kulturnet logo

Bedste Bamix Stavblender: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Bamix stavblender. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bamix stavblender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bamix Mono stavblender, hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bamix Mono stavblender, hvid” fås til 1304,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den funktionelle Mono stavblender fra Bamix kan håndtere de fleste opgaver i køkkenet, og den kan bruges direkte i varme gryder, så du nemt kan blende f.eks.
suppe.
Stavblenderen er udstyret med en kraftfuld motor med en effekt på 140 watt og to hastighed…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bamix Swissline stavblender superbox, sort

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bamix Swissline stavblender superbox, sort til kun 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Swissline stavblenderen fra Bamix og det inkluderende tilbehør vil hjælpen være stor, når der skal laves lækre retter.
Den funktionelle stavblender har en kraftfuld motor med en effekt på 200 watt, og det praktiske tilbehør tillader dig at blende, pi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bamix Mono stavblender, rød

Næste anbefaling er “Bamix Mono stavblender, rød”.

Dagens bedste tilbud på “Bamix Mono stavblender, rød” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1458,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den funktionelle Mono stavblender fra Bamix kan håndtere de fleste opgaver i køkkenet, og den kan bruges direkte i varme gryder, så du nemt kan blende f.eks.
suppe.
Stavblenderen er udstyret med en kraftfuld motor med en effekt på 140 watt og to hastighed…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Bamix Swissline stavblender, creme

Produkt nummer 4 på vores “Bamix stavblender-liste” er Bamix Swissline stavblender, creme som du lige nu kan købe for 1390,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gør hverdagens madlavning nemmere og enklere takket være Swissline Colorline stavblenderen fra Bamix.
Den funktionelle stavblender produceres i Schweiz og vil uden tvivl imponere med sin kraftfulde motor, der har en effekt på 200 watt.
Derudover er stavbl…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Bamix Baking stavblender, hvid

 • Dagens pris: 2199,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bamix

Sidste produkt på vores liste er Bamix Baking stavblender, hvid som vi har fundet til 2199,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør det så nemt som muligt for dig selv, når du ønsker at bage søde og svampede kager ved hjælp af Baking stavblenderen fra Bamix.
Den er ideel til bl.a.
at blende dej og piske marengs eller flødeskum. Stavblenderen er enormt kraftfuld og vil imponere dig…

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bamix stavblender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bamix stavblender:

Dyreste Bamix Stavblender på listen er Bamix Swissline stavblender superbox, sort fra KitchenOne.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Stavblender er Bamix Classic Stavblender 140W Hvid som du kan købe for 719.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 2280 kr. – de 5 Bamix Stavblender vi har fundet koster i gennemsnit 7562.43 kr.
Ovenstående Bamix Stavblender data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten, Emmalys, Coolshop.dk, Coop.dk). Alle Bamix Stavblender tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stavblender guides:

Fandt du ikke det rigtige Stavblender blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stavblender:

Overvejer du at investere i en Bamix stavblender, så er du langt fra den eneste. Den schweiziske producent har nemlig udmærket sig indenfor fremstilling af husholdningsudstyr i mere end 60 år, hvilket deres navn, som er en sammentrækning af battre og mixer — der betyder slå og blande på fransk — også vidner om.Det er især deres stavblendere, producenten er kendt for.

Kvaliteten er helt i top, og det er svært at finde et lignende produkt på markedet.

Men hvad bør du være opmærksom på, når du skal foretage dit køb? Læs med i denne guide, hvor vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser indenfor emnet, så du kan være sikker på at købe den helt rigtige model til dine

behov.

Hvilke modeller kan jeg vælge imellem?

Når

du går på jagt efter din nye Bamix stavblender frem for en håndmixer eller andet, vil der være flere forskellige modeller, du kan vælge imellem. Motorerne i de forskellige modeller har forskellige styrker, hvilket er den primære forskel. Nogle af de mest populære modeller kendes som Swissline, Swissline XL, Gordon Ramsey, Slicesy, Deluxe 160, Gastro 200 og Mono 140.

 • DKK1.250,00
 • DKK1.424,00
 • DKK1.528,00
 • DKK1.299,00
 • DKK1.410,00
 • DKK1.398,00
 • DKK1.427,00
 • DKK1.398,00
 • DKK1.404,00
 • DKK1.421,00
 • DKK1.402,00
 • DKK999,00
 • DKK2.699,00
 • DKK1.398,00
 • DKK2.199,00
 • DKK1.699,00
 • DKK1.495,00
 • DKK1.199,00
 • DKK1.309,00
 • DKK1.699,00

Superbox til de seriøse brugere

Hvis

du på forhånd ved, at du kommer til at bruge din nye Bamix stavblender ofte og til mange forskellige formål, kan du overveje, om producentens Superbox vil være noget for dig.Boksen indeholder en af producentens kraftigste stavblendere, nemlig Bamix Swissline på hele 200 watt samt tre standardværktøjer, en skarp kniv og Slicesy. Herudover får du en processor og en pulverdisc samt tilbehør i form af bægre til 04, 0,6 og 0,9 liter med dertilhørende låg, der slutter tæt.

Derudover hører der en stander med i boxen, som både har plads til processoren og værktøjerne.Denne box er det ideelle valg, hvis du vil være sikker på at have alt det rigtige udstyr, uanset om du vil blende, piske, snitte eller noget helt fjerde. Som et plus får boxen gode anmeldelser og klarer sig godt i

test.

Gennemtænkte detaljer

Med

en Bamix stavblender er der tænkt over alle detaljerne. Faktisk er det sådan, at deres stavblendere — i modsætning til de fleste andre — er designet således, at de ikke suges fast til bunden af den skål eller beholder, du blender i.

Herudover er blenderens håndtag fremstillet i nylon, hvilket betyder, at det hverken smitter af eller optager farver og tiltrækker snavs.Med en Bamix stavblender er der altså tænkt over alle detaljerne, og så arbejder den hurtigt — is og frostvarer knuses på under 15 sekunder.

Derfor vil du aldrig gå galt i byen med en blender fra den schweiziske producent, og uanset, hvad dine behov er, så vil du kunne finde en model, der passer præcis til dig

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Bamix:

Er du vild med Bamix, men Stavblender var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bamix: