Kulturnet.dk » Alle guides » Smykker » Øvrige Smykker » Børnesmykker

Bedste Børnesmykker: Se top 4

(opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde børnesmykker. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på børnesmykker | ✅ Børnesmykke-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 børnesmykker

Her kan du se de 3 bedste børnesmykker ud af de 4 børnesmykker vi har på vores liste her på Kulturnet.dk
De 3 børnesmykker er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på børnesmykker | ✅ Børnesmykke-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste børnesmykker

Her kan du se hele vores liste over de bedste børnesmykker som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, rosa

Første anbefaling på listen er fra mærket Pia & Per.

Det bedste tilbud på “Pia & Per sommerfugle gavesæt med børnesmykker i sølv, rosa” vi har fundet er hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 1340,-

Forhandlerens beskrivelse:
Sødt sommerfugle gavesæt fra Pia & Per med børnesmykker.
Gaveæsken indeholder en børnehalskæde, ring og armbånd.
Smykkerne er lavet i sterling sølv med rosa emalje.
Sommerfuglevedhænget måler 8×11 mm og halskæden måler 34+3 cm, så den kan justeres i længd…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Aagaard børnesmykker – Øreringe til børn i sølv med hjerte

 • Dagens pris: 175,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 195,-, nu kun 175,-.
  Du sparer 20 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Aagaard
 • Farve: Sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldcenter.dk, hvor du kan købe Aagaard børnesmykker – Øreringe til børn i sølv med hjerte til kun 175,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
De fineste hjerte øreringe i sølv fra det kendte smykkehus Aagaard.
Øreringene er leddelte og reflekterer lyset når de bevæger sig.
Øreringene hænger fra øret og er til den lidt ældre pige, der kan styre at gå med hænge øreringe.Smykkerne er af ægte ster…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

3: Aagaard børnesmykker – Sølv halskæde med sommerfugl

 • Dagens pris: 225,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 250,-, nu kun 225,-.
  Du sparer 25 kr. / 10 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Aagaard
 • Farve: Sølv

Næste anbefaling er “Aagaard børnesmykker – Sølv halskæde med sommerfugl”.

Dagens bedste tilbud på “Aagaard børnesmykker – Sølv halskæde med sommerfugl” har vi fundet hos Guldcenter.dk hvor prisen lige nu er 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En sød sølv halskæde til børn med et vedhæng med en lyserød sommerfugl.Smykket er af ægte sølv.Leveres med sølv kæde på 38 cmSaml hele sættet med sommerfugl halskæde og sommerfugl øreringe.
Den perfekte gave til en lille pige….

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

4: Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver

 • Dagens pris: 248,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 275,-, nu kun 248,-.
  Du sparer 27 kr. / 9 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Aagaard
 • Farve: Sølv

Sidste produkt på vores liste er Aagaard børnesmykker – Halskæde i sølv m firkløver som vi har fundet til 248,- hos Guldcenter.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Firkløver vedhæng i sterlingsølv fra Aagaard.
Vedhænget måler 10,5 mm i diameter.
leveres med en venezia 1.0 38 cmDe yndige børnesmykker fra by Aagaard er alle lavet i sterlingsølv og findes i mange smukke og klassiske design….

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

Børnesmykker fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste børnesmykker på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige børnesmykke til dine behov:

Købsguide til børnesmykker

Børnesmykker er en ny kategori indenfor smykkeverdenen, og det er ingen overraskelse. Børn vil nemlig gerne gøre og have det samme som voksne eller deres ældre søskende.

Smykker er selvfølgelig en af de ting.

Så hvis du leder efter en jule- eller fødselsdagsgave til dit barn, kan et smykke være en glimrende idé – de vil helt sikkert elske det. Læs derfor med her, så du kan tage den bedste beslutning og købe det smykke, som dit barn vil blive mest glad for

Populære børnesmykker

Hvilke slags børnesmykker er populære?

Børnesmykker er i mange aspekter det samme som såkaldte voksen smykker; men hvis det er smykker barnet skal bruge til hverdag, vil de ofte ikke være lavet af ægte ædelmetaller.

I stedet vil materialet være billigere og af lavere kvalitet. Børn kan som voksne godt lide halskæder, armbånd og øreringe. Fingerringe er ikke ligeså populære blandt børn, som de er blandt voksne

Hvilke dyre børnesmykker kan jeg købe?

Hvis børnesmykkerne er lavet af plastik eller i hvert fald bare ikke er lavet af ædelmetaller, vil de ikke koste så forfærdeligt meget. Langt de fleste forhandlere er godt klar over, at børnesmykker oftere går i stykker eller forsvinder.

Derfor sætter de også prisen efter dette. Men det findes selvfølgelig også dyre børnesmykker i god kvalitet. Børnesmykker i god kvalitet bliver ofte givet til børnene i anledning af en speciel begivenhed. Det er for eksempel meget populært at give baby eller børn, som lige er blevet døbt en halskæde med et kors vedhæng.

Da de disse halskæder er meget symbolske og gerne skulle holde i meget lang tid, er de ofte lavet af sterlingsølv eller ægte guld. Dette gør dem naturligvis en hel del dyre, men de går til gengæld ikke bare i stykker

Hvad skal jeg være opmærksom på inden køb?

Hvis dit barn skal gå med børnesmykker, er der et par ting, man skal være opmærksom på. For eksempel er det en rigtig dårlig idé at gå med lange øreringe, da de ofte kan hænge fast forskellige steder. Disse bør man derfor undgå, hvis ens barn skal udenfor at lege. Hvis det bare er til en middag, kan øreringene til gengæld sagtens bruges.

Herudover skal man være klar over, at børn ofte taber eller mister deres smykker. Så hvis smykket er meget værd eller betyder noget specielt, skal de sandsynligvis kun bruges til specielle begivenheder. Nu er du klar til at klikke en masse børnesmykker hjem til dit barn, så hun eller han også kan gå med pæne smykker som sine forældre eller sine venner. Det er helt sikkert ikke sidste gang, du vil købe et børnesmykke – de bliver kun mere og mere populære