kulturnet logo

Bedste Braun Stavblender: Se top 8 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Braun stavblender. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Braun stavblender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Braun MQ3025 Multi Quick 3 Stavblender

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Braun MQ3025 Multi Quick 3 Stavblender” fås til 404,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En kraftfuld stavblender med en motor på 700 watt kan klare mange opgaver i køkkenet.
Du slipper for selv at skulle piske, hakke og blende dine fødevarer.
Du kan nemt skifte mellem tilbehøret takket være EasyClick funktionen.
Derudover har Braun MQ3025 og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Braun MQ7025X Stavblender

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Braun MQ7025X Stavblender til kun 769,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MultiQuick 7025X er en højeffektiv stavblender.
Med Brauns ActiveBlade teknologi får du et blad der har en 250% mere aktiv skæreflade.
Derudover har den også SmartSpeed funktion hvor du ikke har mulighed for selv at justere i niveauer men ved et simpelt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Braun MQ3045 Multi Quick 3 Stavblender

Næste anbefaling er “Braun MQ3045 Multi Quick 3 Stavblender”.

Dagens bedste tilbud på “Braun MQ3045 Multi Quick 3 Stavblender” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Braun MQ3045 er én maskine til det hele.
Denne stavblender har et væld af tilbehør, som du nemt kan skifte i mellem og klare flere opgaver i køkkenet.
De to hastigheder gør, at du kan variere alt efter hvilken fødevarer du er i gang med at behandle.
Samti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Braun Stavblender MultiQuick 7 MQ7045 Black – 1000 W

 • Dagens pris: 698,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Braun
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “Braun stavblender-liste” er Braun Stavblender MultiQuick 7 MQ7045 Black – 1000 W som du lige nu kan købe for 698,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Stavblender, 1 kW, rustfrit stål/sort…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Braun Stavblender Multiquick 5 Vario MQ 5200 WH – hand blender – white/grey – 1000 W

 • Dagens pris: 384,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Braun
 • Farver: Hvid, Grå

Forhandlerens beskrivelse:
Braun stavblender MQ5200 i hvid.
Blend dine ingredienser hurtigt og nemt med MQ5200 med 1000W.
Blenderen kan justeres med 21 hastigheder + turbo boost! Hastigheden justeres nemt på toppen af…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Braun Stavblender Multiquick –

 • Dagens pris: 232,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Braun

Forhandlerens beskrivelse:
Vedhæftning til hakker, til stavblender, sort, for Multiquick 5; 9…

Se hos Proshop.dk ❯❯

8: Braun Stavblender Multiquick 3 MQ3020WH Pesto – 700 W

 • Dagens pris: 320,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Braun

Sidste produkt på vores liste er Braun Stavblender Multiquick 3 MQ3020WH Pesto – 700 W som vi har fundet til 320,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stavblender, 700 W, hvid/blå…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Braun stavblender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Braun stavblender:

Dyreste Braun Stavblender på listen er Braun Stavblender Multiquick 7 MQ 7087X – 1000 W fra Proshop.dk med en pris på 951.00. Billigste udvalgte Stavblender er Braun Stavblender – Legetøj – Hvid KL5862 som du kan købe for 169.00 hos Kids-world. Forskellen på de to priser er 782 kr.
Ovenstående Braun Stavblender data og priser er hentet fra 8 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Kids-world, Elgiganten, Gucca.dk, Homeshop.dk, Quickparts.dk). Alle Braun Stavblender tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stavblender guides:

Fandt du ikke det rigtige Stavblender blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stavblender:

Hvis du overvejer at investere i en Braun stavblender, så er du et skridt videre på vejen til en masse gode madlavningsoplevelser.

Den tyske producent er nemlig kendt for at fremstille blandt andet køkkenredskaber i høj kvalitet, og deres stavblendere er især populære blandt danske madlavningsentusiaster.Men hvilken Braun blender vil passe bedst til dine behov, og hvilke detaljer bør du være opmærksom på i jagten på din nye stavblender? Læs med i denne guide for at få alle svarene og blive klogere på

emnet.

Populære modeller

 • DKK1.274,00
 • DKK899,00
 • DKK1.366,00
 • DKK749,00
 • DKK999,00
 • DKK421,00
 • DKK443,00
 • DKK399,00
 • DKK449,00
 • DKK399,00
 • DKK649,00
 • DKK1.499,00

Motorkraft og tilbehør — hvad har jeg brug for?

Der

findes mange forskellige Braun stavblendere på markedet. Fælles for flere af dem er, at de har klaret sig bedst i test, hvilket understreger producentens evne til at fremstille holdbare produkter med lækkert design og øje for detaljen.For at du kan vælge den model, der passer bedst til dig, bør du overveje, hvad du primært vil bruge din nye stavblender til.Har du brug for en model med en kraftig motor, vil deres MQ9087X MultiQuick 9 muligvis være noget for dig. Her får du en motor på hele 1000 watt og et køkkenredskab, du kan bruge til mange forskellige formål.

Med i pakken hører nemlig en masse forskelligt tilbehør, som gør det muligt for dig at piske, mose, ælte, hakke og skære forskellige madvarer. Modellen gør brug af EasyClick+ funktionen, som gør det nemt at skifte imellem det forskellige tilbehør ved at klikke det af og på.Med deres MQ3025 Spaghetti stavblender får du ligeledes en model med forskelligt tilbehør, så du kan skifte imellem minihakker, piskeris og blenderstav ved hjælp af EasyClick.

Her er motoren dog knap så kraftig, nemlig på 700 watt, men det er stadig nok til at blenderen er funktionel og optimal til

hverdagsbrug.

Hvilke smarte funktioner har de forskellige Braun stavblendere?

Modellen

Multiquick 7 MQ700 er fremstillet med Smart Speed-teknologi, som gør, at du let kan regulere blenderens hastighed via en knap. Trykker du hårdere på denne knap øges hastigheden nemlig med det samme. Denne smarte funktion vil også være at finde i andre af Brauns modeller, blandt andet deres Multiquick 7 MQ 725.Med MQ 725 vil du også opleve deres famøse Power Bell Technology, hvor du får den perfekte blanding af hårde blenderblade i rustfrit stål og et blenderhoved der er udformet således at du uden besvær vil kunne bruge blenderen med blot en hånd. Denne Power Bell Technology finder du i flere Braun stavblendere, heriblandt Multiquick 7 MQ 700.I MQ3025 vil du kunne opleve Power Bell Plus teknologi som kan finhakke til perfektion og som kan hakke ingredienser i deres hele form, så du slipper for at skulle hakke dem i små stykker, inden du blender dem.

Det er både smart og tidsbesparende.Med MQ 725 og MQ 3025 får du den smarte Anti Splash funktion, som beskytter madvarerne, du blender og forhindrer dem i at sprøjte op ad skålen og ud i dit

køkken.

Ekstra fin hakning

Laver

du ofte retter eller desserter, hvor dine madvarer helst skal snittes helt fint, vil MQ9087X Multiquick 9 være noget for dig. Denne model byder nemlig på den såkaldte Active Blade teknologi som består af knive, der kører op og ned i høj fart. Det giver en meget fin hakning, uanset om der er tale om gulerødder, mandler eller noget helt tredje.Som en bonus kommer denne model med en sikkerhedsknap, som sørger for, at stavblenderen ikke fejlagtigt starter, når det ikke er meningen