kulturnet logo

Bedste Chaiselongsofa: Se top 5 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde chaiselongsofa. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle chaiselongsofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: SOFA.dk – Paris | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Antracitgrå

  • Dagens pris: 19998,- kr.
  • Fundet hos Sofa.dk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Sofa.dk.

Her kan “SOFA.dk – Paris | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Antracitgrå” fås til 19998,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Paris-serien byder på tre forskellige moduler, som du kan kombinere præcis, som du har fantasi, lyst eller energi til. Denne chaiselong består af: Puf – hjørnemodul – midtermodul – hjørnemodul. Modulerne kan stå enkeltvis eller sammen, og de er så nemme a…

Se hos Sofa.dk ❯❯

2: SOFA.dk – Oslo | Chaiselongsofa

  • Dagens pris: 20998,- kr.
  • Fundet hos Sofa.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Sofa.dk, hvor du kan købe SOFA.dk – Oslo | Chaiselongsofa til kun 20998,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den store Oslo-chaiselongsofa fås i hele otte forskellige farver, hvorfor der naturligvis også er en farve, der appellerer til dig.
Desuden fås sofaen også både højre- og venstrevendt, hvilket er ensbetydende med, at du har friheden til at vælge den varia…

Se hos Sofa.dk ❯❯

3: SOFA.dk – Helsinki | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Lysegrå

  • Dagens pris: 20998,- kr.
  • Fundet hos Sofa.dk

Næste anbefaling er “SOFA.dk – Helsinki | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Lysegrå”.

Dagens bedste tilbud på “SOFA.dk – Helsinki | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Lysegrå” har vi fundet hos Sofa.dk hvor prisen lige nu er 20998,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her er en virkelig lækker lille flyder, som du ikke kan andet en at smide benene op i.
Helsinki er en af vores laveste og dybeste sofaer, og den er kendetegnet ved de bløde og organiske former.
På ryglænet er der fastsyet runde knapper betrukket med…

Se hos Sofa.dk ❯❯

4: SOFA.dk – New York | Chaiselongsofa (tre Moduler) – Latte

  • Dagens pris: 11998,- kr.
  • Fundet hos Sofa.dk

Produkt nummer 4 på vores “chaiselongsofa-liste” er SOFA.dk – New York | Chaiselongsofa (tre Moduler) – Latte som du lige nu kan købe for 11998,- hos Sofa.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Denne tre-personers sofa fra modulserien New York består helt enkelt af tre moduler: Hjørnemodul – midtermodul – puf.
Vores fleksible modulserier giver dig mulighed for at være kreativ.
Og New York er ingen undtagelse.
Serien består af tre forskellige mod…

Se hos Sofa.dk ❯❯

5: SOFA.dk – Paris | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Lysegrå

  • Dagens pris: 19998,- kr.
  • Fundet hos Sofa.dk

Sidste produkt på vores liste er SOFA.dk – Paris | Chaiselongsofa (fire Moduler) – Lysegrå som vi har fundet til 19998,- hos Sofa.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Paris-serien byder på tre forskellige moduler, som du kan kombinere præcis, som du har fantasi, lyst eller energi til. Denne chaiselong består af: Puf – hjørnemodul – midtermodul – hjørnemodul. Modulerne kan stå enkeltvis eller sammen, og de er så nemme a…

Se hos Sofa.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste chaiselongsofa i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse chaiselongsofa:

Dyreste Chaiselongsofa på listen er Natuzzi Stupore chaiselongsofa – Petroleumsblå læder fra Erling Christensen Møbler med en pris på 33374.00. Billigste udvalgte Chaiselongsofa er Fira chaiselongsofa – gul velour – venstrevendt som du kan købe for 9999.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 23375 kr. – de 5 Chaiselongsofa vi har fundet koster i gennemsnit 177057.2 kr.
Ovenstående Chaiselongsofa data og priser er hentet fra 2 butikker (Sofa.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Chaiselongsofa tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Hjemmets kerne er som regel stuen og et centralt punkt i stuen vil altid være sofaen. Det skal altså vælges med omhu, så den lever op til alle de krav familiens livsstil har.

Holder man af hyggelige stunder med ren afslapning foran en god film, så nytter det ikke noget, hvis man ikke har en komfortabel sofa, der kan rumme alle. En sofa med chaiselong er det moderne alternativ til en klassisk hjørnesofa, der godt kan blive lidt kompakt i udtrykket. Disse smarte sofaer hitter stort i disse år og intet tyder på at tendensen vil vende foreløbig.

I den hektiske hverdag er der simpelthen brug for et fristed, hvor alle kan koble af og bare slappe af i hinandens selskab.

De mest stillede spørgsmål om dette møbel er listet op her og besvaret, så du kan danne et hurtigt overblik over alle de fordele, der er ved disse skønne, sidde og liggemøbler

Hvad er forskellen på en hjørnesofa og en sofa med chaiselong?

Hjørnesofaen har ryglæn hele vejen rundt og det er ganske smart, hvis alle skal have støtte i ryggen. Er man mere til at ligge og flyde, så er chaiselongen perfekt. En sofa med chaiselong har ikke et nær så kompakt udtryk og giver derfor en rar lounge stemning i rummet, hvor hjørnesofaen ofte fylder mere og kommer til at dominere stuens samlede udtryk på en uhensigtsmæssig måde

Er en sofa med chaiselong moderne?

Den fleksible indretning er in lige nu og her passer en sofa med chaiselong perfekt ind. Den fungerer både hvis man er mange eller få og hvis nogen vil ligge og andre vil sidde på samme tid. Et meget moderne møbel fordi det kan anskaffes i lige den størrelse og med det betræk, som passer ind i stuens mål og allerede eksisterende indretning.

Med en lækker styling, kan sofaen blive helt unik og personlig i udtrykket

Er en sofa med chaiselong slidstærk?

Nutidens møbler er, generelt, udviklet til at blive brugt og ikke bare stå til pynt.

Kvaliteter er naturligvis forskellige og en sofa slides typisk først i betrækket. Derfor betaler det sig at kigge en sofa godt efter i sømmene, inden man køber. De bedste betræk holder længst og koster, som regel, også lidt mere. Når du køber sofa, så gør gerne op inden, hvor længe du forventer at den skal holde og sammenhold så tiden med prisen.

Skal den alligevel skiftes hurtigt, så betaler det sig ikke at bruge en formue.

Skal den derimod holde hele livet, så må der ofres noget mere

Hvordan kan en sofa med chaiselong styles?

Vælger man møbler i neutrale farver, så har men den fordel, at man ikke bliver træt af dem med det samme. Det kan være fristende at falde for en modefarve eller en kulør med drøn på, men holder man af forandringer i indretningen, så er man meget bundet af en markant farve.

Dæmpede nuancer gør ikke så meget væsen ud af sig, men en sofa i en neutral farve vil altid kunne styles på spændende måder med moderne puder, plaider, skind med mere, så de totalt ændrer udtryk og næsten fremstår som helt nye. Leg med mønstre, print og teksturer når du styler. Tag nogle chancer, stilen kan altid ændres, når det kun er accessoires og ikke sofabetrækket, der er vildt

Hvad er prisen på en god sofa med chaiselong?

Et enkelt svar er svært at give.

Prisen er ikke højere end på almindelige sofaer eller på hjørnesofaer. Det er heller ikke umuligt at finde en flot model på udsalg.

Tag en tur rund i de lokale butikker, der får du hurtigt et indtryk af, hvor langt pengene rækker til sofakøb. På nettet er det let at sammenligne priser, især på bestemte modeller af sofaer. Uanset, hvad så er indkøb af sofa en større beslutning, der bør betragtes som en investering i hele familiens ve og vel i mange år. Sæt derfor rigeligt med tid af til at tage mål, undersøge markedet og afprøve forskellige modeller. Husk, at de sofaer der ser skønne ud på billeder ikke altid lever op til de høje forventninger, når man først har afprøvet dem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Sofaer med Chaiselong

Napoli Hjørnesofa med Chaiselong

Salerno Sofa med Chaiselong

Lædersofa med Chaiselong

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk