kulturnet logo

Bedste Modulsofa: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde modulsofa. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle modulsofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Mørkegrå puf

 • Dagens pris: 4199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999,-, nu kun 4199,-.
  Du sparer 1800 kr. / 30 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Mørkegrå

Vores første anbefaling er “Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Mørkegrå puf” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 30 % og kan altså fås for kun 4199,- – en besparelse på 1800 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Grå puf

 • Dagens pris: 4199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999,-, nu kun 4199,-.
  Du sparer 1800 kr. / 30 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Grå puf til kun 4199,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Unit10 modulsofa – L42 Firhøj – Beige puf

 • Dagens pris: 4199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999,-, nu kun 4199,-.
  Du sparer 1800 kr. / 30 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Beige

Næste anbefaling er “Unit10 modulsofa – L42 Firhøj – Beige puf”.

Dagens bedste tilbud på “Unit10 modulsofa – L42 Firhøj – Beige puf” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 4199,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Mørkegrå hjørnemodul

 • Dagens pris: 7699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10999,-, nu kun 7699,-.
  Du sparer 3300 kr. / 30 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Mørkegrå

Sidste produkt på vores liste er Unit 10 modulsofa – L42 Firhøj – Mørkegrå hjørnemodul som vi har fundet til 7699,- hos Coop.dk.

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste modulsofa i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse modulsofa:

Dyreste Modulsofa på listen er Thomas E. Alken modulsofa – L37 7-9-13 – 3 moduler – Onyx fra Coop.dk med en pris på 23997.00. Billigste udvalgte Modulsofa er Top-line – Nakkestøtte til Kiwi modulsofa som du kan købe for 799.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 23198 kr.
Ovenstående Modulsofa data og priser er hentet fra 9 butikker (Coop.dk, Boboonline.dk, Havemøbelland, Hoejgaardbrugskunst.dk, Sofa.dk, Norliving, MyHomeMøbler.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Modulsofa tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Modulsofa guides:

Fandt du ikke det rigtige Modulsofa blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Modulsofa:

Er du på jagt efter en ny sofa? Det kan være, at du har ledt og ledt rigtig længe, uden held? For det er svært at finde den helt rigtige sofa og/eller sofasystem. Sofaen skal både passe i stilen, i farven og i størrelsen. Og typisk har man en helt bestemt idé inde i hovedet til, hvordan ens sofa skal tage sig ud.

Hvis du er træt af at lede, så se med her. Herunder får du nemlig en guide til, hvordan du kan skabe den helt rigtige sofa, simpelt og let. Det gør du nemlig med en modulsofa, hvor forskellige moduler kan sammensættes til præcis den konstruktion, der passer ind i dit hjem

Hvad kendetegner en modulsofa?

Du har sikkert hørt om en modulsofa, men du er måske lidt usikker på, hvad det egentlig vil sige, at noget er en modulsofa. Denne form for sofa er kendetegnet ved at bestå af forskellige dele, altså de forskellige moduler.

Disse moduler kan man købe enkeltvis. Eksempelvis vil en sofakonstruktion typisk bestå af et eller flere centermoduler, et chaiselongmodul og så måske en matchende fodskammel – men der er næsten endeløse kombinationer, som man kan vælge.

Denne type møbel er altså kendetegnet ved at have et væld af konstruktionsmuligheder

Hvornår skal jeg vælge en modulsofa?

Modulsofaer er for dig, der bare slet ikke kan finde den rette sofa i møbelbutikken eller på nettet.

Denne type af sofa er desuden for dig, der elsker at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Dette får du rig mulighed for, idet du kan designe din helt egen sofa ved hjælp af de enkelte moduler. Du skal desuden vælge denne type sofa, når du elsker at lave om i din boligindretning, uden at skulle erhverve dig nye møbler hver eneste gang. De forskellige moduler er nemlig flytbare, og du kan derfor let, og uden problemer, skabe et helt nyt udtryk i stuen ved blot at flytte lidt rundt på modulerne.

Dette giver dig en masse frihed og fleksibilitet

Hvilke fordele er der ved en modulsofa?

Udover fordelen i at du selv kan sammensætte præcis den sofakonstruktion, der passer perfekt til dig og dit hjem, så er der også flere fordele forbundet med modulsofaen. Som nævnt ovenfor er det nemlig muligt at flytte rundt på modulerne, som det passer dig. Dette giver dig en ekstrem fleksibilitet i dit stuemøbelarrangement og giver dig ligeledes gode muligheder for at udnytte din plads mest optimalt.

Du behøver således ikke nødvendigvis at have en lænestol over for sofaen, så du kan sidde ansigt til ansigt med dine gæster og drikke en god kop kaffe.

Nej, ryk blot et af sofamodulerne ud og sæt det overfor resten af sofaen for at skabe samme effekt.

Fordelene er derfor mange ved denne form for sofa. I øvrigt er der et væld af kombinationsmuligheder, hvilket gør, at du med stor sandsynlighed har mulighed for at designe en unik sofa, som kun du ejer

Hvilke forskellige muligheder findes der, når jeg skal vælge en sofa af moduler?

Der findes rigtig mange forskellige moduler. Ønsker du eksempelvis en hjørnesofa, så findes der forskellige hjørnemoduler.

Det kan også være, at du ønsker et armlæn til henholdsvis højre og venstre arm. Og så kan det være, at du vil have et højt ryglæn, intet ryglæn eller blot et lavt ryglæn. Uanset hvad dine ønsker er, så findes der et modul hertil. Herforuden findes der et væld af forskellige modeller. Her tænkes blandt andet på materialevalg, hvor du eksempelvis kan vælge modulerne i velour, stof eller læder.

Ligeledes kan du vælge præcis de farver, du ønsker. Og ellers findes modulsofaerne, ligesom alle andre sofaer, i forskellige stilarter.

Nogle er eksempelvis hævet fra gulvet ved hjælp af fine ben, mens andre ikke har luft under sig.

Det er derfor helt op til dig at vælge, hvilken sofa, der skal pryde i dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Modulsofaer

Couz Modulsofa https://www.youtube.com/watch?v=pjo_VkgmABo Palermo Modulsofa https://www.youtube.com/watch?v=JIOpYnHJoQ4