kulturnet logo

Bedste Blomdahl Ørering: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Blomdahl Ørering. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Blomdahl Ørering tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Blomdahl – Ørering Butterfly Crystal Ø5 mm

 • Dagens pris: 143,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 143,-.
  Du sparer 36 kr. / 20 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Blomdahl

Vores første anbefaling er “Blomdahl – Ørering Butterfly Crystal Ø5 mm” som lige nu er på tilbud hos Guldcenter.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 143,- – en besparelse på 36 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hud- og allergivenlige øreringeYndige øreringe i medicinsk plastik, formet som en sommerfugl og pyntet med zirkonia.Diameter: Ø5 mmØreringene er lavet af medicinsk plastik og er derfor 100% nikkelfri – har du nikkelallergi, er smykker fra Blomdahl derfor…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Blomdahl – Ørering Butterfly Aquamarine Ø5 mm

 • Dagens pris: 143,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 143,-.
  Du sparer 36 kr. / 20 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Blomdahl

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldcenter.dk, hvor du kan købe Blomdahl – Ørering Butterfly Aquamarine Ø5 mm til kun 143,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hud- og allergivenlige øreringeYndige øreringe i medicinsk plastik, formet som en sommerfugl og pyntet med blå zirkonia.Diameter: Ø5 mmØreringene er lavet af medicinsk plastik og er derfor 100% nikkelfri – har du nikkelallergi, er smykker fra Blomdahl der…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

3: Blomdahl – Ørering Butterfly Light Amethyst Ø5 mm

 • Dagens pris: 143,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 143,-.
  Du sparer 36 kr. / 20 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Blomdahl

Næste anbefaling er “Blomdahl – Ørering Butterfly Light Amethyst Ø5 mm”.

Dagens bedste tilbud på “Blomdahl – Ørering Butterfly Light Amethyst Ø5 mm” har vi fundet hos Guldcenter.dk hvor prisen lige nu er 143,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hud- og allergivenlige øreringeYndige øreringe i medicinsk plastik, formet som en sommerfugl og pyntet med lilla zirkonia.Diameter: Ø5 mmØreringene er lavet af medicinsk plastik og er derfor 100% nikkelfri – har du nikkelallergi, er smykker fra Blomdahl d…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

4: Blomdahl – Ørering Butterfly Light Rose Ø5 mm

 • Dagens pris: 143,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 179.00, nu kun 143,-.
  Du sparer 36 kr. / 20 %
 • Fundet hos Guldcenter.dk
 • Mærke: Blomdahl

Sidste produkt på vores liste er Blomdahl – Ørering Butterfly Light Rose Ø5 mm som vi har fundet til 143,- hos Guldcenter.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hud- og allergivenlige øreringeYndige øreringe i medicinsk plastik, formet som en sommerfugl og pyntet med lyserøde zirkonia.Diameter: Ø5 mmØreringene er lavet af medicinsk plastik og er derfor 100% nikkelfri – har du nikkelallergi, er smykker fra Blomdah…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Blomdahl Ørering i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Blomdahl Ørering:

Dyreste Blomdahl Ørering på listen er Blomdahl – Titanium øreringe Brilliance Plenary Crystal Ø10 mm** fra Guldcenter.dk med en pris på 494.10. Billigste udvalgte Ørering er Blomdahl – Ørering Butterfly Crystal Ø5 mm som du kan købe for 143.00 hos Guldcenter.dk. Forskellen på de to priser er 351.1 kr. – de 4 Blomdahl Ørering vi har fundet koster i gennemsnit 3213.45 kr.
Ovenstående Blomdahl Ørering data og priser er hentet fra 3 butikker (Guldcenter.dk, Golden Times, Watchfelt.dk). Alle Blomdahl Ørering tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ørering guides:

Fandt du ikke det rigtige Ørering blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ørering:

Vi er blevet mere og mere opmærksomme på det vaskemiddel, vi bruger til hverdag, det mad vi spiser og den effekt, tingene har på vores kroppe.

Men vores smykker er vi ikke helt kommet til endnu – men det er Blomdahl. Vidste du, at nikkelallergi er den mest udbredte form for kontaktallergi? Og at den varer hele livet? Rigtig mange af os går med vores smykker hver dag, men hvor mange tænker over, hvad de egentlig gør ved huden?

Populære Blomdahl Øreringe

Hvad kendertegner Blomdahl øreringe?

Langt de fleste af os har i dag huller i ørerne og bærer øreringe hver dag. Men de færreste af os tænker over, hvad de egentlig er lavet af. Der findes rigtig mange smukke og spændende smykker hos guldsmeden og rundt omkring på nettet, men mange af dem indeholder spor af forskellige allergifremkaldende og usunde stoffer. Blomdahl producerer smukke og klassiske smykker i samråd med hudlæger, så du kan være sikker på, at de smykker, du bærer direkte på huden hver dag, er så rene og sunde som muligt! Det er specielt en fordel for de helt små, når de får huller i ørerne og skal have deres første sæt øreringe

Hvilke materialer kan jeg vælge imellem?

Blomdahl har et stort og smukt udvalg af sjove, spændende og farverige øreringe til alle. Fælles for øreringene er, at de kun fremstilles i enten plastik eller medicinsk titanium, hvilket betyder, at du kan bære dem, selv om du er allergiker.

Det betyder dog ikke, at øreringene er hverken kedelige eller ensformige, for der er lagt stor vægt på, at udvalget skal favne alle stile og smage som f.eks.

med månesten smykker. Helt fra de klassiske perler over i skinnende sommerfugle og hjerter kan du finde mellem modellerne fra Blomdahl, så der er noget for både store og små, unge og gamle.

Der findes rigtig mange Blomdahl forhandlere, fordi det er et unikt produkt, der ikke findes andre steder

Hvordan vælger jeg de rigtige øreringe?

Der er stor trend i, at øreringe skal være et statement, der er med til at understrege din stil og sætte prikken over dit outfit. Det kan du gøre på mange måder, for med de helt rigtige Blomdahl øreringe kan du enten dresse dine jeans op til fest eller dresse din ’lille sorte’ ned til en kop kaffe med tøserne. Du kan vælge øreringe ud fra en række forskellige kriterier:

 • Hvad du kan lide
 • Hvad, der klæder dit ansigt
 • Hvad, der klæder din hårfarve
 • Hvad, der klæder din øjenfarve
Men lige meget hvad, så skal dine øreringe få dig til at føle dig smuk og tilpas.

Når vi føler os godt tilpas, udstråler vi også automatisk mere afslappethed og skønhed.

En smilende kvinde, der hviler i sig selv er smukkere end noget andet.

Med et par Blomdahl medial øreringe kan du være sikker på, at du ikke kommer til at opleve hverken kløe eller betændelse, så du kan koncentrere dig om at leve livet i stedet!

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Blomdahl:

Er du vild med Blomdahl, men Ørering var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Blomdahl: