kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Månesten: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen månesten. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen månesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen sølv ørehænger med månesten

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Lund Copenhagen sølv ørehænger med månesten” fås til 375,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassiske Lund Copenhagen sølv ørehænger med mønster og lille grå månesten.Ørehængernes vedhæng er 16 mm lange.Klassiske Lund Copenhagen sølv ørehænger med mønster og lille grå månesten.Ørehængernes vedhæng er 16 mm lange. >…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm til kun 1495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk sølv armbånd fra Lund Copenhagen i Classic design.
Armbåndet er udført i let oxideret sterling sølv og består af 8 aflange led med en grå månesten i hver.Smuk sølv armbånd fra Lund Copenhagen i Classic design.
Armbåndet er udført i let oxideret sterl…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: LUND Copenhagen Classic sølv ørestikker med Månesten

Næste anbefaling er “LUND Copenhagen Classic sølv ørestikker med Månesten”.

Dagens bedste tilbud på “LUND Copenhagen Classic sølv ørestikker med Månesten” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 535,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flotte sølv ørestikker fra Lund Copenhagen i designet Classic.
Ørestikkerne har et smukt mønster med en lille månesten i toppen.Flotte sølv ørestikker fra Lund Copenhagen i designet Classic.
Ørestikkerne har et smukt mønster med en lille månesten i toppen…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: LUND Classic Armbånd Månesten

Sidste produkt på vores liste er LUND Classic Armbånd Månesten som vi har fundet til 1375,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk og klassisk Lund Copenhagen sølv armbånd med grå månesten.
Armbåndet er 19 cm langt og er i fremstillet i oxyderet sølvSmuk og klassisk Lund Copenhagen sølv armbånd med grå månesten.
Armbåndet er 19 cm langt og er i fremstillet i oxyderet sølv…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen månesten i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen månesten:

Dyreste Lund Copenhagen Månesten på listen er LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1495.00. Billigste udvalgte Månesten er Lund Copenhagen sølv ørehænger med månesten som du kan købe for 375.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 1120 kr. – de 4 Lund Copenhagen Månesten vi har fundet koster i gennemsnit 945 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Månesten data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Månesten tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Månesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Månesten blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Månesten:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Månesten var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: