Xylofon

Xylofon

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Xylofoner fra adskillige af de bedste danske webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle kigge på hver enkelt shop.

Dagens Tilbud på Xylofoner

Her kan du se alle de Xylofoner vores robot i nat helt automatisk har fundet på adskillige danske shops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billig Xylofon du kan bruge - ellers kig forbi Kulturnet.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Billede af Oval Xylofon fra PlanToys
Super søde multifarvet oval xylofon i træ fra PlanToys.
PlanToys xylofonen består af 5 farverige tangenter som barnet kan spille på med den medfølgende træstik. Hver tangent afgiver en lyd når barnet slå på den med træstikk

Oval Xylofon fra PlanToys Super søde multifarvet oval xylofon i træ fra PlanToys. PlanToys xylofonen består af 5 farverige tangenter som barnet kan spille på med den medfølgende træstik. Hver tangent afgiver en lyd når barnet slå på den med træstikk

Oval Xylofon fra PlanToys Super sde multifarvet oval xylofon i tr fra PlanToys. PlanToys xylofonen bestr af 5 farverige tangenter som barnet kan spille p med den medflgende trstik. Hver tangent afgiver en lyd nr barnet sl p den med trstikken og tonerne gr


Fortæl meget gerne dine venner og bekendte om Kulturnet.dk - det vil hjælpe os meget. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og vend snart retur til flere gode tilbud på Xylofoner.


En xylofon fås til både voksne og børn.

Det smukke instrument med den fine lyd bruges i ligeså høj grad til babyrytmik som i symfonierne i de store musikhuse. Her kan du læse meget mere om det sprøde instrument.

Om du er på udkig efter legetøj til junior eller et instrument til professionel brug, så findes instrumentet i flere forskellige størrelser og materialer, alt efter hvad du foretrækker eller skal bruge det til. Læs med og find ud af mere om det populære legetøj og instrument

Populære xylofoner

Hvilke materialer kan jeg få en xylofon i?

Der findes både xylofoner med stave i metal og med stave i træ.

På den måde kan man både skabe finde, klingende melodier eller mere varme og dybe toner alt efter, hvilken model man vælger. Hvilket materiale du bør vælge, kommer an på hvilken lyd, du er ude efter

Hvilke xylofoner kan jeg købe til børn og baby?

En xylofon er et af de instrumenter, der går ind under betegnelsen stavspil. I dag er det ikke kun et koncert instrument, men også et populært legetøj til små børn og babyer.

Instrumentet hører ind under de instrumenter, der laver melodier og toner, hvorfor det stimulerer flere sanser på en gang, når det gives til mindre børn. Musik og børn er en dejlig kombination, og rigtig mange har også haft en xylofon på et tidspunkt i legetøjskassen. I dag findes instrumentet i en række forskellige former og i alle regnbuens farver til de små.

Rigtig mange foretrækker modellerne i træ, fordi lyden ofte er mere afdæmpet og mindre skinger end på den i metal.

Det er dog heller ikke mange producenter, der fremstiller xylofoner i metal til de helt små længere. Når du vælger et instrument til de helt små er det vigtigste at den kan spille og har flotte, farverige tangenter at spille på.

Mærker som Kids Wood, Brio og Harpe er rigtig gode bud på gode og sjove mærker til instrumenter til de små. De små, farverige versioner til baby og barn findes i både billige og dyre udgaver, alt efter hvilken producent og hvilke materialer, der er brugt, samt om den stemmer og kan spille rigtigt.

Skal du have fat i en lille xylofon til baby, der kan træne motorik og koncentration, så kan du finde rigtig mange fine modeller til omkring 100-200kroner, hvilket også gør det til en oplagt gave.

Skal du ud og investere i en større xylofon til voksne eller store børn, der ønsker at spille rigtigt, så kommer prisen væsentlig højere op og starter omkring 1000 kroner. Xylofoner er både smukke i lyd og udseende og kan give mange timers god underholdning for både store og små