kulturnet logo

Bedste Klædeskab: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde klædeskab. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klædeskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Garderobeskab / klædeskab / tøjskab i stof, sort

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799,-, nu kun 699,-.
  Du sparer 100 kr. / 12 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Garderobeskab / klædeskab / tøjskab i stof, sort” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 12 % og kan altså fås for kun 699,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rummelig, sammenklappelig garderobeskab i sort stof  Den rummelige og praktiske garderobe passer ind i ethvert rum, og beskytter dit tøj mod støv.
Den er praktisk, da den optager lidt plads og kan klappes sammen, når den ikke er i brug.  Specifikat…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Klædeskab med bøjlestang og hylder – grå – 175 X 150 X 45 cm

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Klædeskab med bøjlestang og hylder – grå – 175 X 150 X 45 cm til kun 649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Mål: 175 x 150 x 45 cm * Materiale: ikke-vævede stoffer, stålrør * Pakningsstørrelse: 75 x 35,5 x 10,5 cm * Vægt: 6,5 kg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Hoppekids klædeskab med 2 døre og 2 skuffer – Hvid

 • Dagens pris: 4124,25 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5499,-, nu kun 4124,25.
  Du sparer 1374 kr. / 25 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Hoppekids
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Hoppekids klædeskab med 2 døre og 2 skuffer – Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Hoppekids klædeskab med 2 døre og 2 skuffer – Hvid” har vi fundet hos Mammashop.dk hvor prisen lige nu er 4124,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt skab til børneværelset: 1 mellemvæg 1 bøjlestang 2 skuffer 3 hylder Så der er rig mulighed for at indrette som netop du ønsker.
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra hylder enkeltvis.
Desuden er der rigtig god plads i skabet, idet der er ekstra st…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

4: Hoppekids hylde til klædeskab – stor – Hvid

 • Dagens pris: 321,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 429,-, nu kun 321,75.
  Du sparer 107 kr. / 25 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Hoppekids
 • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Hoppekids hylde til klædeskab – stor – Hvid som vi har fundet til 321,75 hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
KøbHoppekids Hylde til Klædeskab – Stor (Hvid)online hos Loukrudt.dk.
Stort udvalg til dine favorit minimennesker….

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klædeskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klædeskab:

Dyreste Klædeskab på listen er Oliver Furniture Wood Klædeskab 3 Døre Hvid/Eg fra Luksusbaby Danmark med en pris på 16999.00. Billigste udvalgte Klædeskab er Lås 1-punkt til klædeskab som du kan købe for 49.00 hos Campstuff. Forskellen på de to priser er 16950 kr.
Ovenstående Klædeskab data og priser er hentet fra 20 butikker (Lammeuld.dk, Mammashop.dk, Luksusbaby Danmark, Campstuff, Ovellie, Coop.dk, Boboonline.dk, BabyGear.dk, Eurotoys, Stokværk, Sengekompagniet, Babyshower, Mostersskur.dk, KÆRE BØRN, byhornsleth.dk, Bog & Mystik, Gucca.dk, MyHomeMøbler.dk, Hjemmets, Coolshop.dk). Alle Klædeskab tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klædeskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Klædeskab blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klædeskab:

Hvad end du lige er flyttet hjemmefra, skal flytte til større eller mindre eller du bare trænger til fornyelse, så er et klædeskab et must i alle hjem. De fleste har deres klædeskab i soveværelset eller i gangen. Den ekstra plads og praktiske opbevaring til alt ens tøj er for stort set alle uundværlig.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det er noget af det første man kigger efter, når man flytter eller mangler ny opbevaring eller mere plads til alle klæderne. Men hvilket klædeskab er bedst? Eller hvad matcher i al fald dit behov bedst? Det guider vi dig igennem i de nedenstående afsnit

Hvilke typer af klædeskabe er der?

Ligesom det er tilfældet med så mange andre møbeltyper, så findes der også en lang række forskellige typer af klædeskabe, fra de helt klassike til de mere indretningsoptimerende hjørneskabe. Start som udgangspunkt med at finde ud af både, hvad du har plads til i hjemmet og hvad du har brug for. Har du eksempelvis meget tøj der skal hænge på bøjler, tøj som skjorter og kjoler, så vælg med fordel et skab der har masser af bøjleplads. Er det i stedet mere bukser, undertøj, strømper, sportstøj og sko du skal opbevare, så er masser af hyldeplads mere hensigtsmæssigt.

Og altså i de fleste tilfælde et mindre klædeskab.

Tænk også over om det skal være med traditionelle låger eller med skydelåger, igen afhænger det er pladsen i rummet. Sidst men ikke mindst, bør du også tage stilling til om eksempelvis den ene låge skal udstyres med er stort gulv til loft spejl. Husk at måle både bredde og højde til nøjagtighed, inden du gør dit køb.

I forhold til design og hvordan skabet rent indretningsmæssigt passer ind i hjemmet, så er der ligeledes også mange muligheder her.

Langt de fleste vælger det klassiske, hvide skab – det er oftest billigst og det er i mange tilfælde også sjældent, at det står fremme på en måde, så det skal matche i en indretning.

Skal du derimod ikke have et indbygget klædeskab, men et der står mere synligt i rummet, så kan du med fordel kigge på de forskellige muligheder der er i forhold til materialer, designs og farver. Såsom om det skal være i træ eller andet materiale.

Hvilken farve skal det have og andre spørgsmål der er relevante at tage stilling til eller overveje inden du køber

Hvad skal jeg give for et nyt klædeskab?

Klædeskabe findes i et rigtigt stort prisspænd. Prisen afhænger af ting som mærke, materiale, størrelse og funktioner.

Typisk starter priserne fra knap 1000 kr. og helt op til 50.000 kr.

Sæt dig derfor med fordel fast på et passende budget, inden du indleder jagten på et nyt klædeskab

Hvor kan man købe et klædeskab?

Klædeskabe kan købes i alle møbelhuse og endda nogle gange i større supermarkedskæder. Man kan sagtens finde gode modeller i lavpriskæder som IKEA og Jysk, mens man omvendt også kan vælge at spendere lidt ekstra på et designerklædeskab hos førende møbelforhandlere. Som alternativ kan man vælge at købe et brugt klædeskab og så selv shine det op med en omgang maling og eventuelt nye greb på lågerne.

Det anbefales dog ofte at finde dit nye skab ved at søge på nettet, her finder du oftest det bedste overblik, udvalg og dermed den bedste ide af priserne, hvorfra du bedst kan foretage dit valg

Samlingen af klædeskab

Af logiske årsager, så leveres langt de fleste klædeskabe usamlet.

Er du ikke selv den helt store handy type, så kan man nogle gange betale butikken for at samle det. En anden mulighed er, at alliere sig med en ven eller familiemedlem, som har god erfaring med at samle møbler. Følg manualen nøje, væbn dig med tålmodighed og sørg for du har det rigtige værktøj

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Klædeskabe

Canvas Klædeskab (Unboxing & Anmeldelse) – Super simpelt klædeskab

Indret et klædeskab/garderobeskab