kulturnet logo

Bedste Splitlagen: Se top 14 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Splitlagen kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Splitlagen. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Splitlagen fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Splitlagen lidt nemmere.

Dyreste Splitlagen på listen er Splitlagen 200×210 cm – H-Lagen – Hvid – Faconlagen til madras elevationsseng fra Dynezonen.dk med en pris på 649.95. Billigste udvalgte Splitlagen er Splitlagen 160x200cm – H-Lagen – Hvid – 100% Bomuldssatin – Til elevationsseng som du kan købe for 549.95 hos Dynezonen.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 14 Splitlagen vi har fundet koster i gennemsnit 589.24 kr.
Nedenstående Splitlagen data og priser er hentet fra 1 butikker (Dynezonen.dk). Alle Splitlagen tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Splitlagen guides:

Fandt du ikke det rigtige Splitlagen blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Splitlagen:

Er du interesseret i at købe et splitlagen til sengen? Så vil vi gerne hjælpe dig med at besvare nogle af de mest stillede spørgsmål omkring dette emne. I denne guide kan du derved blive langt klogere på området, inden du skal ud at købe.

I løbet af guiden vil vi komme ind på:

  • Hvornår et er praktisk at have et sådant lagen?
  • Hvilke forskellige typer man kan vælge imellem?
  • Hvor man med fordel kan købe kvalitetsfyldte lagner?

Populære splitlagner

Kan et splitlagen bruges til alle sengetyper?

Hvilken type af seng passer godt til et lagen af denne type? Det korte svar vil være elevationssenge. Lad os sige, at du har en elevationsseng på 180×200 centimeter.

Derved skal du også vælge et splitlagen på 180×200 centimeter, hvis du vil have det meste ud af sengen. Men hvorfor dog det? Hvis både du og din partner sover i dobbeltelevationsengen, er det en kæmpestor fordel at have et splitlagen, fordi de to forskellige sider af sengen nu kan hæves og sænkes, uden det trækker i lagnet i den modsatte side. Du kan naturligvis også anvende et splitlagen til alle andre sengetyper, her har det dog ikke nogen særlig værdi eller effekt

Hvilke forskellige typer splitlagner findes der?

Der findes primært to forskellige typer. Disse er U- og H-splitlagner. Hvilken type, du bør vælge, handler om, hvilken topmadras du har. Du bør vælge et lagen med U-split, hvis din topmadras har split i den ene ende.

Hvis din topmadras har split i begge ender, bør du derved vælge et lagen med H-split.

Hvis du endnu ikke har købt topmadrassen, vil vi råde dig til både at købe et lagen og en topmadras med split i begge ender, da dette giver den bedste mulighed for komfort og velvære

Hvor køber jeg disse lagner?

Nu er du altså blevet klogere på, hvilke sengetyper lagnerne kan anvendes til, og hvilke forskellige typer, der findes. Men hvor bør du købe disse? Ligesom med andre lagner handler det om at finde den bedste kvalitet, da dette vil give et højere komfortniveau.

Dertil handler det også om at finde den bedste pris. Du finder langt flere tilbud, hvis du søger efter produktet på nettet.

Når du finder gode tilbud online, er der også mere plads i budgettet til at købe lagner i en lidt højere kvalitet. Vi håber, at du er blevet klogere på denne type af lagner, og at du nu er 100% klar på at træffe det rette valg

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk