Juniorsenge

Juniorsenge

Hvis du leder efter Juniorsenge behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hvert produkt på forskellige butikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Juniorseng Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Juniorsenge i 2021, og derfor har vores robot i nat helt automatisk kravlet en lang række af de billigste onlineshops igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Fortæl meget gerne venner og familie om Kulturnet.dk - så bliver vi meget glade. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og besøg os snart til flere gode tilbud på Juniorsenge.


Er det ved at være tid til, at barnet skal til at sove i en juniorseng? Og hvornår er det overhovedet den rette tid? Det vil du blandt andet blive klogere på i denne guide, som vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide, omkring senge til de små.
Igennem guiden vil vi komme ind på:

 • Det rette tidspunkt at skifte på
 • Hvordan du finder den rette størrelse
 • Hvilken madras du kan vælge
 • Hvor du finder de bedste priser og tilbud.
. Ud over en juniorseng skal du selvfølgelig også have en juniordyne, som du kan finde på vores partnerside juniordyne.dk.

Populære juniorsenge

Juniorseng hvornår? Skift på det rette tidspunkt

Hvornår skifter man egentligt til en juniorseng? Langt de fleste børn er klar til at forlade tremmesengen, når de er omkring 3 år.

Dette er selvfølgeligt forskelligt fra barn til barn, men omkring de 3 år er en god tommelfingerregel. Hvis du vil være sikker på at finde det rette tidspunkt, kan du overveje de nedenstående spørgsmål:

 • Er tremmesengen ved at være for lille?
 • Prøver dit barn til tider at kravle ud af sengen?
 • Sover dit barn dårligt i tremmesengen?
Hvis barnet har en alder omkring 2-4 år, og du kan svare ja til ét af de tre ovenstående spørgsmål, så er det helt sikkert tid til at skifte

Hvilken størrelse juniorseng har jeg brug for?

Du har altså et barn, som nu har svært ved at holde dig inden for tremmerne. Derfor skal barnet naturligvis have en juniorseng, hvor han eller hun kan brede sig. Men hvor stor bør den være? Den gennemsnitlige bredde på en seng til de små er omkring 70 centimeter.

Herudover er alt fra 140 til 160 centimeter ret normalt i længden.

Hvis dit barn allerede er ret høj og kræver meget plads, kan du overveje, om du allerede skal anskaffe en ’voksen størrelse’, som for eksempel kan være 70x190 centimeter

Hvilken madras bør jeg have i en juniorseng?

Når det handler om at vælge den rigtige madras, er der også et par ting, som du med fordel kan huske på. Det vigtigste er, at madrassen er forholdsvis fast. Små børn har brug faste underlag, som dog ikke nødvendigvis skal være hårde. Du kan også benytte disse tre råd:

 • Hårdhedsgrad
  Hvis barnet kan ligge på siden med lige/ret rygrad, er hårdheden tilpas.

 • Materiale
  Hvis man vejer under 50 kilo, hvilket små børn gør, er det en god ide at vælge skum eller latex.
 • Pas på med genbrug
  Det er ofte en god ide at købe brugt eller at lade ting gå i arv fra større til mindre søskende.

  Dette gælder dog ikke nødvendigvis for madrasser, da disse ofte former sig efter brugeren.

Hvor finder man juniorsenge på tilbud?

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan købe gode senge til junior. Dette gælder især online, hvor du også lettere kan danne dig et overblik over de mange forhandlere og produkter. IKEA og Jysk juniorsenge er utroligt populære.

Dette er blandt andet på grund af den forholdsvis høje kvalitet, som man får til en lav pris. Herudover fremstiller de utroligt smarte løsninger. Du kan for eksempel finde en juniorseng med opbevaring, hvilket er meget praktisk på børneværelset. Nu, når du ved, hvad du skal kigge efter, bør du have en god chance for at finde den bedste seng til den lille, så han eller hun kan drømme sødt igen


Se også: