kulturnet logo

Bedste Rullebord: Se top 8 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde rullebord. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rullebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Griet Rullebord

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Unishop.nu.

Her kan “Griet Rullebord” fås til 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne reol på hjul er et must have.
Charmerende og original i designet med det let patinerede og industielle look.
Opbevaringsmøblet har 3 bakker med trådnet i bunden.
Brug reolen på hjul i køkkenet til køkkenredskaber, på kontoret til skrivebordstilbehør…

Se hos Unishop.nu ❯❯

2: Zohie Rullebord

Anden anbefaling har vi fundet hos Unishop.nu, hvor du kan købe Zohie Rullebord til kun 1009,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En trolley har enormt mange praktiske funktioner og samme gælder denne fra House Doctor.
Navnet på den fine trolley er Roll. Den er lavet af materialet stål, som efterfølgende er lakeret i en mat, sort farve, der giver den et stilfuldt udtryk.
Roll måler…

Se hos Unishop.nu ❯❯

3: Kieu Rullebord

Næste anbefaling er “Kieu Rullebord”.

Dagens bedste tilbud på “Kieu Rullebord” har vi fundet hos Unishop.nu hvor prisen lige nu er 1149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lækre trolley fra House Doctor er designet i et enkelt og stilrent design, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Trolleyen eller barbordet hedder Use, og er lavet af stål, som efterfølgende er lakeret i en mat, sort farve.
Use kan både anvendes som…

Se hos Unishop.nu ❯❯

4: Wenja Rullebord

Produkt nummer 4 på vores “rullebord-liste” er Wenja Rullebord som du lige nu kan købe for 2499,- hos Unishop.nu

Forhandlerens beskrivelse:
Funktionelt og rummeligt rullebord i lakeret jern med 3 aftagelige bakker fremstillet i genbrugstræ.
Du kan vælge at vende en af bakkerne om, så får du istedet en hylde.
Dette bakkemøbel har mange anvendelsesmuligheder og kan med fordel bruges både i det…

Se hos Unishop.nu ❯❯

5: Dicthe Rullebord

Forhandlerens beskrivelse:
Trolley med et cool tidsløst design.
Kurvene i det perforerede jern samt de 4 hjul tilfører vognen et råt eksklusiv look.
Opbevaringsvognen kan skabe en smuk orden og ryddelighed med de to store praktiske kurverum. Kun fantasien sætter grænser for hvorled…

Se hos Unishop.nu ❯❯

6: Kirstinn Rullebord

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du lidt ekstra opbevaringsplads i dit hjem? Med denne reol ved navn Trolley får du et stilfuldt, enkelt og pænt møbel i mat sort stål. Den har hjul, hvoraf de to kan låses.
På den måde kan du nemt flytte den rundt og skabe forandring, og samtidig…

Se hos Unishop.nu ❯❯

7: Valdine Rullebord

Forhandlerens beskrivelse:
Små sideborde er in i boligens indretning som aldrig før.
De er praktiske og utrolig dekorative.
Det smukke Use-bord fra House Doctor omfavner trenden og giver dig et stilrent bord med hjul. Use er designet i sort stål. Formsproget er enkelt og sat sammen…

Se hos Unishop.nu ❯❯

8: Amalie Rullebord, Mat Hvid

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 199,-.
    Du sparer 500 kr. / 71 %
  • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Sidste produkt på vores liste er Amalie Rullebord, Mat Hvid som vi har fundet til 199,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Amalie rullebord er et praktisk og stabilt rullebord med mange muligheder.
Det kan bl.a.
bruges med pyntegenstande eller til servering.
Bordet er med MDF og har mat hvide bakker med kant og hvidlakeret bambusstel. Rullebordet findes også i andre farver.
D…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rullebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rullebord:

Dyreste Rullebord på listen er Weber Summit Kamado S6 kulgrill med rullebord fra KitchenOne.dk med en pris på 15334.00. Billigste udvalgte Rullebord er Bloomingville fine bar, rundt rullebord som du kan købe for 159.00 hos ModernRoom.dk. Forskellen på de to priser er 15175 kr. – de 8 Rullebord vi har fundet koster i gennemsnit 30568.13 kr.
Ovenstående Rullebord data og priser er hentet fra 23 butikker (Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Barlife.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Mostersskur.dk, ES Furniture, Packhouse.dk, KitchenOne.dk, Lammeuld.dk, byhornsleth.dk, ModernRoom.dk, Liseborg, Designhome.dk, Norliving, AndLight DK, Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Coop.dk, Coolshop.dk, Likehome.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Rullebord tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rullebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Rullebord blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rullebord:

Mangler du et skønt sidebord, der samtidig er let at flytte rundt på? Det kan også være, at det kniber med opbevaringspladsen i køkkenet? Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så kan du med fordel købe et fint rullebord.

Bordet kan benyttes i alle rum og til ethvert formål.

Der findes mange forskellige modeller.

Det er derfor sikkert, at der findes det helt rigtige bord til dig. Er du dog i tvivl om, hvad du kan bruge et sådant bord til? Så læs med her

Hvad kan rulleborde bidrage med til mit hjem?

Rulleborde har et bredt anvendelsesområde. Lige fra køkkenet, til badeværelset, til stuen og soveværelset, så benyttes møblet til at tjene flere forskellige formål.

Et sådant bord er, de sidste par år, desuden blevet brugt i indretningen i endnu mere vidtstrakt grad end tidligere. Dette har ført til, at der i dag bliver lavet et væld af rulleborde, der har en designmæssig finesse, en elegance og en kant, som bringer en ”coolness” til møblet. Og så har bordet den store fordel, at det let kan flyttes rundt, idet der ofte er tre-fire hjul under bordet. Således kan det seje møbel altså tjene flere forskellige formål på én gang

Kan jeg bruge et rullebord til køkkenet?

Ja. I dag bliver der lavet rigtig mange rulleborde, som er beregnet til at blive benyttet i køkkenet.

Typisk er disse lavet i metal, men der er dog også visse, som er lavet i et holdbart og slidstærkt træmateriale. Et sådant bord til køkkenet er en fordel for dig, der enten ikke har ret meget bordplads, eller ikke har ret meget opbevaringsplads. Det kan også være, at du ønsker en slags ”køkkenø”, hvilket du altså let kan skabe ved et rullebord til køkkenet.

Alt efter, hvilken model du vælger, er bordene udstyret med forskellige opbevaringsanordninger – og nogle har mere opbevaringsplads end andre.

Så det handler derfor om, at du vurderer, om det er ekstra opbevaring eller blot ekstra bordplads, du mangler, når du skal vælge dette bord til køkkenet

Er det muligt at købe et rullebord til badeværelset?

Ja. For også på badeværelset kan det undertiden være svært at få plads til alle de personlige plejeprodukter, håndklæder mv., som man har.

Til at afhjælpe lidt på denne pladsmangel, kan man derfor også købe rulleborde til badeværelset. Et sådant bord vil ofte bestå af nogle hylder eller eksempelvis nogle kurve, hvor man altså har mulighed for at opbevare diverse ting og sager, man måtte have brug for på badeværelset

Hvad er fordelen ved et rullebord til sengen?

Kan du godt lide at arbejde i sengen? Så kan det være, at du skal investere i et rullebord til sengen. Dette er smart ved, at det kan køres ind over sengen, når man har brug for det, og således køres til en side, når man ikke har brug for det længere.

Hvis du eksempelvis ikke har et fjernsyn, men nyder at se en film fredag aften, mens du ligger i sengen, så kan du altså benytte bordet som ”holder” til din computer.

På den måde er du fri for at bære computeren på dine ben hele aftenen. Computeren får samtidig mere luft, hvilket er en fordel i forhold til at beskytte den imod at brænde sammen

Kan jeg bruge et rullebord som alternativ til et barområde?

Rigtig mange rulleborde fås med flere bordplader/flere hylder. Dette gør bordet oplagt til at stille de fine flasker spiritus, den flotte karaffel og de elegante whiskyglas på. Og faktisk er der rigtig mange, der gør lige netop det. Derfor er det også muligt at få et rullebord, der praktisk talt er beregnet hertil.

Disse er typisk karakteriseret ved at have karakter af et bakkebord, der er på hjul. Fordelen ved at placere sine flasker her er, i øvrigt, at når man har gæster til spisning, så kan man let rulle bordet hen til spisebordet. Herefter kan man tilbyde sine gæster, hvad der nu engang måtte være af gode sager.

Så som du kan læse, kan et rullebord benyttes til mange forskellige formål.

Også hvis du blot ønsker et smukt sidebord, kan rullebordet med fordel vælges. Det handler bare om, at du finder den model, der passer allerbedst ind til dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Rulleborde

Rullebord

Lomax Rulleborde i Plast

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk