kulturnet logo

Bedste Cafebord: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde cafebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle cafebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TRADEMARK LIVING rundt cafebord – mangotræ og jern (Ø 90)

  • Dagens pris: 6199,- kr.
  • Fundet hos Boboonline.dk
  • Mærke: Trademark Living

Første anbefaling på listen er fra mærket Trademark Living.

Det bedste tilbud på “TRADEMARK LIVING rundt cafebord – mangotræ og jern (Ø 90)” vi har fundet er hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 6199,-

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du er på udkig efter et nyt spisebord til hjemmet, så er dette flotte bord måske lige noget for dig.
Det runde cafebord, som du ser her på her, er lavet af danske Trademark Living, der har et rigtig fedt univers med møbler og boligtilbehør til ethver…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: Cafébord i Teak med aluminiumsstel – Ø80 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Altanbutikken.dk, hvor du kan købe Cafébord i Teak med aluminiumsstel – Ø80 cm til kun 2829,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant og tidsløst teakbord.
Sammensætningen af aluminiumstellet og den varme træbordplade giver bordet et eksklusive udtryk.
Kombiner bordet med Cinas teak stol i samme serie.
Læs mere i indlægget her hvordan du vedligeholder dit teak møbel. Mål Ø: 80 c…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

3: Wilkie cafébord – vedligeholdelsesfrit

Næste anbefaling er “Wilkie cafébord – vedligeholdelsesfrit”.

Dagens bedste tilbud på “Wilkie cafébord – vedligeholdelsesfrit” har vi fundet hos Altanbutikken.dk hvor prisen lige nu er 1969,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vedligeholdelsesfrit sort aluminiumsbord.
Super nemt at klappe sammen, når det ikke bruges, og optager minimal plads.
Perfekt på altanen i det skandinaviske klima med skiftende temperaturer, eller som ekstra bord.
Mål: Lille: 72 x 72 cm. Stor: 120 x 72 cm…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

4: Wilkie cafébord – Ø72 cm

Sidste produkt på vores liste er Wilkie cafébord – Ø72 cm som vi har fundet til 1589,- hos Altanbutikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot rundt vedligeholdelsesfrit cafébord i sort aluminium. Nemt at klappe sammen, når det ikke bruges.
Mål: Ø72 cm Højde: 73 cm…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste cafebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse cafebord:

Dyreste Cafebord på listen er VENTURE DESIGN havesæt, m. Denver cafébord (120×7) og 4 Padova stole, m. recliner – sort aintwood fra Boboonline.dk med en pris på 12399.00. Billigste udvalgte Cafebord er Fra et cafebord i Paris – Krop & Sind – booklet som du kan købe for 194.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 12205 kr.
Ovenstående Cafebord data og priser er hentet fra 21 butikker (Boboonline.dk, Altanbutikken.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Davidsenshop.dk, byhornsleth.dk, Altanliv.dk, Havemøbelland, Kabeltromlen.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Norliving, Designhome.dk, LforLiving.dk, MyHomeMøbler.dk, Toolworld.dk, Hjemmets, Erling Christensen Møbler, Likehome.dk, ILVA, ES Furniture, AndLight DK). Alle Cafebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Cafebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Cafebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Cafebord:

Læs med her og lær hvilke typer af cafeborde der findes og hvordan de kan skabe glæde i bolig og have

Hvilke forskellige typer af cafeborde findes der?

Der findes et enormt stort udvalg af cafeborde, som du kan købe hos diverse forhandlere. Blandt andet kan du vælge cafeborde af mere industriel karakter, hvis du er på udkig efter et råt look. Disse ses eksempelvis med stålben, ofte som én sølje samt en bordplade i blandt andet laminat, der findes i forskellige farver som sort, hvid eller noget helt tredje. Du kan desuden vælge et cafebord udformet i metal.

Et sådant bord er typisk med lette, tynde ben samt en tynd bordplade.

Også denne type findes i flere forskellige farver.

Der eksisterer herudover også adskillelige cafeborde, som er lavet af træ. Her findes blandt andet både sortlakerede eller oliebehandlede træborde, så du kan vælge præcis den variant, du bedst kan lide.

Herforuden findes bordene også i forskellige geometriske former, hvor du både kan vælge runde samt firkantede eller mere aflange, rektangulære borde.

Bordene er desuden at finde i forskellige højder alt efter behov.

 

Findes der også cafeborde med marmorbordplade?

Som det fremgår af ovenstående, findes der et stor udvalg af cafeborde. Det handler blot om at fastsætte sine behov og ønsker til bordet.

Herefter kan man gå på opdagelse hos diverse forhandlere og se, hvilket bord, der passer til ens ønsker. Er man på udkig efter et bord, der er topmoderne, så er en af tidens allerstørste boligtendenser, marmor.

Marmorbordpladen til både spiseborde, køkkenborde samt sofaborde, er igen blevet fast inventar i de danske hjem og er helt i overensstemmelse med de nordiske boligtendenser. Derfor kan du også købe cafeborde i marmor, der dermed er moderne, giver et anderledes look til din bolig og samtidig er enormt pladsbesparende kontra mange andre borde

Hvordan kan et cafebord benyttes indendørs?

Har du et køkken i lejligheden eller huset, hvor pladsen er trang? Og vil du bare så gerne have en spiseplads i køkkenet? Så er et cafebord en rigtig god løsning.

Cafebordet er nemlig kendetegnet ved at være et forholdsvist lille bord, der således er pladsbesparende. Ved at vælge et cafebord, får du dermed den spiseplads i køkkenet, som du ønsker.

Bordet virker desuden ikke for tungt i det lille køkken. Et sådant bord kan også med fordel overvejes, såfremt du eksempelvis bor i en etværelses lejlighed, hvor det er en bedrift i sig selv at skabe et velfungerende hjem, der ligeledes ikke er proppet med store og tunge møbler

Hvilken nytte har jeg af et cafebord udendørs?

Ligesom det er muligt at købe cafeborde til indendørs brug, er det også muligt at købe bordene til brug udendørs. Et sådant mindre havebord er ideelt til den lille terrasse eller den lille altan, hvis du er i besiddelse af sådan en.

Det kan også være, at du bare har en yndlingshyggekrog i haven, hvor du nyder at opholde dig. I denne forbindelse vil du få stor glæde af et udendørs cafebord. Dette tillader dig nemlig at nyde morgenkaffen, mens solens første stråler titter frem. Eller placerer du bordet et sted, hvor der er skøn aftensol, så er bordet perfekt til at sidde ved og nyde et glas iskold rosévin en sen sommeraften. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor stor glæde du kan få af dit cafebord

VIDEOER: Inspiration & Vejledning af Cafeborde

Oppustelige Eventmøbler – Cafebord & Søjle

100 Seje Idéer – Cafeborde/Kaffeborde

https://www.youtube.com/watch?v=7nfQ3uaim28

Anmeldelse: SMART Cafebord//Kaffebord (Køleskab, Oplader & Højttalere)