kulturnet logo

Bedste OBH Krøllejern: Se top 2 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH krøllejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH krøllejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3110

  • Dagens pris: 302,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: OBH

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3110” fås til 302,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Krøllejern, 25 mm, LCD-display med touch-funktion til justering af temperatur, Lang varmedel muliggør hurtigt resultat med masser af krøller, Keramisk belægning med keratin for glansfuldt resultat, Automatisk afbryder, Ekstralang 2,8 m ledning, sortProfes…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3111

  • Dagens pris: 335,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3111 som vi har fundet til 335,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelt krøllejern udviklet i samarbejde med stylister fra Björn Axén, til perfekte Hollywood-krøller.
Med keramisk keratinbelægning og valgbar varmeindstilling muliggør dette krøllejern en skånsom og enkel stylingproces.LCD-display med touch-funkti…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH krøllejern i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH krøllejern:

Dyreste OBH Krøllejern på listen er OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3111 fra Proshop.dk med en pris på 335.00. Billigste udvalgte Krøllejern er OBH Nordica Björn Axén Tools Touch krøllejern 3110 som du kan købe for 302.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 33 kr. – de 2 OBH Krøllejern vi har fundet koster i gennemsnit 318.5 kr.
Ovenstående OBH Krøllejern data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Elgiganten). Alle OBH Krøllejern tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Krøllejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Krøllejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Krøllejern:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Krøllejern var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: