kulturnet logo

Bedste Georg Jensen Smykke: Se top 0 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Georg Jensen Smykke kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Smykke. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 0 Georg Jensen Smykke fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Georg Jensen Smykke lidt nemmere.

Dyreste Georg Jensen Smykke på listen er fra med en pris på . Billigste udvalgte Smykke er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er -10000 kr. – de 0 Georg Jensen Smykke vi har fundet koster i gennemsnit NAN kr.
Nedenstående Georg Jensen Smykke data og priser er hentet fra 0 butikker (). Alle Georg Jensen Smykke tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Smykke guides:

Fandt du ikke det rigtige Smykke blandt de 0 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Smykke:

Georg Jensen er et gammelt og klassisk designbrand med mere end 100 års historie. Mærket er især kendt for deres tidsløse design og deres høje kvalitet af alt, hvad de laver – hvad end der er tale om smykker, boliginteriør eller noget helt tredje. Selv om Georg Jensen smykker var en stor succes blandt kvinder for mange årtier siden, er de forskellige smykkedesigns ikke blevet mindre populære med tiden.

Mange designere har formået at videreføre Georg Jensens smukke og æstetiske design og bibeholde mærkets eksklusive og klassiske look i de smykker, der senere hen er blevet sat i produktion

Populære Georg Jensen Smykker

Kan man købe Georg Jensen smykker i sæt?

Mange af mærkets smykkedesigns fås som sæt.

Det vil altså sige, at man ofte kan få både øreringe, halskæde, ring og armbånd i samme design, så alle smykkerne matcher.

Blandt de forskellige kollektioner kan man dermed vælge at bære smykkerne enkeltvis, for blot at skabe lidt ekstra elegance i hverdagslooket, kollektionerne kan bæres som sæt ved festligere eller mere fornemme lejligheder, eller man kan give et smykke fra et sæt i gave.

Georg Jensen smykker bliver ofte købt som gaver ved større lejligheder. Dette kan være til barnedåb, konfirmation, ved studentergilde eller ved andre større mærkedage. På de store dage ønsker mange mennesker at finde en gave, som er af god kvalitet, og måske endda kan beholdes resten af livet. Da disse smykker er både klassisk og tidsløst i designet, kan det dermed være en oplagt mulighed som gave

Hvilken type Marguerit smykke kan jeg købe?

Gennem tiden og stadig i dag er én af de mest populære kollektioner af Georg Jensen smykker Daisy kollektionen, også omtalt som Margueritsmykkerne. Dette er et gammelt design, der igen har fået sin opblomstring blandt især den yngre generation. Daisy kollektionen fås i alverdens afskygninger som både forskellige typer af halskæder, ringe, armbånd, øreringe og brocher. De forskellige designs fås i både guld og sølv med forskellige farver emalje i de fine blosterblade i Daisy-designet.

Ønsker man det ekstra festligt, fås blomsterdesignet ligeledes med påsatte diamanter i midten

Er et Georg Jensen smykke et godt køb?

Disse smykker falder i god jord hos piger og kvinder i alle aldre. Som ofte er det derfor ikke svært at få afsat sine ældre arvestykker eller nyere fejlkøb igen. Nogle af smykkerne er naturligvis mere sjældne end andre og er for nogle mennesker samleobjekter. At købe et Georg Jensen smykke kan derfor sagtens være en investering, da mange af deres designs er tidsløse og populære blandt både ældre og yngre generationer

Kan jeg købe Georg Jensens smykker som herrekollektion?

Hvis man vil forkæle en mand med et smykke fra Georg Jensen, findes der flere luksuriøse varianter til ham. Blandt andet findes der et væld af forskellige manchetknapper, der tager sig godt ud til både en dag på kontoret og ved de festligere lejligheder. Manchetknapperne fås i flere forskellige materialer og med eller uden detaljer som sten eller mønstre i emalje

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Georg Jensen:

Er du vild med Georg Jensen, men Smykke var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Georg Jensen: