kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Kugle: Se top 5 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen kugle. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen kugle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LUND Armring i guld med kugler

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “LUND Armring i guld med kugler” fås til 7400,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Helt klassisk armring fra Lund Copenhagen.
Armbåndet er lavet i 8 kt rødguld og guldet er så fleksibelt, at det let twistes om armen.
Hver ende på armringen er afsluttet med en kugle på 10 mm. Selve armbåndet er 4 mm bredt.Helt klassisk armring fra Lund C…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Lund Copenhagen armring i sølv med kugler

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Lund Copenhagen armring i sølv med kugler til kun 1025,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smukke armring i sølv er fra Lund Copenhagen.
Armringen har en kugle for hver ende, som måler 10 mm. Den flotte armring er en rigitg klassiker fra Lund Copenhagen, som kan sættes sammen med ethvert outfit. Denne smukke armring i sølv er fra Lund Co…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: LUND Copenhagen åben sølv armring med kugler

Næste anbefaling er “LUND Copenhagen åben sølv armring med kugler”.

Dagens bedste tilbud på “LUND Copenhagen åben sølv armring med kugler” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 965,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super smuk sølv åben armbånd med sammensatte kugler fra Lund Copenhagen.
Armringen er 3,5 mm bred og er lavet i poleret sterling sølv.Armringen måler indvendigt: 61 mm x 51 mm. Super smuk sølv åben armbånd med sammensatte kugler fra Lund Copenhagen.
Armri…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: Lund Marguerit armring i forgyldt Sølv med Kugler

Produkt nummer 4 på vores “Lund Copenhagen kugle-liste” er Lund Marguerit armring i forgyldt Sølv med Kugler som du lige nu kan købe for 1195,- hos BARTOLI Copenhagen

Forhandlerens beskrivelse:
Åben Marguerit armring i forgyldt Sølv fra Lund Copenhagen.Marguerit armring i forgyldt Sølv med én hvid marguerit.
Marguerittens diameter er 11,0 mm.Marguerit armbåndet er med kugler for enderne.Overfladen er poleret og emaljeret.Indre diameter 6 x 4,5…

Se hos BARTOLI Copenhagen ❯❯

5: LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm

Sidste produkt på vores liste er LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm som vi har fundet til 315,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukke sølv halvcreoler fra Lund Copenhagen med 7 små sammensatte kugler.
Øreringene er Ø 14 mm og er lavet i blank poleret sterling sølv.Øreringene er perfekte til daglig brug og passer til alt slags tøj.Der fås matchende armring til øreringene.Smukke sø…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen kugle i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen kugle:

Dyreste Lund Copenhagen Kugle på listen er LUND Armring i guld med kugler fra Guldsmed Østergaard med en pris på 7400.00. Billigste udvalgte Kugle er LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm som du kan købe for 315.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 7085 kr. – de 5 Lund Copenhagen Kugle vi har fundet koster i gennemsnit 2180 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Kugle data og priser er hentet fra 2 butikker (Guldsmed Østergaard, BARTOLI Copenhagen). Alle Lund Copenhagen Kugle tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kugle guides:

Fandt du ikke det rigtige Kugle blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kugle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Kugle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: