Flowerpot Bordlampe

Flowerpot bordlampe

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Flowerpot bordlamper fra en lang række troværdige butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle finde hvert produkt på hver enkelt shop.

Seneste Tilbud på Flowerpot bordlamper

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Flowerpot bordlamper i 2021, og derfor har vores robot i nat automatisk kravlet adskillige af de bedste danske butikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Fortæl meget gerne familie og venner om Kulturnet.dk - så bliver vi meget taknemmelige. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og vend snart retur igen til flere gode tilbud på Flowerpot Bordlamper.


Hvis du leder efter en bordlampe, som har lidt karakter, så er du sikkert stødt på Verner Pantons Flowerpot bordlamper. Disse enkle bordlamper, som er udformet i kubiske former og lige linjer, er enormt tidstypiske for 1960’ernes designæra.

At Flowerpot lamperne virker så tidstypiske for 1960’erne skyldes, at netop Panton var én af de mest fremtrædende designere i Danmark i det årti. Han var med til at sætte tonen for designstilen, som blev populær på sin tid, og som i dag er et populært retro design. Bordlamperne, som var meget nytænkende på sin tid, er derfor også forblevet på markedet til den dag i dag

Populære lamper

Hvorfor er Flowerpot bordlamper et godt valg?

Én af de ting, som gør netop VP3 bordlampen speciel, er lampens udformning. Det cirkulære lampehoved, som består af en øvre og en nedre halvdel i forskellig størrelser sørger for, at du vil få oplyst din bordoverflade uden at blive blændet.

Den større øvre kuglehalvdel sørger nemlig for at dække for det lys, som ville lyse op mod dig, som anvender lampen.

På den måde får du i stedet lyset reflekteret ned på bordoverfladen endnu stærkere, så du kan få bedre anvendelse ud af lampens lys. 

Hvilke Flowerpot lamper kan man købe?

Flowerpot bordlamper har med sit elegante og enkelte design altid været lette at tilføje til sit hjem.

Men ønsker du, at din belysning passer sammen, kan du både få pendel- og bordlamper. Det vil kunne give dig en kontinuitet i rumsammensætningen, som vil få rummet til at gå op i en højere enhed

Hvilke farver fås Flowerpot bordlampen i?

Pantons VP3 bordlamper er udformet i metal, og det er derfor let at tilbyde dem i mange forskellige farver. Derfor kan du få bordlamper af Verner Panton i farverne: Mat hvid, hvid, mat lys grå, sort, grå beige, beige rød, sort blå, mørk grøn, messing, stål, dyb rød og sennepsgul. Det store farveudvalg sikrer, at du vil kunne finde en lampe som passer ind, lige der hvor du står og mangler en flot bordlampe

Hvad får du med en Flowerpot bordlampe?

Disse lamper er lavet i lakkeret stål. Det sikrer en lang levetid og en holdbar lampe, som ikke går i stykker, hvis den falder på gulvet.

Det kan være en fordel, hvis man har hund, kat eller små børn. Dertil får du også en 2 meter lang ledning med, når du køber en VP3 bordlampe. En lampe med en lang ledning giver dig mere fleksibilitet, når du har helt specifikke behov til din belysning. Flowerpot bordlamper er altså lamper med gode anvendelsesmuligheder og et tidsløst design.

Det er en stabil lampe både fysisk og æstetisk, som samtidig formår at være elegant, selv et halvt århundrede efter sin spæde start på tegnebordet


Se også: