og optimal til

hverdagsbrug.

Hvilke smarte funktioner har de forskellige Braun stavblendere?

Modellen

Multiquick 7 MQ700 er fremstillet med Smart Speed-teknologi, som gør, at du let kan regulere blenderens hastighed via en knap. Trykker du hårdere på denne knap øges hastigheden nemlig med det samme. Denne smarte funktion vil også være at finde i andre af Brauns modeller, blandt andet deres Multiquick 7 MQ 725.Med MQ 725 vil du også opleve deres famøse Power Bell Technology, hvor du får den perfekte blanding af hårde blenderblade i rustfrit stål og et blenderhoved der er udformet således at du uden besvær vil kunne bruge blenderen med blot en hånd. Denne Power Bell Technology finder du i flere Braun stavblendere, heriblandt Multiquick 7 MQ 700.I MQ3025 vil du kunne opleve Power Bell Plus teknologi som kan finhakke til perfektion og som kan hakke ingredienser i deres hele form, så du slipper for at skulle hakke dem i små stykker, inden du blender dem.

Det er både smart og tidsbesparende.Med MQ 725 og MQ 3025 får du den smarte Anti Splash funktion, som beskytter madvarerne, du blender og forhindrer dem i at sprøjte op ad skålen og ud i dit

køkken.

Ekstra fin hakning

Laver

du ofte retter eller desserter, hvor dine madvarer helst skal snittes helt fint, vil MQ9087X Multiquick 9 være noget for dig. Denne model byder nemlig på den såkaldte Active Blade teknologi som består af knive, der kører op og ned i høj fart. Det giver en meget fin hakning, uanset om der er tale om gulerødder, mandler eller noget helt tredje.Som en bonus kommer denne model med en sikkerhedsknap, som sørger for, at stavblenderen ikke fejlagtigt starter, når det ikke er meningen

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Braun:

Er du vild med Braun, men Stavblender var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Braun: