kulturnet logo

Bedste Georg Jensen Ring: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen ring. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen ring tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Moonlight Blossom ring, sølv med månesten

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Georg Jensen Moonlight Blossom ring, sølv med månesten” fås til 9350,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Georg Jensen Moonlight Blossom ring, sølv med månestenMål: Top 18 mmDen elegante Georg Jensen ring er fra Moonlight Blossom kollektionen.
Ringen er udført i sølv med en oval blå månesten. >…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Georg Jensen Mercy ring stor – 20000083 200000830 Sølv 54

Anden anbefaling har vi fundet hos Brodersen Kobborg, hvor du kan købe Georg Jensen Mercy ring stor – 20000083 200000830 Sølv 54 til kun 1750,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stor Mercy ring fra Georg Jensen.
Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

3: Georg Jensen Aurora ring i 18 kt hvidguld med diamanter, smal model

Næste anbefaling er “Georg Jensen Aurora ring i 18 kt hvidguld med diamanter, smal model”.

Dagens bedste tilbud på “Georg Jensen Aurora ring i 18 kt hvidguld med diamanter, smal model” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 9975,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk og funklende Georg Jensen Aurora ring i 18 kt.
hvidguld med brillantslebne diamanter.
Denne model er smal og fås også i mellem og stor.Ringen er 1,5 mm bred.Str.
48 – 53 er med 0,25 ctStr.
54 – 60 er med 0,26 ctSmuk og funklende Georg Jensen Aurora r…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: Georg Jensen Offspring ring 18 kt – 10015064 18 kt rødguld 4

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Offspring ring 18 kt – 10015064 18 kt rødguld 4 som vi har fundet til 7975,- hos Brodersen Kobborg.

Forhandlerens beskrivelse:
Jacqueline Rabuns Offspring fingerring er inspireret af styrken i det tætte bånd mellem mor og barn.
Designet bryder med den konventionelle cirkelform, og ringen er skabt som et ovalt æg for at lede tankerne hen på frugtbarhed og symbolisere nyt liv. Den…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen ring i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen ring:

Dyreste Georg Jensen Ring på listen er Georg Jensen Halo guld ring med brillanter fra Guldsmed Østergaard med en pris på 35000.00. Billigste udvalgte Ring er Georg Jensen Slim Offspring ring – 20000996 200009960003 Sølv 3 som du kan købe for 895.00 hos Brodersen Kobborg. Forskellen på de to priser er 34105 kr. – de 4 Georg Jensen Ring vi har fundet koster i gennemsnit 269195.13 kr.
Ovenstående Georg Jensen Ring data og priser er hentet fra 4 butikker (Guldsmed Østergaard, Brodersen Kobborg, Golden Times, Watchfelt.dk). Alle Georg Jensen Ring tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ring guides:

Fandt du ikke det rigtige Ring blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ring:

Skal du ud og finde en gave til kæresten og er måske tom for idéer? Så går den altid rent hjem med et klassisk designsmykke fra Georg Jensen. En ring fra Georg Jensen kan falde i god jord hos både den ældre og den yngre generation.

Det klassiske og simple design og mærkets høje kvalitet gør ligeledes, at ringen kan haves i mange år – hvis ikke hele livet

Populære Georg Jensen Ringe

Hvad og hvem er Georg Jensen?

Siden den første Georg Jensen butik slog dørene op i Købehavns gadebillede, har mærket været ét af de mest populære smykkebrands hos kvinder, der er til dansk design. Mærket blev stiftet af sølvsmedjen Georg Jensen og senere hen drevet videre i hans navn.

Mærket er kendt for at være klassisk i dets design, og du ser derfor i dag helt unge piger, der går i samme typer smykker, som deres mormor købte for mange år siden. Indtil sin død designede Georg Jensen smykker, der blev kendt over hele verden, og er det stadig i dag

Kan jeg købe Georg Jensen ringe i ægte guld eller sølv?

Der er et væld af muligheder, når man gerne vil købe et smykke fra det lækre smykkemærke. Især populære er Georg Jensen ringene, der er forgyldte eller i sølv. Da de går meget op i, at smykkerne skal være både eksklusive og af høj kvalitet, kan du regne med, at deres ringe er i ægte guld eller sølv, og dermed ikke hurtigt mister farven eller bliver kedelige at se på.

Da ringene er i ægte guld eller sølv, kan de nemt pudses op og blive flotte igen, hvis de begynder at miste glansen eller bliver snavsede

Hvilke Georg Jensen ringe er mest populære?

Dette mærke er kendt for deres mange forskellig kollektioner.

Selvom deres forskellige kollektioner kan siges at være tidsløse, er der dog perioder, hvor nogle er mere populære end andre. Samtidig kommer der også ofte nye smykkedesigns, som bærer præg af tidens nyeste tendenser.

Dog uden at være så eksperimenterende i designet, at smykket ikke er moderne om et par år. De seneste par år har det især været deres Marguerit ringe, der har hittet på det danske marked. Specielt helt unge piger har ofte haft denne ring på ønskesedlen til enten konfirmationen eller studentergildet

Hvor kan jeg købe en Georg Jensen ring?

Køber man en ring, skal man ikke være nervøs for, at den sælges igen, fordi designet pludselig ikke er oppe i tiden længere. Populariteten for de forskellige kollektioner kan ofte komme i bølger, hvor nogle kan dale lidt, hvis der kommer en ny kollektion, men ofte vil blive populære igen efter nogle år. Dog kan det sagtens betale sig at købe en ring fra ny i en smykkehandel eller online, da smykkerne oftest kan sælges videre igen, hvis ikke du synes om dem.

Man behøver derfor ikke tænke for meget over, hvor mange penge man bruger på smykkerne, hvis man finder ud af, de ikke er sagen alligevel. Men frygt ej – de fleste kommer til at holde af det smukke og enkle design, disse ringe besidder

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Georg Jensen:

Er du vild med Georg Jensen, men Ring var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Georg Jensen: