kulturnet logo

Bedste Xylofon: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde xylofon. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle xylofon tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Studio 49 S5 – Køller til Sopran Xylofon

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “Studio 49 S5 – Køller til Sopran Xylofon” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
S5 køller med tykt greb, velegnet til sopran xylofoner – Sæt med 2 stk. Køllerne er lavet i plastik med et gummi-hoved….

Se hos Music2you ❯❯

2: Stagg 8-Stavs Xylofon – Regnbue

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe Stagg 8-Stavs Xylofon – Regnbue til kun 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fin børnexylofon i regnbue farver lavet i træ.
Sættet indeholder xylofon og 2 køller….

Se hos Music2you ❯❯

3: Studio 49 S4 – Køller til Alt Xylofon

Næste anbefaling er “Studio 49 S4 – Køller til Alt Xylofon”.

Dagens bedste tilbud på “Studio 49 S4 – Køller til Alt Xylofon” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 185,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
​S4 køller med tykt greb, velegnet til Alt Xylofon – Sæt med 2 stk. Køllerne er lavet i plastik med filt-hoved….

Se hos Music2you ❯❯

4: Studio 49 SX1600 – Sopran Xylofon

Sidste produkt på vores liste er Studio 49 SX1600 – Sopran Xylofon som vi har fundet til 2349,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Sopran xylofon i høj kvalitet. Leveres inkl. S5 køller. Diatonisk Skala: C2 – A3…

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste xylofon i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse xylofon:

Dyreste Xylofon på listen er Studio 49 SX2000 – Sopran Xylofon fra Music2you med en pris på 3395.00. Billigste udvalgte Xylofon er small foot – Xylofon, Natur som du kan købe for 109.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 3286 kr. – de 4 Xylofon vi har fundet koster i gennemsnit 4739.75 kr.
Ovenstående Xylofon data og priser er hentet fra 5 butikker (Music2you, Bolig Haven, Stokværk, Creativ Company, DanGuitar.dk). Alle Xylofon tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Xylofon guides:

Fandt du ikke det rigtige Xylofon blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Xylofon:

En xylofon fås til både voksne og børn.

Det smukke instrument med den fine lyd bruges i ligeså høj grad til babyrytmik som i symfonierne i de store musikhuse. Her kan du læse meget mere om det sprøde instrument.

Om du er på udkig efter legetøj til junior eller et instrument til professionel brug, så findes instrumentet i flere forskellige størrelser og materialer, alt efter hvad du foretrækker eller skal bruge det til. Læs med og find ud af mere om det populære legetøj og instrument

Populære xylofoner

Hvilke materialer kan jeg få en xylofon i?

Der findes både xylofoner med stave i metal og med stave i træ.

På den måde kan man både skabe finde, klingende melodier eller mere varme og dybe toner alt efter, hvilken model man vælger. Hvilket materiale du bør vælge, kommer an på hvilken lyd, du er ude efter

Hvilke xylofoner kan jeg købe til børn og baby?

En xylofon er et af de instrumenter, der går ind under betegnelsen stavspil. I dag er det ikke kun et koncert instrument, men også et populært legetøj til små børn og babyer.

Instrumentet hører ind under de instrumenter, der laver melodier og toner, hvorfor det stimulerer flere sanser på en gang, når det gives til mindre børn. Musik og børn er en dejlig kombination, og rigtig mange har også haft en xylofon på et tidspunkt i legetøjskassen. I dag findes instrumentet i en række forskellige former og i alle regnbuens farver til de små.

Rigtig mange foretrækker modellerne i træ, fordi lyden ofte er mere afdæmpet og mindre skinger end på den i metal.

Det er dog heller ikke mange producenter, der fremstiller xylofoner i metal til de helt små længere. Når du vælger et instrument til de helt små er det vigtigste at den kan spille og har flotte, farverige tangenter at spille på.

Mærker som Kids Wood, Brio og Harpe er rigtig gode bud på gode og sjove mærker til instrumenter til de små. De små, farverige versioner til baby og barn findes i både billige og dyre udgaver, alt efter hvilken producent og hvilke materialer, der er brugt, samt om den stemmer og kan spille rigtigt.

Skal du have fat i en lille xylofon til baby, der kan træne motorik og koncentration, så kan du finde rigtig mange fine modeller til omkring 100-200kroner, hvilket også gør det til en oplagt gave.

Skal du ud og investere i en større xylofon til voksne eller store børn, der ønsker at spille rigtigt, så kommer prisen væsentlig højere op og starter omkring 1000 kroner. Xylofoner er både smukke i lyd og udseende og kan give mange timers god underholdning for både store og små

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk