kulturnet logo

Bedste Vitrineskab: Se top 8 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde vitrineskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vitrineskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Connery vitrineskab med låge |

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kabeltromlen.dk.

Her kan “Connery vitrineskab med låge |” fås til 9399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant skab i jern med glaslåger i et flot design og høj kvalitet.
Glasskabet har 2 hylder og et rum med jernlåge.
Skabet vil give et råt og maskulint udtryk i enhver indretning.
H:200 cm x B:60 cm x D:40 cm…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

2: Magnum vitrineskab |

Anden anbefaling har vi fundet hos Kabeltromlen.dk, hvor du kan købe Magnum vitrineskab | til kun 13749,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette fantastiske vitrineskab i sortlakeret jern har det hele.
Stor rummelighed, 5 hylder og glas i både front og på siderne.
Et lækkert, råt vitrineskab med et supercool industrielt look, der tager sig flot ud i det klassiske og moderne hjem. H:200 cm x…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

3: Craft stort råt vitrineskab |

Næste anbefaling er “Craft stort råt vitrineskab |”.

Dagens bedste tilbud på “Craft stort råt vitrineskab |” har vi fundet hos Kabeltromlen.dk hvor prisen lige nu er 10999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vitrineskabet har 2 glaslåger samt 2 lukkede låger og 5 hylde.
Med dette vitrineskab får du både muligheden for praktisk opbevaring og et sted, hvor du kan udstille dit smukke boligtilbehør.
En personlig, rå og flot opbevaringsløsning.
H:200 cm x B:80 cm…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

4: Connery vitrineskab med låge – Sort |

Produkt nummer 4 på vores “vitrineskab-liste” er Connery vitrineskab med låge – Sort | som du lige nu kan købe for 9399,- hos Kabeltromlen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant skab i sortlakeret jern med glas i både front og sider.
Et flot design i høj kvalitet.
Glasskabet har 2 hylder og en låge i bunden.
Skabet vil give et råt og maskulint udtryk i enhver indretning.
H:200 cm x B:60 cm x D:40 cm…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

5: Franklin Vitrineskab, Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Franklin er et 2-dørs Vitrineskab.
De 2 glasdøre har en stolperamme for et dekorativt touch og justerbare euro-hængsler.
Den ene hylde i skabet justerbar.
Skabet leveres usamlet.
Det anbefales at man er 2 voksne til at samle det.
Lavet af malet MDF og m…

Se hos HomeTomato ❯❯

6: Ellington Vitrineskab, Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Ellington Vitrineskab sorte finish, buede X-design over glasdørene og dekorative lister skaber et elegant look.  Skabet byder på rigelig opbevaringsplads med 3 hylder til at holde tingene organiseret.
Skabet er lavet af malet MDF og glas og kræver 2 v…

Se hos HomeTomato ❯❯

7: Ellington Vitrineskab, Grå

Forhandlerens beskrivelse:
Ellington Vitrineskab grå finish, buede X-design over glasdørene og dekorative lister skaber et elegant look.  Skabet byder på rigelig opbevaringsplads med 3 hylder til at holde tingene organiseret.
Skabet er lavet af malet MDF og glas og kræver 2 voks…

Se hos HomeTomato ❯❯

8: Franklin Vitrineskab, Grå

Sidste produkt på vores liste er Franklin Vitrineskab, Grå som vi har fundet til 1999,- hos HomeTomato.

Forhandlerens beskrivelse:
Franklin er et 2-dørs Vitrineskab.
De 2 glasdøre har en stolperamme for et dekorativt touch og justerbare euro-hængsler.
Den ene hylde i skabet justerbar.
Skabet leveres usamlet.
Det anbefales at man er 2 voksne til at samle det.
Lavet af malet MDF og m…

Se hos HomeTomato ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vitrineskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vitrineskab:

Dyreste Vitrineskab på listen er Classic vitrineskab i sort og hvidt double fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 15995.00. Billigste udvalgte Vitrineskab er vidaXL vitrineskab 82,5×30,5×80 cm spånplade grå som du kan købe for 493.20 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 15501.8 kr. – de 8 Vitrineskab vi har fundet koster i gennemsnit 93229.99 kr.
Ovenstående Vitrineskab data og priser er hentet fra 18 butikker (Kabeltromlen.dk, HomeTomato, Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Lammeuld.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Bolig Haven, Packhouse.dk, ModernRoom.dk, ModernHouse.dk, Likehome.dk, Norliving, byhornsleth.dk, ES Furniture, Liseborg, Hjemmets, Billigskabe.dk). Alle Vitrineskab tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vitrineskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Vitrineskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vitrineskab:

Et vitrineskab er kendt som det mest foretrukne møbel, når det drejer sig om at opbevare eller fremvise dine smukke genstande i hjemmet. For vitrineskabet fås med ruder i dørene, så tingene kan fremstå præsentable og undgår støv. Men hvilket vitrineskab vil passe bedst ind i dit hjem og passe til de ting, du gerne vil opbevare i skabet? I denne guide får du nogle ideer til, hvordan du finder ud af, hvilket vitrineskab der matcher dit behov, hvad enten det er til fremvisning af porcelænet i stuen, opbevaring af håndklæderne på badeværelset eller mapperne på kontoret.

Der er vitrineskabe nok, at vælge imellem, uanset om du drømmer om et IKEA vitrineskab eller går på jagt hos den lokale møbelhandler. De fås i mange udformninger og farver. Udformningsmæssigt kan vitrineskabet være stort eller lille, vægophængt eller med ben og kan fås både med glas- eller trælåger

Hvor stort bør mit vitrineskab være?

Det første du skal finde ud af, er at måle hvor meget plads du har tilgængelig til dit vitrineskab. Samtidig skal skabets indre dimensioner være store nok til, at du kan opbevare de ting uden problemer, som du ønsker at have stående i skabet. Vær opmærksom på, at jo større vitrineskabet er, og jo mere plads det optager, desto voldsommere vil det fremstå i lokalet – og vice versa.

Så det gælder om at finde balancen

Hvad skal du opbevare i vitrineskabet?

Det næste du skal overveje, er, hvad du skal opbevare i dit vitrineskab. Skal det rumme dækkeservietter, håndklæder eller andet fladt, er det et en god ide, at vitrineskabet har en skuffesektion.

Skal det omvendt opbevare det fine porcelæn, som du har arvet, er glaslåger og måske belysning i vitrineskabet en mulighed. Det kan også være du er i besiddelse af ting, som måske ikke ligefrem vil fremme stuens ynde ved at være synlige. Dem kan du gemme bag vitrinelåger af træ, eventuelt også med indbygget lås, hvis du ønsker tingene opbevaret i sikkerhed i dit vitrineskab

Skal mit vitrineskab være ophængt eller stå på gulvet?

Efter du har overvejet hvad dit vitrineskab skal indeholde, skal du nu finde ud af om vitrineskabet skal stå på gulvet på nogle ben, eller om det skal være vægophængt. Fordelen ved at have et vægophængt vitrineskab er, at det vil skabe mere gulvplads og få rummet til at virke større. Samtidig bliver det nemmere at støvsuge under skabet. Men hvis du skal opbevare større eller tunge genstande i vitrineskabet, vil du formentlig være bedst tjent med en gulvvitrine, da du her er sikker på, at skabet kan holde til belastningen. Hvis du gerne vil have et ophængt skab kan du også med fordel besøge glasskab.dk hvor du kan finde mange flotte glasskabe til ophæng.

Hvilken farve matcher mit behov?

Det sidste touch i processen er at vælge farven på dit vitrineskab.

Du vil formentligt gerne have et vitrineskab som matcher resten af dit rum. Det der oftest bliver valgt, er et hvidt vitrineskab, da den hvide farve giver et lysere rum. Dog er det ikke altid et hvidt vitrineskab er løsningen.

Har du gennemgående mørke møbler, vil et hvidt vitrineskab skille sig for meget ud og irritere øjet, da det vil blive for synligt. Her vil et vitrineskab i en mørkere nuance være ideelt. Samtidig skaber den mørke farve en hyggelig atmosfære

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk