kulturnet logo

Bedste Bas: Se top 4 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde bas. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: D’Addario Eclipse Tuner til guitar og el-bas Blå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Music2you.

Her kan “D’Addario Eclipse Tuner til guitar og el-bas Blå” fås til 125,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yderst hurtig og præcis tuner til din guitar/el-bas, med vertikal farveskærm med drejefod og tilt for indstilling til den bedste synsvinkel….

Se hos Music2you ❯❯

2: Ibanez GSR200SM-NGT El-bas – Natural Gray Burst

Anden anbefaling har vi fundet hos Music2you, hvor du kan købe Ibanez GSR200SM-NGT El-bas – Natural Gray Burst til kun 2095,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
God bas med utrolig flot finish og til billig pris.
Den smalle hals gør spilbarheden høj og bassen leverer en god tone….

Se hos Music2you ❯❯

3: ESP LTD B-10 el-Bas med gigbag – Sort

Næste anbefaling er “ESP LTD B-10 el-Bas med gigbag – Sort”.

Dagens bedste tilbud på “ESP LTD B-10 el-Bas med gigbag – Sort” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 1895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LTD 10-serien er designet til begyndere og garvede med et stramt budget, der stadig ønsker et solidt instrument for pengene….

Se hos Music2you ❯❯

4: Ibanez GSR200 TR El-bas – Transparent Red

Sidste produkt på vores liste er Ibanez GSR200 TR El-bas – Transparent Red som vi har fundet til 1895,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bas har en krop i agathis og den meget spilbare hals er i ahorn med et grabebræt af rosentræ…

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bas:

Dyreste Bas på listen er Ibanez SR300E-IPT "Iron Pewter" El-bas fra Music2you med en pris på 2449.00. Billigste udvalgte Bas er D’Addario Eclipse Tuner til guitar og el-bas Blå som du kan købe for 125.00 hos Music2you. Forskellen på de to priser er 2324 kr. – de 4 Bas vi har fundet koster i gennemsnit 6117.25 kr.
Ovenstående Bas data og priser er hentet fra 1 butikker (Music2you). Alle Bas tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bas guides:

Fandt du ikke det rigtige Bas blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bas:

En bas er en fællesbetegnelse for musikinstrumenter med en dyb tone og kan både referere til mange forskellige slags instrumenter.

Kontrabas vil ofte være det, man refererer til inden for jazzverdenen, hvor man inden for pop og rock ofte taler om en el-bas, hvilket også er det mest populære at spille herhjemme.

Det er også det instrument, denne artikel handler om. De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt haft lyst til at lære at spille et instrument.

Desværre ender dette ofte med bare at forblive en drøm af frygt for, at det er alt for svært.

I virkeligheden kræver det dog ikke så meget, så det er bare med at komme i gang. Her er lidt information som kan være godt at vide, når man skal købe et sådanne instrument

Hvilken bas skal jeg vælge som nybegynder?

Der er flere forskellige prisklasser, og dermed er der også stor variation, hvorfor det måske kan være svært, specielt som nybegynder at vælge, hvilken der passer bedst til en. Når det kommer til en begynderbas i de lavere prisklasser, så vil der faktisk ikke være den helt store forskel på kvaliteten, når man sammenligner med andre instrumenter. Dette gør det nemmere, når man skal vælge, da du næsten aldrig vil komme helt galt af sted.

Dernæst vil du skulle bruge en forstærker.

Hvis du er nybegynder, vil du kunne købe et sæt, som indeholder både instrumentet, taske, ledninger og forstærker, så du får det hele med på en gang til en god pris. Som udgangspunkt er det altid en god ide at prøve forskellige typer, da du så kan føle hvilken type du kan lide, da det ofte er en subjektiv vurdering. Dernæst vil du opleve, at du oftest skal vænne dig til instrumentet

Kan man købe en bas med 4, 5 eller 6 strenge?

Forskelligt fra en guitar, som ofte har seks strenge, så har dette instrument typisk fem strenge. Hvor en guitars strenge stemmes i tonerne E – A – D – G – B – E, så stemmes en bas’ strenge i tonerne E – A – D – G. Den stemmes en oktav dybere end på en guitar, hvorfor den blandt andet kommer til at have den dybe og mørke lyd.

Instrumentet kan dog også fås med for eksempel 2 strenge eller 6 strenge, og man kan faktisk også få 12-strengede.

Trods de mange variationer er 4 eller 5 strenge det mest almindelige. Jo flere strenge, det sværere.

De fleste starter med én med 4 strenge, da det er det nemmeste udgangspunkt. Alt afhænger dog af, hvilken type musik man skal spille, hvorfor man kan tilpasse antal strenge i forhold til dette

Hvad koster en bas typisk?

Pris hænger ofte sammen med kvalitet.

Dermed ikke sagt at man nødvendigvis skal bruge mange penge for at få fingre i et godt strengeinstrument. En begynderbas vil typisk koste op til et par tusinde kroner. Derefter stiger prisen i takt med de specifikationer man ønsker, og i den øvre prisklasse vil man finde dem til over 20.000 kr., hvor der ud over at være fokus på kvalitet også er fokus på design. Der findes mange forskellige, men hvis formålet i første omgang bare er at lære at spille, så vil en begynderbas oftest være tilstrækkelig

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk