kulturnet logo

Bedste Rullebord: Se top 5 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde rullebord. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rullebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Arkivskab / rullebord / rullevogn med hjul, 2 rum og 1 skuffe, hvid, 68 x 42 x 89 cm

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Arkivskab / rullebord / rullevogn med hjul, 2 rum og 1 skuffe, hvid, 68 x 42 x 89 cm” fås til 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bordet / vognen er Ideel at placere i et køkken, i en stue, på et kontor eller i et soveværelse.
Takket været de praktiske hjul kan møblet nemt flyttes rundt. * Kvalitetsmaterialer: Toppene er lavet af spånplade (E1).
* Mål (L x B x H): 68 x 42…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Rundsav Ferax FCS 250 P inkl rullebord

 • Dagens pris: 24358,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 28998,75, nu kun 24358,95.
  Du sparer 4639 kr. / 16 %
 • Fundet hos Globaltools

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Rundsav Ferax FCS 250 P inkl rullebord til kun 24358,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Præcisionssav med trækfunktion (slædefunktion).
Maskinbord af støbejern med 2 noter til geringslineal (til begge sider af savklingen).
Chassis af kraftig stålplade.
Rundsavklingen kan højdeindstilles og vinkles til 45° med håndhjul. Trækfunktionen muligg…

Se hos Globaltools ❯❯

3: Holzmann S-5701 Rullebord

 • Dagens pris: 692,50 kr.
 • Fundet hos Globaltools
 • Mærke: Holzmann

Næste anbefaling er “Holzmann S-5701 Rullebord”.

Dagens bedste tilbud på “Holzmann S-5701 Rullebord” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 692,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Holzmann Rullebuk S5701 er et praktisk hjælpemiddel til fx afrettere, tykkelseshøvle, rundsave og fræsemaskiner.Med kuglelejret rulle og kraftigt stativ.
Rullebukken giver dig mulighed for at arbejde med ekstra store emner helt uden besvær.
Maks.
belastni…

Se hos Globaltools ❯❯

4: Holzmann RB6 Rullebord

 • Dagens pris: 2195,- kr.
 • Fundet hos Globaltools
 • Mærke: Holzmann

Produkt nummer 4 på vores “rullebord-liste” er Holzmann RB6 Rullebord som du lige nu kan købe for 2195,- hos Globaltools

Forhandlerens beskrivelse:
Rullebord/Landingsbane Holzmann RB6 6 ruller Max belastning: 700 kg Bredde: 365 mm Højdejusterbar fra 600-1000 mm Vægt: 31 kg Pakning dimension: 1030x120x475mm…

Se hos Globaltools ❯❯

5: Rullebord Holzmann heavy duty 600-990mm

 • Dagens pris: 992,50 kr.
 • Fundet hos Globaltools
 • Mærke: Holzmann

Sidste produkt på vores liste er Rullebord Holzmann heavy duty 600-990mm som vi har fundet til 992,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftigt rullebord til tunge emner, der skal bearbejdes af maskiner.Støttebredde: 350mmHøjden kan forøges fra 600mm til 990mmPakke størrelse: 530x515x95mm…

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rullebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rullebord:

Dyreste Rullebord på listen er Spindelfræser FS300 med rullebord fra Globaltools med en pris på 37895.00. Billigste udvalgte Rullebord er Rullebord 68-108 cm – max 60 kg. som du kan købe for 292.50 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 37602.5 kr.
Ovenstående Rullebord data og priser er hentet fra 24 butikker (Lammeuld.dk, Globaltools, KitchenOne.dk, MyHomeMøbler.dk, Fenomen, Boboonline.dk, Coop.dk, byhornsleth.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Norliving, Designhome.dk, Dorch & Danola A/S, Bolig & Haven, Møblér, Toolster.dk, Gucca.dk, Barlife.dk, Hjemmets, Bydahlliving.dk, Home Sweet Home, Erling Christensen Møbler, ILVA, ES Furniture, AndLight DK). Alle Rullebord tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rullebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Rullebord blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rullebord:

Mangler du et skønt sidebord, der samtidig er let at flytte rundt på? Det kan også være, at det kniber med opbevaringspladsen i køkkenet? Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så kan du med fordel købe et fint rullebord.

Bordet kan benyttes i alle rum og til ethvert formål.

Der findes mange forskellige modeller.

Det er derfor sikkert, at der findes det helt rigtige bord til dig. Er du dog i tvivl om, hvad du kan bruge et sådant bord til? Så læs med her

Hvad kan rulleborde bidrage med til mit hjem?

Rulleborde har et bredt anvendelsesområde. Lige fra køkkenet, til badeværelset, til stuen og soveværelset, så benyttes møblet til at tjene flere forskellige formål.

Et sådant bord er, de sidste par år, desuden blevet brugt i indretningen i endnu mere vidtstrakt grad end tidligere. Dette har ført til, at der i dag bliver lavet et væld af rulleborde, der har en designmæssig finesse, en elegance og en kant, som bringer en ”coolness” til møblet. Og så har bordet den store fordel, at det let kan flyttes rundt, idet der ofte er tre-fire hjul under bordet. Således kan det seje møbel altså tjene flere forskellige formål på én gang

Kan jeg bruge et rullebord til køkkenet?

Ja. I dag bliver der lavet rigtig mange rulleborde, som er beregnet til at blive benyttet i køkkenet.

Typisk er disse lavet i metal, men der er dog også visse, som er lavet i et holdbart og slidstærkt træmateriale. Et sådant bord til køkkenet er en fordel for dig, der enten ikke har ret meget bordplads, eller ikke har ret meget opbevaringsplads. Det kan også være, at du ønsker en slags ”køkkenø”, hvilket du altså let kan skabe ved et rullebord til køkkenet.

Alt efter, hvilken model du vælger, er bordene udstyret med forskellige opbevaringsanordninger – og nogle har mere opbevaringsplads end andre.

Så det handler derfor om, at du vurderer, om det er ekstra opbevaring eller blot ekstra bordplads, du mangler, når du skal vælge dette bord til køkkenet

Er det muligt at købe et rullebord til badeværelset?

Ja. For også på badeværelset kan det undertiden være svært at få plads til alle de personlige plejeprodukter, håndklæder mv., som man har.

Til at afhjælpe lidt på denne pladsmangel, kan man derfor også købe rulleborde til badeværelset. Et sådant bord vil ofte bestå af nogle hylder eller eksempelvis nogle kurve, hvor man altså har mulighed for at opbevare diverse ting og sager, man måtte have brug for på badeværelset

Hvad er fordelen ved et rullebord til sengen?

Kan du godt lide at arbejde i sengen? Så kan det være, at du skal investere i et rullebord til sengen. Dette er smart ved, at det kan køres ind over sengen, når man har brug for det, og således køres til en side, når man ikke har brug for det længere.

Hvis du eksempelvis ikke har et fjernsyn, men nyder at se en film fredag aften, mens du ligger i sengen, så kan du altså benytte bordet som ”holder” til din computer.

På den måde er du fri for at bære computeren på dine ben hele aftenen. Computeren får samtidig mere luft, hvilket er en fordel i forhold til at beskytte den imod at brænde sammen

Kan jeg bruge et rullebord som alternativ til et barområde?

Rigtig mange rulleborde fås med flere bordplader/flere hylder. Dette gør bordet oplagt til at stille de fine flasker spiritus, den flotte karaffel og de elegante whiskyglas på. Og faktisk er der rigtig mange, der gør lige netop det. Derfor er det også muligt at få et rullebord, der praktisk talt er beregnet hertil.

Disse er typisk karakteriseret ved at have karakter af et bakkebord, der er på hjul. Fordelen ved at placere sine flasker her er, i øvrigt, at når man har gæster til spisning, så kan man let rulle bordet hen til spisebordet. Herefter kan man tilbyde sine gæster, hvad der nu engang måtte være af gode sager.

Så som du kan læse, kan et rullebord benyttes til mange forskellige formål.

Også hvis du blot ønsker et smukt sidebord, kan rullebordet med fordel vælges. Det handler bare om, at du finder den model, der passer allerbedst ind til dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Rulleborde

Rullebord

Lomax Rulleborde i Plast