kulturnet logo

Bedste Signet Ring: Se top 5 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde signet ring. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle signet ring tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Star Signet Ring | Sølv Fra Jane Kønig

  • Dagens pris: 1025,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: Jane Kønig

Første anbefaling på listen er fra mærket Jane Kønig.

Det bedste tilbud på “Star Signet Ring | Sølv Fra Jane Kønig” vi har fundet er hos Stokværk hvor prisen lige nu er 1025,-

Forhandlerens beskrivelse:
Signetring i Mat Sterling Sølv.Ringen Måler Ca.
12×12 Mm, Og Er Dekoreret Med 2 Safirer i Pink Og Blå Og ‰n Tsavorite i Grøn.
Disse Måler Henholdsvis 1,5 Mm, 1,15 Mm Og 1,70 Mm. Signetringens Oprindelige Funktion Var At Stemple Laksegl Til Brevpost, Men…

Se hos Stokværk ❯❯

2: Star Signet Ring | Forgyldt Fra Jane Kønig

  • Dagens pris: 1150,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: Jane Kønig

Anden anbefaling har vi fundet hos Stokværk, hvor du kan købe Star Signet Ring | Forgyldt Fra Jane Kønig til kun 1150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Signetring i Mat, Forgyldt Sterling Sølv.Ringen Måler Ca.
12×12 Mm, Og Er Dekoreret Med 2 Safirer i Pink Og Blå Og ‰n Tsavorite i Grøn.
Disse Måler Henholdsvis 1,5 Mm, 1,15 Mm Og 1,70 Mm. Signetringens Oprindelige Funktion Var At Stemple Laksegl Til Brev…

Se hos Stokværk ❯❯

3: Reflection Signet Ring | Forgyldt Fra Jane Kønig

  • Dagens pris: 1100,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: Jane Kønig

Næste anbefaling er “Reflection Signet Ring | Forgyldt Fra Jane Kønig”.

Dagens bedste tilbud på “Reflection Signet Ring | Forgyldt Fra Jane Kønig” har vi fundet hos Stokværk hvor prisen lige nu er 1100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Reflection Signet Ring i 18 Karat Forgyldt Sterlingsølv Med En Smuk Centreret Gravering På Toppen Af Ringen.Ringen Måler 9,5 Mm. i Overfladen.
2 Micron Guldbelægning.Jane Kønig Har Med Denne Ring Re-fortolket Den Klassiske Signet Ring.
Dette Er Hendes Bud…

Se hos Stokværk ❯❯

4: Anna Briand x Sistie – Signet Ananas ring i forgyldt sølv

Produkt nummer 4 på vores “signet ring-liste” er Anna Briand x Sistie – Signet Ananas ring i forgyldt sølv som du lige nu kan købe for 750,- hos Guldcenter.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Er du lige så vild med Anna Briand og hendes fine Ananas-smykker, som vi er, så er denne smukke signet ring til dig! Ringen er lavet i 18kt.
forgyldt genbrugt sterlingssølv og er justerbar.
Vær dog lidt varsom, da for meget justering frem og tilbage kan s…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

5: Anna Briand x Sistie – Signet Ananas ring i sølv

Sidste produkt på vores liste er Anna Briand x Sistie – Signet Ananas ring i sølv som vi har fundet til 750,- hos Guldcenter.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Er du lige så vild med Anna Briand og hendes fine Ananas-smykker, som vi er, så er denne smukke signet ring til dig! Ringen er lavet i genbrugt 925 sterlingsølv og er justerbar.
Vær dog lidt varsom, da for meget justering frem og tilbage kan skade ringen….

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste signet ring i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse signet ring:

Dyreste Signet Ring på listen er IX Cushion Signet Ring Labradorite – Str. 62 – Ringe til Kvinder | IX Studios fra Brodersen Kobborg med en pris på 2099.00. Billigste udvalgte Signet Ring er FAM Signet Ring 18K Forgyldt Sølv som du kan købe for 349.00 hos Camilla Kroeyer Jewellery. Forskellen på de to priser er 1750 kr. – de 5 Signet Ring vi har fundet koster i gennemsnit 7838.4 kr.
Ovenstående Signet Ring data og priser er hentet fra 7 butikker (Stokværk, Guldcenter.dk, Brodersen Kobborg, Camilla Kroeyer Jewellery, Guldsmed Østergaard, Sif Jakobs Jewellery, Frederik IX). Alle Signet Ring tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Signet Ring guides:

Fandt du ikke det rigtige Signet Ring blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Signet Ring:

Gamle traditioner er ofte hyggelige at holde ved.

Dette gælder også ringe som signet ringe, der er en gammel tradition, der stammer helt tilbage fra middelalderen og det gamle Egypten. Heldigvis er de fine ringe en tradition, der er holdt ved frem til i dag, og en signet ring kan derfor være prydende på din finger, hvad end du er mand eller kvinde

Populære signet ringe

Hvad er en signet ring?

En signet ring er en ring af gammel tradition.

I middelalderen blev disse brugt, når man skulle forsegle et brev.

Her dyppedes ringen i lak, hvorefter man stemplede brevets lukning med ringen.

Ofte var motivet på ringen af eget våbenskjold eller familienavn, så man vidste, hvem der var afsender af brevet. I mange tilfælde blev ringen destrueret, når ejeren af ringe døde, således at den ikke kunne misbruges. I dag bruges ringene mest som pyntende smykker, der især er populære blandt mænd

Kan jeg købe en signet ring til både kvinder og mænd?

Signet ringe er ofte store i størrelsen, og går derfor godt til en større og maskulin hånd. Af samme grund bærer mænd ofte disse typer af ringe. Dette er dog ikke ensbetydende med, at kvinder ikke kan bære dem. Ringene fås i både meget små og meget store størrelser, så der både er et udvalg til større og mindre hænder

Hvad koster en signet ring?

Signet ringe er større ringe, der er robuste i sine udtryk. Der går derfor tit en del guld eller en del sølv til smykket, når man købet denne type ring.

Dette gør også, at ringene kan være dyrere end mange små og sirlige ringe. Ringen er både populær i sølv og i guld, og vælger man at købe ringen i sølv, kan man også få den til en væsentlig billigere pris, end hvis man køber den i guld.

En ekstraomkostning, uanset materiale, kan dog være, hvis du selv skal have graveret noget ind i ringen.

Ofte kan ringene dog både købes og blive graverede hos ganske almindelige guldsmedje. Disse er for det meste billigere, end hvis man bestiller ringen hos et fancy og anerkendt smykkebrand

Kan jeg købe en signet ring med eget motiv?

Når man køber denne type ringe, er der ingen grænser for, havd der kan være på dem.

Oprindeligt var det, som nævnt, eget våbenskjold, der var indgraveret, men da det er de færreste der i dag har et våbenskjold, er der andre ting der er mere væsentlige at få graveret.

Populært kan det især være, at få indgraveret familienavn eller initialer, der også er en gammel tradition for denne type ringe. Hos flere antikforhandlere har du mulighed for at købe ældre og originale signet ringe med gamle og originale stempler indgraveret, hvis ikke du er ude i at få lavet din egen

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk