Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Møbler » Diverse møbler og tilbehør » Hævesænkebord

Bedste Hævesænkebord: Se top 4

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde hævesænkebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på hævesænkebord | ✅ Hævesænkebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 hævesænkebord

Her kan du se de 3 bedste hævesænkebord ud af de 4 hævesænkebord vi har på vores liste her på Kulturnet.dk
De 3 hævesænkebord er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på hævesænkebord | ✅ Hævesænkebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste hævesænkebord

Her kan du se hele vores liste over de bedste hævesænkebord som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Futura hævesænkebord, 120,1 x 80,1 cm med fronplade

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dansk Restlager.

Her kan “Futura hævesænkebord, 120,1 x 80,1 cm med fronplade” fås til 4945,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Futura hvidt hævesænkebord med frontplade Inklusiv kabelgennemføring Laminatbordplade 120,1 x 80,1 Max belasting på 50 kg Metalben, med elektisk hæve-sænke funktion Minmum højde 68 cm Maximum højde 120 cm Passer til hele Futura se…

Se hos Dansk Restlager ❯❯

2: Futura hævesænkebord, 150,1 x 80,1 cm med fronplade

Anden anbefaling har vi fundet hos Dansk Restlager, hvor du kan købe Futura hævesænkebord, 150,1 x 80,1 cm med fronplade til kun 4995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Futura hvidt hævesænkebord med frontplade Inklusiv kabelgennemføringer – en i hver side Laminatbordplade 150,1 x 80,1 cm Max belasting på 50 kg Grå metalben, med elektisk hæve-sænke funktion Minmum højde 68 cm Maximum højde 120 cm…

Se hos Dansk Restlager ❯❯

3: Futura hævesænkebord, 180 x 90 cm med buetbord plade, fronplade og gennemføring til kabler

Næste anbefaling er “Futura hævesænkebord, 180 x 90 cm med buetbord plade, fronplade og gennemføring til kabler”.

Dagens bedste tilbud på “Futura hævesænkebord, 180 x 90 cm med buetbord plade, fronplade og gennemføring til kabler” har vi fundet hos Dansk Restlager hvor prisen lige nu er 5095,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Futura hvidt hævesænkebord med frontplade Bue i bordplade, midt for for bedst mulilg afbejdsstilling Inklusiv kabelgennemføringer – en i hver side Laminatbordplade 180 x 90 cm Max belasting på 50 kg grå metalben, med elektisk hæve-s…

Se hos Dansk Restlager ❯❯

4: KARE DESIGN rektangulær Harmony Black hævesænkebord – natur akacietræ og sort stål (160×80)

  • Dagens pris: 13499,- kr.
  • Fundet hos Boboonline.dk
  • Mærke: Kare Design
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er KARE DESIGN rektangulær Harmony Black hævesænkebord – natur akacietræ og sort stål (160×80) som vi har fundet til 13499,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette moderne og nordiske håndlavede Harmony Black hævesænkebord fra Kare Design er lavet af træ fra kontrolleret skovbrug.
Bordet har en bordplade, der er lavet af naturfarvet lakeret akacietræ, der er en modstandsdygtig og hård træsort.
De stilrene b…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Hævesænkebord fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste hævesænkebord på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige hævesænkebord til dine behov:

Købsguide til hævesænkebord

Der er helt essentielt for ikke at få ondt i ryg, skuldre og nakke, at du har den rigtige siddeposition, når du arbejder ved et skrivebord. Derfor er det blandt andet vigtigt, at bordet har den korrekte højde. Udover det, er det en stor fordel at have mulighed for at kunne skifte arbejdsposition i løbet af en lang arbejdsdag. For som man siger: den bedste stilling er den næste. Alt dette bliver meget lettere med et hæve sænke bord.

Bordet er nemlig beregnet til at kunne både hæves og sænkes. På den måde kan du opnå de allerbedste vilkår for dig selv.

Nedenfor kan du, blandt andre ting, læse meget mere om fordelene ved bordet

Hvilke forskellige typer af hæve sænke borde findes der?

Ligesom alle andre borde, findes også flere forskellige typer af et hæve sænke bord. Blandt andet er det muligt at købe bordet med en bordplade i træ, linoleum eller laminat. Dette er dog blot et udpluk af mulighederne.

Herforuden findes bordene også i flere forskellige farver, eksempelvis sort, hvid eller grå. På den måde har du mulighed for at vælge det bord, der passer bedst til din personlige stil. For en endnu mere ideel arbejdsstilling, findes bordene også med en ergonomisk udskæring. Denne tillader dig at sidde på den allermest optimale måde, fordi du kan rykke kontorstolen, så du får den korrekte afstand fra stol til bord

Hvorfor er det vigtigt, at et arbejdsbord har den rigtige højde?

De fleste i dagens Danmark bruger rigtig meget tid ved et skrivebord. Hvad enten denne tid bruges på kontoret eller ved en hjemmearbejdsplads, så er skrivebordet ofte hovedelementet i kontorindretningen. Når det drejer sig om et møbel, der danner grundlaget for arbejdspositionen, er det derfor rigtig vigtigt, at arbejdsbordet har den helt rigtige højde.

Dette, simpelthen for at forebygge ryg-, nakke- og skuldersmerter, der i sidste ende kan gå hen og blive kroniske. Normalvis er hovedreglen derfor, at et arbejdsbord har den rette højde, når din underarm i en ret position, kan hvile på bordet, mens du sidder med rank ryg og med fødderne på gulvet

Hvad er fordelene ved et hæve sænke bord?

Det kan være svært at finde et bord, der har den helt rette højde, når man står hos møbelforhandleren. Derfor er det en enorm stor fordel af vælge et hæve sænke bord. Et sådant bord giver dig nemlig mulighed for at skabe den rigtige arbejdsposition ved skrivebordet, idet du kan hæve og sænke bordet, som det passer dig. Dette giver ligeledes mulighed for at variere arbejdsstillingen.

Hertil kan det blandt andet være en klar fordel at bruge et par timer hver dag i en stående arbejdsposition. På den måde belaster du ikke ryg og bagdel hele dagen, mens du samtidig styrker dine muskler i ben og ryg. Herudover er en stående arbejdsstilling mere aktiv end en siddende.

Denne aktivitet kan være med til at forebygge risikoen for sygdom.

Der er derfor lutter ergonomiske fordele ved at vælge et hæve sænke bord

Kan et hæve sænke bord komme mig til gavn andre steder i hjemmet end i kontoret?

Et hæve sænke bord er faktisk ikke kun forbeholdt kontoret. Funktionen med at kunne hæve og sænke en bordplade efter behov, kan nemlig også komme dig til gavn flere andre stedet i hjemmet. Som noget relativt nyt, er man begyndt, indenfor køkkenverdenen, at udvikle bordplader, der kan hæves og sænkes. Det kan være en fordel, når børnene skal med i køkkenet. Det kan samtidig være en fordel, hvis man bor i hus med en kørestolsbruger.

På den måde bliver køkkenet tilgængeligt for alle.

Et andet sted, hvor et hæve sænke bord kan komme dig til gavn, er som sofabord. Dette kan blandt andet være en fordel, hvis du bor i en lille etværelseslejlighed, hvor muligheden for både at have et spisebords- og sofaarrangement, er knap.

I den forbindelse kan du kombinere de to ting ved at vælge et sofabord, der kan hæves og sænkes i højden.

Med stole, der kan stables, og som kan stå i et hjørne, kan du let invitere gæster og forvandle dit sofaarrangement til en spiseplads. Det gælder derfor bare om at slippe fantasien fri og udnytte de fantastiske muligheder, som et hæve sænke bord giver dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Hæve Sænke Borde

Billigt Studiekontor med Hæve Sænke Bord

Viking Hæve/Sænke Bord (180×90 cm)

https://www.youtube.com/watch?v=C6UuGrc_aQk