kulturnet logo

Bedste Udtræksbord: Se top 3 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde udtræksbord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle udtræksbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sika Design George Teak Udtræksbord – 200

Første anbefaling på listen er fra mærket Sika Design.

Det bedste tilbud på “Sika Design George Teak Udtræksbord – 200” vi har fundet er hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 16846,-

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Sika Design Lucas Teak Udtræksbord – 200

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Sika Design Lucas Teak Udtræksbord – 200 til kun 16846,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Udtræksbord – George

Sidste produkt på vores liste er Udtræksbord – George som vi har fundet til 17997,- hos byhornsleth.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Utroligt flot og eksklusivt udtræksbord til inde og ude.
Sika-design er kendetegnende for deres eksklusive produkter produceret i lækre materialer og det må man sige er kendetegnende for dette skønne bord.
Et bord hvor hele familien kan være samlet og pla…

Se hos byhornsleth.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste udtræksbord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse udtræksbord:

Dyreste Udtræksbord på listen er Udtræksbord – George fra byhornsleth.dk med en pris på 17997.00. Billigste udvalgte Udtræksbord er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 7997 kr. – de 3 Udtræksbord vi har fundet koster i gennemsnit 17229.67 kr.
Ovenstående Udtræksbord data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, byhornsleth.dk). Alle Udtræksbord tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Udtræksbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Udtræksbord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udtræksbord:

Et spisebord med udtræk er et godt køb for dig, hvis du af og til får gæster på besøg og gerne vil have plads til alle rundt om bordet. Med et udtræksbord er der nemlig samtidig plads til, at du kan servere en stor, lækker middag og bevare hyggen med alle samlet til bords. Udtrækket i bordet gør det nemlig lettere at have plads til det hele.

Men der findes rigtig mange typer af udtræksborde, og det kan være svært at vælge det, der skaber de bedste muligheder for netop dig. Læs med her i denne guide, og bliv klogere på dit valg af spisebord med udtræk

Derfor er spiseborde med udtræk geniale

Denne løsning er helt optimal, hvis du godt kan lide at have muligheden for at have plads til en masse mennesker på en gang, men ikke har lyst til at have et kæmpe bord stående til at optage pladsen i spisestuen resten af tiden. Med et spisebord med udtræksplader får du det bedste af de to verdener. Det er ofte meget nemt at sætte tillægspladerne i bordet, når det skal udvides, og nemt at trække bordet sammen igen, når bordet skal tilbage i den lille størrelse.

En nem løsning, der sikrer, at du ikke behøver at begrænse dig, når venner og familie kommer på besøg. Hos dig vil der være plads til alle

Hvilke typer udtræksborde findes der?

Ligesom med spiseborde uden udtræk, findes der et hav af forskellige typer borde med udtræk. Materialerne kan være alt fra de mange forskellige træsorter til dem med laminatbordplader med aluminiums- eller træben. Man kan både vælge mellem den typiske rektangulære bordplade, de fine kvadratiske bordplader eller de smukke runde bordplader.

Ved de runde borde, vil bordet få en oval form, når pladerne tilføjes. Der er stor forskel på, hvor langt bordet kan blive, når man tilføjer tillægspladerne. Ved nogle af disse borde kan man endda tilføje op til flere plader, så det kan blive rigtig langt. Her er det en god ide at måle op derhjemme, hvor meget plads der er, så man er sikker på, at bordet kan være der i sin fulde form

Hvordan fungerer selve udtrækket i spisebordet?

Ved nogle af disse indskudsborde, som de også kaldes, kan man opbevare tillægspladen under selve bordpladen, når dette er skudt sammen og står i den lille størrelse. På den måde er det super nemt blot at skyde bordet ud og hive den ekstra plade op.

Ved andre borde kan man opbevare tillægspladerne for sig, dette gør man ofte når pladerne er lidt større eller hvis der er flere af dem. Da der ikke er plads til dem under bordpladen eller hvis dette gør bordet ustabilt

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber spisebord med udtræk?

En ting du skal være opmærksom på, når du kigger efter spisebord med mulighed for at tilføje ekstra udtræksplader er, at prisen ofte er uden tillægspladerne. Vær derfor vågen når du kigger på de gode tilbud, da man ofte kan forvente, at denne pris bliver højere, når du også skal have plader med. En anden ting, der er god at være opmærksom på er om tillægspladerne er i samme materiale som selve bordet.

Et eksempel kunne være at spisebordet er i smukt, massivt egetræ, men at pladerne, der følger med, er i en ringere kvalitet betrukket med finérplader. Vær opmærksom på dette, hvis det har betydning for dit valg. Der er flere overvejelser, der er gode at gøre sig, inden man køber et spisebord med udtræk.

Men fordele er mange, så snart du har fundet det rette.

Det er nemlig et stort plus at have mange muligheder, både hvis man får gæster på besøg eller bare har brug for meget bordplads en gang i mellem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Spiseborde med Udtræk

Skovby Spisebord med Udtræk https://www.youtube.com/watch?v=B9QLqB1WiJo Skovby Spisebord med Udtræk (SM32) https://www.youtube.com/watch?v=iLTEUuePykg IDEMøbler: Naja Spisebord med Udtræk https://www.youtube.com/watch?v=01Naj3jBNqM

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk