kulturnet logo

Bedste TV Møbel: Se top 5 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde tv møbel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tv møbel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Legro TV Møbel, Eg/Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos HomeTomato.

Her kan “Legro TV Møbel, Eg/Hvid” fås til 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tv møbel med åbne rum i siderne og åben i midten.  Produktmål: Højde: 46 cm Bredde: 100 cm Dybde: 60 cm…

Se hos HomeTomato ❯❯

2: Owen TV Møbel, Eg

Anden anbefaling har vi fundet hos HomeTomato, hvor du kan købe Owen TV Møbel, Eg til kun 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette enkle, men stilfulde tv-møbel er lavet af lamineret spånplader.
Den har et slankt design, der er ideelt til mindre rum. Placer et 42″ fladskærms-tv på den øverste overflade, mens du kan placerer, kabelboksen og fjernbetjeningerne i de 2 rum nedenun…

Se hos HomeTomato ❯❯

3: Cassie TV Møbel, Hvid

Næste anbefaling er “Cassie TV Møbel, Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Cassie TV Møbel, Hvid” har vi fundet hos HomeTomato hvor prisen lige nu er 1899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TV møbel med 2 skuffer.
Produktmål: Højde: 40 cm Bredde: 100 cm Dybde: 50 cm…

Se hos HomeTomato ❯❯

4: Owen TV Møbel, Espresso

Produkt nummer 4 på vores “tv møbel-liste” er Owen TV Møbel, Espresso som du lige nu kan købe for 1299,- hos HomeTomato

Forhandlerens beskrivelse:
Dette enkle, men stilfulde tv-møbel er lavet af lamineret spånplader.
Den har et slankt design, der er ideelt til mindre rum. Placer et 42″ fladskærms-tv på den øverste overflade, mens du kan placerer, kabelboksen og fjernbetjeningerne i de 2 rum nedenun…

Se hos HomeTomato ❯❯

5: Westerleigh TV Møbel, Sort

Sidste produkt på vores liste er Westerleigh TV Møbel, Sort som vi har fundet til 3799,- hos HomeTomato.

Forhandlerens beskrivelse:
Westerleigh TV-bord er et stilfuld møbel til rummets omdrejningspunkt.
Westerleigh er fremhævet med trendy guldbeslag, to låger og en fast hylde i midten til opbevaring.
Lavet af malet MDF og træ for en robust bygning.
Produktmål: Højde: 46,3 cm Bredde:…

Se hos HomeTomato ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste tv møbel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse tv møbel:

Dyreste TV Møbel på listen er Getama Timber 165 tv-møbel fra Erling Christensen Møbler med en pris på 24900.00. Billigste udvalgte TV Møbel er Owen TV Møbel, Espresso som du kan købe for 1299.00 hos HomeTomato. Forskellen på de to priser er 23601 kr. – de 5 TV Møbel vi har fundet koster i gennemsnit 95573 kr.
Ovenstående TV Møbel data og priser er hentet fra 8 butikker (HomeTomato, MyHomeMøbler.dk, Lammeuld.dk, Hjemmets, Norliving, Designhome.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle TV Møbel tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere TV Møbel guides:

Fandt du ikke det rigtige TV Møbel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste TV Møbel:

Der var engang, hvor folk havde et – med tiden – kæmpestort billedrørsfjernsyn stående i stuen. Måske stod det på et stativ, måske på et fjernsynsbord – eller noget helt tredje.

Under alle omstændigheder var det nødvendigt med god plads til det, idet det store billedrørsfjernsyn fylder enormt meget bagtil. Men tiderne ændrer sig, og da det begyndte at blive populært med store fladskærme som alternativ til billedrørsfjernsynet, ændrede andre behov sig også.

Et af behovene var møblet til at stille det flade fjernsyn på. Eller måske blot til at have stående under fladskærmen, der så kom op at hænge på væggen. Men udvalget af denne type møbler er også ganske stort, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilket tv-møbel man gerne vil have.

Du kan læse mere om dette i det følgende

Hvilke slags TV-møbler kan man få?

Hvis man for eksempel tager et kig på nettet over, hvilke tv-møbler der findes, kan man blive ganske overvældet.

Der findes utrolig mange forskellige at vælge imellem, og det kan være svært at gennemskue, hvilket møbel der vil svare bedst til ens egne behov. Mange af tv-møblerne er nogle forholdsvis aflange og smalle typer, der netop er velegnede til en bred skærm.

Dertil kommer, at der ofte er en række skuffer og/eller skabe til opbevaring af de ting, man nu synes skal opbevares deri. Man kan få moderne udseende tv-møbler i alskens flotte farver og fancy former, der passer godt ind i et ungt eller moderne hjem. Men der er også de flotte, mere klassiske og robuste møbler i ren træ, der måske står bedre til resten af møblementet i hjemmet.

For begge typer gælder, at man kan finde det lange og knap så lange skænk-lignende møbel til både at have stående på gulvet – eller til ophæng. Er man til ophæng kan man også kigge efter tv ophæng og så have et møbel stående under alligevel. Men der findes også de større arrangementer, der kan fylde op til en hel væg. Hvor man har plads til, at fjernsynet kan stå/hænge nogenlunde i midten, og hvor der er hylder, skabe og skuffer i det øvrige arrangement.

Dette kan da vise sig at være en let og praktisk løsning, der dog kræver noget plads

Hvad skal man overveje, før man køber et tv-møbel?

Man bør overveje, hvordan man vil have sit fjernsyn til at fremstå. Ligesom det selvfølgelig har betydning, hvor stort fjernsynet er.

Derudover skal man finde ud af, om fjernsynet skal stå på et møbel – eller hænge på væggen.

Pladsen, man har til rådighed spiller naturligvis også en rolle.

Derfra kan man begynde at se på, hvilke forskellige tv-møbler der findes på markedet. Hvor robust skal det være, hvilken stil går man efter, hvor bredt skal det være, hvis tv’et skal stå derpå? Og udover at se på lutter nye møbler, der måske koster mere, end man kan/vil give for et tv-møbel, kan man overveje at købe et brugt. Der findes rigtig mange fine, brugte ting, der bare venter på at komme et nyt sted hen og få nyt liv.

Man kan være heldig at finde det helt rigtige møbel – og spare meget i forhold til at købe et nyt. På den måde er der mange ting at overveje, før man beslutter sig for et nyt møbel til sit (nye) tv. Og det kan sagtens svare sig at tænke to gange. Det ville for eksempel være en skam at komme hjem med et nyt flot møbel, som viser sig ikke at være langt nok til fjernsynet.

Eller at det rent fysisk ikke kan være der, hvor det skal stå

Hvilket tv-møbel skal jeg vælge?

Alt i alt handler det, som ovenfor nævnt, at finde et møbel, der passer ind. Både fysisk i forhold til resten af møblementet og selve fjernsynet.

Men også i forhold til stil.

Man bør finde et tv-møbel, man rigtig godt kan lide. Et, der passer godt til ens egen stil og behov – og stilen der, hvor møblet skal stå. Og som klæder fjernsynet, selvfølgelig. Og derudover skal det gerne fungere praktisk og hensigtsmæssigt for en.

Et møbel, hvor der er plads til at opbevare de ting, man synes, der skal være plads til. Et møbel, man kan overskue at vedligeholde – og et møbel, der ganske enkelt vil fungere godt i dagligdagen

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til TV Møbler

UNNU TV Møbel

DIY // Gør-det-selv: Byg dit eget TV Møbel

TV Lift & TV Bord i ét og samme møbel

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk