Kazoo

Kazoo

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Kazooer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Kazoo. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere.

Seneste Tilbud på Kazooer

Vores robot har hele natten selv kravlet mange af de billigste danske internetforhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Kazooer, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Fortæl meget gerne andre om Kulturnet.dk - det bliver vi meget taknemmelige for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og besøg os igen til flere gode tilbud på kazooer.


Står du og mangler en kazoo?Ja, det er måske et spørgsmål, du aldrig havde forestillet dig, at du skulle svare ja på.Men sådan er livet jo så overraskende. Og en kazoo har en helt uerstattelig, helt uforlignelig, helt utrolig skør lyd, som ingen andre instrumenter kan erstatte.Så skal du have fat i en kazoo, skal det også være den rigtige.

Læs mere her, og køb den

rigtige!

Populære modeller

 • DKK49,00
 • DKK49,00
 • DKK49,00
 • DKK19,00
 • DKK259,00
 • DKK59,00

Hvilke slags findes der?

En

kazoo giver lyd ved at den luft, du blæser ud, passerer forbi noget tyndt materiale, der bringes i vibrationer. Vibrationerne giver den karakteristiske lyd, der lyder lidt ligesom, når et menneske blæser ud gennem sammenpressede læber. Derfor findes der forskellige slags, som afgiver forskellig lyd.Lyden afhænger af:

 • Materialet: Du kan finde nogle af træ, aluminium, stål og forskellige legeringer.
 • Størrelsen: Der findes miniudgaver, som små børn kan lære at bruge, og de større og største kazoos, som kan spille en hel cirkusarena op.
 • Det vibrerende materiale: Det kan være pergament, plast eller tyndt organisk

  materiale.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Du

kan finde mange plastikudgaver af dette instrument på markedet. De er fine og sjove, og de er billige at anskaffe. Med en kazoo af plastik kan du sagtens lave skøre lyde i dit klovneband, til jazzorkestreret eller på motorik holdet.Hvis du vælger en kazoo af plastik, så har du den i lang tid, men metallet er mere holdbart, og nogle modeller kan skilles ad og renses.

Det er rigtig smart, for det kommer nemt ret meget spyt ind, når du spiller.Dertil kommer, at metal og legeringer af metal giver en mere ren og skarp lyd på din kazoo.Så hvis du skal bruge din kazoo til at spille i et band, og hvis du gerne vil have den længe og blive rigtig god til at spille på den, så skal du nok investere lidt mere i instrumentet og vælge en af

metal.

Kan man købe en junior kazoo?

Til

børn køber man for det meste blot den almindelig udgave i plastik, da dette instrument hverken er for stort eller tungt at holde om for et barn. Der findes dog også mini-udgaver til de helt små børn, så de også kan være med, når musikken skal spille.Med en samling sjove instrumenter og en herlig kazoo er I klar til at kaste jer ud i musikkens verden. Husk, at musik udvikler både hjernen og kroppen, så der er masser af gode grunde til at spille musik. Det gør ikke noget, hvis du ikke føler dig musikalsk begavet og ikke kan høre forskel på dur og mol.

Faktisk er improvisation på musikinstrumenter noget af det mest hjerneudviklende, du kan foretage dig!Så køb dit nye instrument, og giv los, sømand!