kulturnet logo

Bedste Lædersofa: Se top 6 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde lædersofa. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lædersofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wegner Century 2-personers lædersofa

Første anbefaling på listen er fra mærket Wegner.

Det bedste tilbud på “Wegner Century 2-personers lædersofa” vi har fundet er hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 53650,-

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Century 2000 2 pers.
sofa Utrolig smuk og stilren lædersofa fra Wegner – designet af den verdensberømte danske arkitekt, Hans J.
Wegner.
Hynderne er i koldskum, som sikrer at de holder formen langt ud i fremtiden.
Betrækket er Stoltz læder – Atlas…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Wegner GE 290 2-personers lædersofa – Ubehandlet eg

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Wegner GE 290 2-personers lædersofa – Ubehandlet eg til kun 41100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk og elegant lædersofa fra Wegner Wegner GE 290 2-personers sofa fra den verdensberømte danske arkitekt, Hans J.
Wegner.
Wegner GE 290 er speciel flot sammen med med Butterfly-stolen.
Sofaen her er udført i Sørensen læder – Prestige samt ubehandlet ege…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Wegner GE 236 3-personers lædersofa

Næste anbefaling er “Wegner GE 236 3-personers lædersofa”.

Dagens bedste tilbud på “Wegner GE 236 3-personers lædersofa” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 58500,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wenge 3 personer sofa i læder Wegner GE 236 3-personers sofa fra den verdensberømte danske arkitekt, Hans J.
Wegner.
Designet på denne sofa passer speciel flot sammen med Butterfly-stolen.
Sofaen er udført i smukt Stoltz læder Atlas Black med sortbejdset…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Wegner GE34 2-personers lædersofa – Sort læder

Produkt nummer 4 på vores “lædersofa-liste” er Wegner GE34 2-personers lædersofa – Sort læder som du lige nu kan købe for 54300,- hos Erling Christensen Møbler

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner lædersofa GE34 Utrolig smuk og stilren sofa fra Wegner.
Sofaen har meget rene linjer og passer derfor ind i de fleste indretninger.
Samtidig gør det klassiske design, at det er en sofa du kan have i mange år.
GE 34 sofaen er designet af den verdens…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

5: Wegner Century 3-personers lædersofa

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Century 2000 3 pers.
sofa Utrolig smuk og stilren lædersofa fra Wegner – designet af den verdensberømte danske arkitekt, Hans J.
Wegner.
Hynderne er i koldskum, som sikrer at de holder formen langt ud i fremtiden.
Betrækket er Stoltz læder – Atlas…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

6: Betina sofa – 2+3 personers lædersofa

Sidste produkt på vores liste er Betina sofa – 2+3 personers lædersofa som vi har fundet til 33780,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofasæt i læder – 2+3 pers.
Betina-sofa er en klassisk sofa, der aldrig går af mode.
Det klassiske og elegante udseende og den høje kvalitet sikrer, at du får en sofa, der kan følge dig i mange år frem. Sofaen kan fås i andre farver – kontakt os på kundes…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lædersofa i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lædersofa:

Dyreste Lædersofa på listen er Wegner Century 3-personers lædersofa fra Erling Christensen Møbler med en pris på 66400.00. Billigste udvalgte Lædersofa er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 56400 kr. – de 6 Lædersofa vi har fundet koster i gennemsnit 51288.33 kr.
Ovenstående Lædersofa data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Lædersofa tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lædersofa guides:

Fandt du ikke det rigtige Lædersofa blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lædersofa:

Det kan være svært at finde den helt perfekte sofa til boligen.

Hvilken type skal man vælge? Hvad størrelse har man brug for? Og skal man gå efter en klassisk lædersofa eller en topmoderne i stof? Der er rigtig mange overvejelser, når det kommer til det helt rette sofavalg. En sofa i læder er dog et enormt godt valg – ikke blot fordi en sådan sofa er flot, men også fordi der er knyttet visse praktiske fordele hertil.

Nedenfor kan du læse meget mere om, hvilke forskellige fordele der er knyttet til at vælge en sofa i læder

Hvad bidrager lædersofaer med i boligen?

Lædersofaen er en klassiker, der aldrig går af mode. Det er en yderst stilfuld sofa, der til enhver tid vil pynte i hjemmet.

Lædersofaer bidrager med klasse og elegance. Læder er et spændstigt materiale, der således har rene og skarpe linjer. Flere års brug vil dog få læderet til at give sig, men køber du sofaen i god kvalitet, vil den altid bevare det elegante udtryk. Mange af denne type sofa bliver desuden designet i forskellige farver.

En rød eller orange lædersofa er altså slet ikke ualmindelig i de danske hjem. En sådan sofa er nærmest en hyldest til det skønne afslapningsmøbel. Den springer i øjnene og giver en ”wow-faktor” til hjemmet

Hvad er de praktiske fordele ved en lædersofa?

Læder er et naturmateriale. Det betyder dog ikke, at lædersofaer ikke findes med forskellige overfladebehandlinger. Jo mindre overfladebehandling din sofa har, jo mere sårbar er den også over for fugt, snavs og andet.

Her er det fantastiske ved læder dog, at det får en helt særlig patina. Rå læder, der således har visse brugsspor, får dermed en helt særlig glød over sig. Sofaen vil derfor aldrig komme til at se grim og gammel ud. Vælger du dog i stedet en sofa, hvor læderet har fået en vis overfladebehandling, så får du en utrolig holdbar sofa. Denne type kræver ikke rigtig nogen former for vedligehold, men er samtidig modstandsdygtig over for fedtede fingre og kaffepletter. Når du vælger din sofa, handler det derfor i høj grad om, at du vurderer, hvilket udtryk du ønsker, at din lædersofa skal have – også på længere sigt

Lædersofa med chaiselong?

Flere lædersofaer findes i dag med en chaiselong. Det er desuden muligt, flere steder, at designe din helt egen sofa af forskellige moduler. På den måde er det altså muligt at tænke en chaiselong ind den vej igennem.

Uanset hvilken metode, du vælger, så kan det være en rigtig god idé med en chaiselong.

Det skyldes, at din sofa hermed får en helt naturlig plads, hvor du kan svinge dine ben op. Det kan være en stor fordel, hvis du elsker at kunne strække din ben.

Samtidig behøver du ikke benytte sofabordet til fødderne, og det er desuden meget mere behageligt at lægge benene op på en blød chaiselong end på et hårdt sofabord. Chaiselongen skaber også nogle ekstra siddepladser, såfremt du eksempelvis har gæster ovre til en kop kaffe ved stuebordet

Er en lædersofa komfortabel?

Du tænker måske, at en lædersofa hurtigt kan blive hård at sidde i. Men det er slet ikke tilfældet.

Som nævnt ovenfor har læder en helt anden spændstighed end eksempelvis stof. Men det betyder ikke, at sofaen ikke er behagelig at sidde i. Mange af de lædersofaer, der findes på markedet i dag, er nemlig i rigtig høj læderkvalitet.

Og der er altid tænkt over, hvilket skum, som sofahynderne er lavet i, da dette også har stor betydning for komforten. Det kan også være, at du er bekymret for, om lædersofaer er kolde at sidde i.

Det er klart, at læder har en vis kølighed over sig, når det har stået ubrugt i noget tid. Men dertil kan der ikke siges at være tale om, at læder er koldt at sidde i. Så snart du har siddet på læderhynden i blot få minutter, så har sofaen den helt optimale varme igen. Derfor skal du altså ikke bekymre dig om komforten, når du beslutter dig for at købe en lædersofa – du kan nemlig være sikker på, at den er i top

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Lædersofaer

Rengøring af lædersofa

FADO Hjørne/Lædersofa med dobbelt chaiselong

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk