Trommestikker

Trommestikker

Som du kan se nedenfor er der mange Trommestikker at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Trommestik Tilbud

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Trommestikker i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt selv kravler adskillige af de bedste online forhandlere fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Alt for nu

Så er der ikke flere billige Trommestikker for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte butik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle familie og venner om Kulturnet.dk - det vil være en kæmpe hjælp.

Det vil hjælpe os til at vise gode Trommestik ilbud til endnu flere danskere.


Trommestikker er et uundværligt stykke tilbehør til trommeslageren.

Der findes et bredt udvalg på nettet, hvor du blandt andet kan vælge forskellige størrelser og modeller. For mange musikere (både amatører og professionelle) er der forbundet en symbolsk værdi i at have et unikt stykke tilbehør til sit instrument. Du kan i denne kategori vælge imellem særlige udgaver og designs (både med hensyn til farve og med mulig for lys).

Herunder kan du få nyttig viden til at kunne finde de trommestikker, som passer til dig og dine musikalske behov

Populære trommestikker

Hvilke størrelser er der at vælge imellem?

Du finder dette musikredskab i forskellige udgaver i forhold til størrelse på både tykkelse samt længde.

Det særlige ved trommestikker er, at deres størrelser er angivet med et særligt system, der kombinerer henholdsvis tal og bogstaver.

Dette er vigtigt for dig at kende til, når du skal finde den rette model.

Her skal du vide, at des lavere tal eller nummer en model har, des tungere og tykkere vil redskabet være. Bogstaverne er til for at angive længden (A er længere end modellen, der er angivet med B). Derudover varierer redskaberne imellem, hvilken type af spids de har. Når du ser et ”N” på et produkt, har dette redskab en spids med nylon.

Dette skaber en mere ’skarp’ lyd på trommerne. Dog holder den klassiske udgave med træspids i længere tid end udgaven med nylon spids

Hvilke materialer er de bedste til trommestikker?

Der er flere producenter at vælge imellem, når du skal anskaffe dig dette trommeudstyr, og de førende brands vil lave deres produkter i følgende kvalitetsmaterialer:

  • Hickory
  • Eg
  • Ahorn
  • Aluminium
  • Carbon
Der findes både naturmaterialer samt metal til fremstilling af de anbefalede trommestikker. Når du vælger et produkt med én af de nævnte trætyper, får du et produkt, der har flere fordele. Hickory har for eksempel en ekstra blødhed over sig, som har betydning for trommeslageren, da den er skånsom at spille med ift.

anslag. Eg tilbyder en lang levetid på produktet og er særlig slidstærk. Ahorn er fordelagtig, når du ønsker en tyk trommestik. Til nybegyndere anbefales træ som materiale.

Aluminium egner sig til den erfarne trommeslager, der har styr på teknikken, da det er et tungere materiale at spille med

Er der forskel på funktionen i forhold til valg af størrelse?

Det vil primært være størrelsen på trommestikkerne, som spiller ind på den lysmæssige kvalitet og funktion.

Har du et produkt i en tyk udgave, vil dette give en mere fyldig lyd på trommesættet. Dette har betydning for trommeslageren, da han eller hun derved kan udnytte hele trommesættets klangmæssige spektrum. Herimod vil de lette udgaver af trommeredskabet give en mere lys klang på trommesættet og have mindre styrke og volumen. Disse lette udgaver foretrækkes derfor ofte af band, som spiller på små og mindre spillesteder

Hvilket brand og model skal du vælge?

Der er flere producenter på markedet, som sælger trommestikker til både børn, nybegyndere og professionelle musikere. Det vil med andre ord være dit musikalske niveau, som er med til at afgøre, hvilket mærke og model du skal bruge.

Derudover er din genre med til at afgøre valget. Der findes produkter, som særligt egner sig til jazz, pop, rock m.fl.

Er du nybegynder eller let øvet, kan du finde særlige ”all around”-modeller, som gør trommestikkerne fleksible at anvende til en lang række forskellige musikgenre.

Disse findes til billige priser og er solide trommestikker, som er lavet af kvalitetstræ

Hvilke designs findes der til trommestikker?

Når du har styr på din ønskede størrelse af trommestikkerne, har du mulighed for at vælge en udgave med et særligt design. Disse har alene betydning for trommeslageren og vil ikke have indflydelse på funktionen af redskabet.

Ønsker du særlig børnevenlige udgaver med mønstre eller motiver, er der marked for det. Til musikeren, der ønsker at lave ekstra show, kan der fås udgaver med lys. Hermed er der garanti for at skinne igennem under koncerter.

De findes i udvalgte pangfarver (rød, blå, grøn og lilla som de primære). Det særlige ved disse udgaver er den effekt de kan give i forhold at lyse op i takt med musikken. Des hårdere der slås, des kraftigere lyser redskaberne