kulturnet logo

Bedste Hævesænkebord: Se top 1 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde hævesænkebord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hævesænkebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hævesænkebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hævesænkebord:

Dyreste Hævesænkebord på listen er KARE DESIGN rektangulær Harmony Black hævesænkebord – natur akacietræ og sort stål (160×80) fra Boboonline.dk med en pris på 13997.00. Billigste udvalgte Hævesænkebord er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 3997 kr. – de 1 Hævesænkebord vi har fundet koster i gennemsnit 13997 kr.
Ovenstående Hævesænkebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Boboonline.dk). Alle Hævesænkebord tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Der er helt essentielt for ikke at få ondt i ryg, skuldre og nakke, at du har den rigtige siddeposition, når du arbejder ved et skrivebord. Derfor er det blandt andet vigtigt, at bordet har den korrekte højde. Udover det, er det en stor fordel at have mulighed for at kunne skifte arbejdsposition i løbet af en lang arbejdsdag. For som man siger: den bedste stilling er den næste. Alt dette bliver meget lettere med et hæve sænke bord.

Bordet er nemlig beregnet til at kunne både hæves og sænkes. På den måde kan du opnå de allerbedste vilkår for dig selv.

Nedenfor kan du, blandt andre ting, læse meget mere om fordelene ved bordet

Hvilke forskellige typer af hæve sænke borde findes der?

Ligesom alle andre borde, findes også flere forskellige typer af et hæve sænke bord. Blandt andet er det muligt at købe bordet med en bordplade i træ, linoleum eller laminat. Dette er dog blot et udpluk af mulighederne.

Herforuden findes bordene også i flere forskellige farver, eksempelvis sort, hvid eller grå. På den måde har du mulighed for at vælge det bord, der passer bedst til din personlige stil. For en endnu mere ideel arbejdsstilling, findes bordene også med en ergonomisk udskæring. Denne tillader dig at sidde på den allermest optimale måde, fordi du kan rykke kontorstolen, så du får den korrekte afstand fra stol til bord

Hvorfor er det vigtigt, at et arbejdsbord har den rigtige højde?

De fleste i dagens Danmark bruger rigtig meget tid ved et skrivebord. Hvad enten denne tid bruges på kontoret eller ved en hjemmearbejdsplads, så er skrivebordet ofte hovedelementet i kontorindretningen. Når det drejer sig om et møbel, der danner grundlaget for arbejdspositionen, er det derfor rigtig vigtigt, at arbejdsbordet har den helt rigtige højde.

Dette, simpelthen for at forebygge ryg-, nakke- og skuldersmerter, der i sidste ende kan gå hen og blive kroniske. Normalvis er hovedreglen derfor, at et arbejdsbord har den rette højde, når din underarm i en ret position, kan hvile på bordet, mens du sidder med rank ryg og med fødderne på gulvet

Hvad er fordelene ved et hæve sænke bord?

Det kan være svært at finde et bord, der har den helt rette højde, når man står hos møbelforhandleren. Derfor er det en enorm stor fordel af vælge et hæve sænke bord. Et sådant bord giver dig nemlig mulighed for at skabe den rigtige arbejdsposition ved skrivebordet, idet du kan hæve og sænke bordet, som det passer dig. Dette giver ligeledes mulighed for at variere arbejdsstillingen.

Hertil kan det blandt andet være en klar fordel at bruge et par timer hver dag i en stående arbejdsposition. På den måde belaster du ikke ryg og bagdel hele dagen, mens du samtidig styrker dine muskler i ben og ryg. Herudover er en stående arbejdsstilling mere aktiv end en siddende.

Denne aktivitet kan være med til at forebygge risikoen for sygdom.

Der er derfor lutter ergonomiske fordele ved at vælge et hæve sænke bord

Kan et hæve sænke bord komme mig til gavn andre steder i hjemmet end i kontoret?

Et hæve sænke bord er faktisk ikke kun forbeholdt kontoret. Funktionen med at kunne hæve og sænke en bordplade efter behov, kan nemlig også komme dig til gavn flere andre stedet i hjemmet. Som noget relativt nyt, er man begyndt, indenfor køkkenverdenen, at udvikle bordplader, der kan hæves og sænkes. Det kan være en fordel, når børnene skal med i køkkenet. Det kan samtidig være en fordel, hvis man bor i hus med en kørestolsbruger.

På den måde bliver køkkenet tilgængeligt for alle.

Et andet sted, hvor et hæve sænke bord kan komme dig til gavn, er som sofabord. Dette kan blandt andet være en fordel, hvis du bor i en lille etværelseslejlighed, hvor muligheden for både at have et spisebords- og sofaarrangement, er knap.

I den forbindelse kan du kombinere de to ting ved at vælge et sofabord, der kan hæves og sænkes i højden.

Med stole, der kan stables, og som kan stå i et hjørne, kan du let invitere gæster og forvandle dit sofaarrangement til en spiseplads. Det gælder derfor bare om at slippe fantasien fri og udnytte de fantastiske muligheder, som et hæve sænke bord giver dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Hæve Sænke Borde

Billigt Studiekontor med Hæve Sænke Bord

Viking Hæve/Sænke Bord (180×90 cm)

https://www.youtube.com/watch?v=C6UuGrc_aQk

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk