Makeup Børste

Makeup børste

Vi har grundlagt Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Makeup børste. Frem for at skulle undersøge forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Makeup børste Tilbud

Her kan du se alle de Makeup børster vores robot i nat helt selv har fundet på adskillige troværdige danske onlineshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billig Makeup børste du kan bruge - ellers kig forbi Kulturnet.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Fortæl meget gerne dem du snakker med om Kulturnet.dk - det vil hjælpe os meget.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på makeup børster.


Når du skal lægge makeup, er gode og billige makeup børster uundværlige. En god børste vil hjælpe til det flotte udtryk med jævnt lag og uden klumper i makeuppen.

Du vil kunne finde endnu billigere børster end de viste børster nedenfor. Men du vil gerne undgå børster der mister hårene for hurtigt. Vi har fundet forskellige sæt og enkelte børster i god kvalitet til en billig pris.

Inspirationen giver dig det nemme og hurtige overblik over muligheder. Måske endda så meget at du får brug for praktisk makeup opbevaring af børster

Real Techniques Mini Brush Trio

 • Til Butik Læg en perfekt base med dette Flawless Base Set fra det populære brand. Real Techniques er kendt og populær blandt makeup gurues og MUAs.

  Folk er faldet for kvaliteten og prisen fra pigerne der startede ud på Youtube. Sættet giver dig 4 gode børster med contour brush, square foundation brush, buffing brush, detailer brush og holderen til børsterne. 4 forskellige børster der til at påføre flydende foundation, concealer eller blende

  Real Techniques Miracle Sculpting Sponge

 • Til Butik Makeupsvamp fra Real Techniques der kan fremhæve dine ansigtstræk og skabe skygger. Brug svampen til contour eller lægge en highlighter.

  Real Techniques Miracle svampen koster 43 kr. efterlader ikke striber eller skarpe kanter

  W7 Pro-Artist eyeliner makeupbørste

 • Til Butik Til 29 kr. Kan du købe denne Pro-Artist eyeliner makeupbørste fra W7 Cosmetics. En børste der er nem at bruge til at påføre din eyeliner helt som en professionel

  Nilens Jord Pure Collection

 • Til Butik Nilens Jord Pure Collection 884 børste er anbefalet og kåret som testvinder i forskellige makeup børste test.

  En god vegansk børste til bryn, eyeliner eller påføre øjenskygge og kan kombineres med modellerne 885, 886, 887 og andre i samme serie. Nilens Jord børsten har en skrå vinkel og fleksible hår der gør børsten nem at bruge.

  Og samtidig stikker den ikke som mange skrå børster har tendens til. Børsten til 55 kr. kan bruges både til tør og våd eyeliner

  Elf Cosmetics Angled Blush Brush

 • Til Butik Makeup pensel fra Elf Cosmetics til blush, highlighter eller contour. Børsten til 49 kr.

  giver dig en sikker og ensartet påføring. Det sikrer den skrå form på børsten ved at tilpasse sig konturerne i ansigtet.

  Børsten er i et stilrent mat design. Ergonisk form der passer perfekt i hånden

  Elf Cosmetics Blending Brush

 • Til Butik Elf Cosmetics Blending Brush til 39 kr.

  der blender din øjenmakeup godt. Blending børsten er perfekt til øjenskygge og anvendelse til concealer. Børsten er ergonomisk udformet og i det velkendte stilrene design i sort, der går igen ved Elf Cosmetics makeupbørster og pensler

  So Eco Blush Brush

 • Til Butik Blush børste fra So Eco til en billig pris. Børstehovedet er håndskåret og designet til påføring af blush i både creme og pudderform.

  Børsten er miljøvenlig og håndtaget er fremstillet i økologisk bambus