kulturnet logo

Bedste Witt Skål: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Witt skål. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Witt skål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Witt by Kuvings Skål til B6500

Sidste produkt på vores liste er Witt by Kuvings Skål til B6500 som vi har fundet til 499,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skålen passer kun til Witt by Kuvings B6500 slow juicer.  Denne skål er med 3 låsetapper….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Witt skål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Witt skål:

Dyreste Witt Skål på listen er Witt by Kuvings Skål til B6500 fra KitchenOne.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Skål er Witt by Kuvings Skål til B6500 som du kan købe for 499.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Witt Skål vi har fundet koster i gennemsnit 499 kr.
Ovenstående Witt Skål data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Witt Skål tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skål guides:

Fandt du ikke det rigtige Skål blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skål:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Witt:

Er du vild med Witt, men Skål var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Witt: