Dørmåtter

Dørmåtter

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Dørmåtte, nemt og simpelt.

Dagens Dørmåtter

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Dørmåtter i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt automatisk kravler mange gode danske internetforhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Alt for nu

Hvis du læser dette har du nu set alle de dørmåtter vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlinebutik. Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen for endnu flere gode tilbud.


Byd dine gæster velkommen med flotte dørmåtter og kokosmåtterkokosmåtter i entréen. En flot dørmåtte kan være noget af det første gæsterne lægger mærke til dit hjem, og som giver et fantastisk samspil med helheden.Valget er af måtter skal ikke bare vælges ud fra tilfældigheder eller fordi det kolde og kedelige vejr nærmer sig, men af kærlighed hvor der er tænkt helt ned til den mindste detalje.

Der er virkelig mange serier og forskellige designs, som kan være svært at

gennemskue.

Flotte dørmåtter skaber stil og udtryk

Du

kan virkelig sætte præg på din boligindretning med en rigtig lækker dørmåtte. Det kan være rigtig inspirerende, at købe en minimalistisk og moderne dørmåtte.Men bor du i en ældre bolig med et rustikt indrettet hjem, så passer designet måske ikke helt efter din personlige stil.

Udvalget af fede dørmåtter og kokosmåtter er rigtig stort, og der er flere rigtig interessante webshops, som har et bredt sortiment til forskellige priser

Tica smudsmåtte grå/sort - dots

 • Til Butik Tica smudsmåtte passer rigtig godt til de nyere boliger, hvor du finder forskellige mønstre udover denne måtte med prikker.Måtten er fremstillet i 100% polymaid, og har ligeledes en skridsikker gummibagside, der sikrer at den ligger stabilt på entré gulvet.Tica dørmåtten passer både til lyse trægulve, mørke trægulve eller klinker som mange af de nyere boliger består af.Desuden kan du også bruge den f.eks i udestuen eller i bryggers.
  • Størrelser: 60 x 90 cm, 67 x 120 cm

  Skriver Collection cotton classic dørmåtte

 • Til Butik Denne beige dørmåtte passer rigtig godt til børnefamilien der har en hund eller kat.Skriver Collection måtten er fremstillet i bomuld, og mikrofibre kan suge helt op imod 95% af alt snavs og fugt.Den er derfor veloplagt, at have i entrén hvor børnenes støvler virkeligt kan blive snavsede efter en hel dag i børnehaven eller skolen.Desuden er måtten skridsikker, og har en pvc fri bagside.
  • Størrelser: 50 x 75 cm, 75 x 100 cm, 75 x 150 cm

  Skriver Collection Triple Star

 • Til butik Skriver Collection Trendmat Deluxe dørmåtte i sort.Skriver Collection måtten er anderledes og har fået broderet 3 stjerner.

  Er man en lille familie på 3 – Så kan denne fede måtte fra Skriver Collection være et godt valg.Ud over entréen kan denne måtte f.eks også bruges i en bryggers, ved terrassedøren eller i udhuset.Der er nemlig flere anvendelsesmuligheder, hvilket gør den meget attraktiv. Den er 5 mm i højden, og kan maskinvaskes ved 40 grader.

  • Størrelser: 85 x 120 cm, 86 x 150 cm

  Horredsmattan dørmåtte med cirkler

 • Til Butik Denne dørmåtte er meget nem, at vedligeholde og kræver kun fugtig klud til, at rengøre med.Horredsmattan er nemlig fremstillet i plastik, som også kan tåle at komme i vaskemaskinen.Den er rigtig fin til entréen eller bryggers, hvor man ofte går med fodtøj.Med andre ord passer denne dørmåtte stort set sig selv, og er nem matche sammen med forskellige boligindretninger.Desuden er motivet er sort/hvid og måler 70 x 150 cm

  Flotte dørmåtter fra Tica Copenhagen

 • Til Butik Tica Copenhagen har fremstillet flere nye dørmåtter i lækre designs, som er utrolig nemme at vedligeholde.Og de er meget praktiske som mere eller mindre kan bruges i alle typer hjem.Tica Copenhagen er på mange måder unikke, og tager man prisen i betragtning – Så er deres flotte dørmåtter måske et af de bedste der fås på markedet.Byd dit moderne eller kreative hjem velkommen med en lækker smudsmåtte fra Tica Copenhagen

  Hay dørmåtte

 • Til Butik Populær dørmåtte fra Hay der kan købes i den viste grønne men også i pink og gul nuancer.En fin dørmåtte i tofarvet design der er vævet af jute/uld materiale. I enderne af måtten er der en kantbånd til den dekorative afslutning.Måtten måler 50 cm.

  i længden og 70 cm. i bredden, som kan bruges foran hoveddør eller måske ved terrassedøren

  ”Åh nej, er det dig igen” dørmåtte i grå

 • Til Butik Hvis du ønsker den stilrene dørmåtte med tekst, hvorfor så ikke denne sjove måtte?Boxdelux dørmåtte i slidstærk polyester-velour med lasergraveret mønster. Teksten siger ”Åh nej er det dig igen” som giver et noget sjovere islæt end den ensfarvet måtte.Måtten måler 40 x 60 cm.

  med en højde på 8 mm.

  og kommer i en mørkegrå farver med mønster i mørkere farve

  Cube EcoMat dørmåtte

 • Til Butik Anderledes og flot dørmåtte med 3D mønster der giver et smart udtryk.Cube EcoMat dørmåtten i sort/grå farve er fremstillet i nylon. 3D mønsteret er fremstillet i hvid farve til at give 3D kontrasten.Måler måler 120 cm.

  i længde og 65 cm. i bredden som giver mulighed for at bruge måtten mange steder

  Rice gulvtæppe/måtte

 • Til Butik Rice tæppe er håndlavet og fremstillet i genbrugsplast. En anderledes og farverig måtte i rød og pink med zig zag mønster.

  Du finder også Rice modellen i pink & brun eller grøn farve.Brug som gulvtæppe eller dørmåtte der kan anvendes både udendørs som indendørs.Tæppet måler 60 x 90 cm. og lavet af 100% genbrugt plast der føles som stof

  Dixie dørmåtte i jute

 • Til Butik Klassisk dørmåtte fremstillet i slidstærk jute. Måtten fra Dixie er dekorativ, tyk og holdbar som til stuedøren eller entreen.Dixie måtten har skridsikker bagside, så måtte ikke skrider når man træder på den. Måtten er 1,8 i tykkelse og måler standard 60 x 90 cm. størrelse.https://youtu.be/ZOi-ybv0SNk