kulturnet logo

Bedste Mandolin: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde mandolin. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mandolin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Daddario EJ67 Mandolin strenge

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “Daddario EJ67 Mandolin strenge” fås til 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
D'Addario Mandolin strenge med en lys klang…

Se hos Music2you ❯❯

2: DPA VC4099 – Clips til Violin / Mandolin

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe DPA VC4099 – Clips til Violin / Mandolin til kun 289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Monteringsclips for DPA 4099 miniaturemikrofon, designet til montering på violin, mandolin m.m….

Se hos Music2you ❯❯

3: Shubb C5 Capo til Banjo og Mandolin

Næste anbefaling er “Shubb C5 Capo til Banjo og Mandolin”.

Dagens bedste tilbud på “Shubb C5 Capo til Banjo og Mandolin” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 189,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Shubb er det foretrukne valg af capo for utallige guitarister verden over….

Se hos Music2you ❯❯

4: Beaton Manchester 08 SB mandolin

Sidste produkt på vores liste er Beaton Manchester 08 SB mandolin som vi har fundet til 1099,- hos DanGuitar.dk.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mandolin i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mandolin:

Dyreste Mandolin på listen er Beaton Manchester 08 SB mandolin fra DanGuitar.dk med en pris på 1099.00. Billigste udvalgte Mandolin er Daddario EJ67 Mandolin strenge som du kan købe for 69.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 1030 kr. – de 4 Mandolin vi har fundet koster i gennemsnit 411.5 kr.
Ovenstående Mandolin data og priser er hentet fra 2 butikker (Music2you, DanGuitar.dk). Alle Mandolin tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Mandolinen er et strengeinstrument med en meget karakteristisk klang, som virkelig formår at sprede en helt særlig stemning i et rum.

Musikinstrumentet stammer fra Italien, men dets popularitet har i tidens løb bredt sig til mange andre lande.

Blandt andet i Danmark bruges instrumentet til mange forskellige musikgenrer. Som bonus er det dekorativt i hjemmet. Her får du en guide til at vælge den helt rette mandolin til dig.  

Populære Mandoliner

Hvad skal en nybegynder være opmærksom på ved køb af mandolin?

Som nybegynder er det en god idé at sætte sig grundigt ind i instrumentet, du køber.

Der fås mange forskellige sorter, for eksempel A-modeller og F-stil-mandoliner. Det er værd at sætte sig ind i de forskellige typer inden køb. På samme måde bør du overveje materiale og størrelse nøje.

Tag dig tid, og lad ikke en ivrig sælger presse dig til køb. Så er det bedre at forhandle instrumentet online, hvor du har god tid og ro

Hvor kan jeg købe en mandolin?

En mandolin kan forhandles til gode priser i landets musikbutikker og via deres webshops og andre online instrument-webshops. Nogle er bange for at købe instrumentet online, fordi de ikke kan se og mærke det, men du kan faktisk få stor fordel af at forhandle det via nettet. For det første er der et større udbud online, end du kan finde i din nærmeste musikforretning.

Der er altså større chance for at finde det ideelle strengeinstrument til dig online. Derudover kan du få stor fordel af at læse online beskrivelser, anmeldelser, tests og brugeranbefalinger af produktet inden køb. Online kan du skabe dig et større overblik over instrumenterne og nemt sammenligne priser og kvalitet

Skal jeg købe en brugt eller ny mandolin?

En brugt version er som regel billigere end en helt ny, men du anbefales alligevel at købe den fra ny.

Det er nemlig langt fra alle ældre udgaver, der lyder godt.

Ved at købe den fra ny er du også bedst sikret, at instrumentet vil lyde godt i mange år fremover. Samtidig får du typisk garanti på instrumentet

Hvad koster en mandolin?

Du bør altid tage højde for dit budget ved køb af musikinstrumentet, da det findes i alle prisklasser.

Det er en god idé at vælge et instrument af god kvalitet – det skal gerne holde sit niveau i mange år frem. Typisk vil det lyde bedre, være mere komfortabelt at holde og være fremstillet af en mere robust træsort.

Instrumentet kan stadig sagtens ligge i en prisklasse mellem 1000 og 2000 kroner. Jo mere du er villig til at betale, jo bedre kvalitet vil du i reglen få igen.  Holder du af spændende og elegante strengeinstrumenter, kan du kun anbefales at investere i en mandolin

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk