kulturnet logo

Bedste Klædeskab: Se top 8 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde klædeskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle klædeskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Romantisk klædeskab / garderobeskab / tøjskab

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Romantisk klædeskab / garderobeskab / tøjskab” fås til 1699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klædeskab / garderobeskab / tøjskab i romantisk stil Vil du tilføre dit soveværelse et romantisk look, får du her et garderobeskab i et unikt design.
Det romantiske garderobeskab er fremstillet i metal og har fine dekorative detaljer.
Det kan bruges med e…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Hoppekids klædeskab med 2 døre og 2 skuffer (Hvid)

  • Dagens pris: 5419,- kr.
  • Fundet hos Babyshower
  • Mærke: Hoppekids

Anden anbefaling har vi fundet hos Babyshower, hvor du kan købe Hoppekids klædeskab med 2 døre og 2 skuffer (Hvid) til kun 5419,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt skab til børneværelset: 1 mellemvæg 1 bøjlestang 2 skuffer 3 hylder Så der er rig mulighed for at indrette som netop du ønsker.
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra hylder enkeltvis.
Desuden er der rigtig god plads i skabet, idet der er ekstra st…

Se hos Babyshower ❯❯

3: Hoppekids hylde til klædeskab – Lille (Hvid)

  • Dagens pris: 269,- kr.
  • Fundet hos Babyshower
  • Mærke: Hoppekids

Næste anbefaling er “Hoppekids hylde til klædeskab – Lille (Hvid)”.

Dagens bedste tilbud på “Hoppekids hylde til klædeskab – Lille (Hvid)” har vi fundet hos Babyshower hvor prisen lige nu er 269,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ekstra hylde som passer til Hoppekids klædeskab.
Mål: 43 x 1,6 x 61 cm Materiale: MDF Farve: Hvid malet.
Mærke: Hoppekids Se endnu flere børneskabe til tøjopbevaring her…

Se hos Babyshower ❯❯

4: Seaside Klædeskab 2 Døre Fra Oliver Furniture

Produkt nummer 4 på vores “klædeskab-liste” er Seaside Klædeskab 2 Døre Fra Oliver Furniture som du lige nu kan købe for 11899,- hos Stokværk

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.Smukt Og Kla…

Se hos Stokværk ❯❯

5: Wood Ekstra Hylder Til Klædeskab Fra Oliver Furniture

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Meget Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information….

Se hos Stokværk ❯❯

6: Wood Klædeskab M/3 Døre 168x204x58 Cm | Hvid Fra Oliver Furniture

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Meget Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.Wood K…

Se hos Stokværk ❯❯

7: Wood Klædeskab M/2 Døre 118x204x58 Cm | Hvid Fra Oliver Furniture

Forhandlerens beskrivelse:
Bemærk! Dette Er En Bestillingsvare, Så Leveringstiden Bliver Længere End De 1-3 Hverdage, Vi Ellers Garanterer.Generelt Kan Vi Dog Levere Meget Hurtigt Fra Olivers Furniture, Men Send Venligst En Mail På [email protected] Og Få Nærmere Information.Wood K…

Se hos Stokværk ❯❯

8: Klædeskab – Lys Rosa Fra Maileg

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: Maileg

Sidste produkt på vores liste er Klædeskab – Lys Rosa Fra Maileg som vi har fundet til 199,- hos Stokværk.

Forhandlerens beskrivelse:
Klædeskab i En Flot Lys Rosa Farve Fra Maileg.
Dette Er Et Smukt Miniature Vintage Skab Som Kommer Med Et Smukt Blomstermønster På Forsiden, Inden i Skabet Er Det Fint Tapet Og Hylderne Hjælpe Med At Holde Tøjet Organiseret….

Se hos Stokværk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste klædeskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse klædeskab:

Dyreste Klædeskab på listen er Wood Klædeskab M/3 Døre 168x204x58 Cm | Hvid Fra Oliver Furniture fra Stokværk med en pris på 16999.00. Billigste udvalgte Klædeskab er Klædeskab – Lys Rosa Fra Maileg som du kan købe for 199.00 hos Stokværk. Forskellen på de to priser er 16800 kr. – de 8 Klædeskab vi har fundet koster i gennemsnit 30339.85 kr.
Ovenstående Klædeskab data og priser er hentet fra 10 butikker (Lammeuld.dk, Babyshower, Erling Christensen Møbler, Loukrudt, Mammashop.dk, Stokværk, Hjemmets, Sengekompagniet, byhornsleth.dk, ES Furniture). Alle Klædeskab tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Klædeskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Klædeskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Klædeskab:

Hvad end du lige er flyttet hjemmefra, skal flytte til større eller mindre eller du bare trænger til fornyelse, så er et klædeskab et must i alle hjem. De fleste har deres klædeskab i soveværelset eller i gangen. Den ekstra plads og praktiske opbevaring til alt ens tøj er for stort set alle uundværlig.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det er noget af det første man kigger efter, når man flytter eller mangler ny opbevaring eller mere plads til alle klæderne. Men hvilket klædeskab er bedst? Eller hvad matcher i al fald dit behov bedst? Det guider vi dig igennem i de nedenstående afsnit

Hvilke typer af klædeskabe er der?

Ligesom det er tilfældet med så mange andre møbeltyper, så findes der også en lang række forskellige typer af klædeskabe, fra de helt klassike til de mere indretningsoptimerende hjørneskabe. Start som udgangspunkt med at finde ud af både, hvad du har plads til i hjemmet og hvad du har brug for. Har du eksempelvis meget tøj der skal hænge på bøjler, tøj som skjorter og kjoler, så vælg med fordel et skab der har masser af bøjleplads. Er det i stedet mere bukser, undertøj, strømper, sportstøj og sko du skal opbevare, så er masser af hyldeplads mere hensigtsmæssigt.

Og altså i de fleste tilfælde et mindre klædeskab.

Tænk også over om det skal være med traditionelle låger eller med skydelåger, igen afhænger det er pladsen i rummet. Sidst men ikke mindst, bør du også tage stilling til om eksempelvis den ene låge skal udstyres med er stort gulv til loft spejl. Husk at måle både bredde og højde til nøjagtighed, inden du gør dit køb.

I forhold til design og hvordan skabet rent indretningsmæssigt passer ind i hjemmet, så er der ligeledes også mange muligheder her.

Langt de fleste vælger det klassiske, hvide skab – det er oftest billigst og det er i mange tilfælde også sjældent, at det står fremme på en måde, så det skal matche i en indretning.

Skal du derimod ikke have et indbygget klædeskab, men et der står mere synligt i rummet, så kan du med fordel kigge på de forskellige muligheder der er i forhold til materialer, designs og farver. Såsom om det skal være i træ eller andet materiale.

Hvilken farve skal det have og andre spørgsmål der er relevante at tage stilling til eller overveje inden du køber

Hvad skal jeg give for et nyt klædeskab?

Klædeskabe findes i et rigtigt stort prisspænd. Prisen afhænger af ting som mærke, materiale, størrelse og funktioner.

Typisk starter priserne fra knap 1000 kr. og helt op til 50.000 kr.

Sæt dig derfor med fordel fast på et passende budget, inden du indleder jagten på et nyt klædeskab

Hvor kan man købe et klædeskab?

Klædeskabe kan købes i alle møbelhuse og endda nogle gange i større supermarkedskæder. Man kan sagtens finde gode modeller i lavpriskæder som IKEA og Jysk, mens man omvendt også kan vælge at spendere lidt ekstra på et designerklædeskab hos førende møbelforhandlere. Som alternativ kan man vælge at købe et brugt klædeskab og så selv shine det op med en omgang maling og eventuelt nye greb på lågerne.

Det anbefales dog ofte at finde dit nye skab ved at søge på nettet, her finder du oftest det bedste overblik, udvalg og dermed den bedste ide af priserne, hvorfra du bedst kan foretage dit valg

Samlingen af klædeskab

Af logiske årsager, så leveres langt de fleste klædeskabe usamlet.

Er du ikke selv den helt store handy type, så kan man nogle gange betale butikken for at samle det. En anden mulighed er, at alliere sig med en ven eller familiemedlem, som har god erfaring med at samle møbler. Følg manualen nøje, væbn dig med tålmodighed og sørg for du har det rigtige værktøj

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Klædeskabe

Canvas Klædeskab (Unboxing & Anmeldelse) – Super simpelt klædeskab

Indret et klædeskab/garderobeskab

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk