kulturnet logo

Bedste Stigereol: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde stigereol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stigereol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stigereol, hvid

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1369.00, nu kun 999,-.
  Du sparer 370 kr. / 27 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk

Vores første anbefaling er “Stigereol, hvid” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 27 % og kan altså fås for kun 999,- – en besparelse på 370 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materiale: (MDF), Elegant og rummelig Vægt: 16 kg, maksimal belastning: 15 kg Højde: 180 cm, Hylde A (11,5 * 58 CM), Hylde B (17,5 * 58 CM), Hylde C (45 * 58 cm) Nem montering, skruer og stik inkluderet Denne moderne stigehylde er eneståe…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Dekorativ stigereol med skuffe, hvid

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499.00, nu kun 1199,-.
  Du sparer 300 kr. / 20 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Dekorativ stigereol med skuffe, hvid til kun 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materiale: MDF, hvid, elegant og rummelig Vægt: 20 kg, maksimal belastning: 15 kg / hylde Dimensionerne i beskrivelsen kan variere.
For at undgå fejl skal du vise de korrekte dimensioner på artiklens billeder.
Med monteringsvejledning og…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Elegant stigereol, hvid

 • Dagens pris: 1399,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1699.00, nu kun 1399,-.
  Du sparer 300 kr. / 17 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk

Næste anbefaling er “Elegant stigereol, hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Elegant stigereol, hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materiale: MDF, hvid, elegant og rummelig Vægt: 25 kg, maksimal belastning: 15 kg / hylde Dimensionerne i beskrivelsen kan variere.
For at undgå fejl skal du vise de korrekte dimensioner på artiklens billeder.
Med monteringsvejledning og…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Moderne stigereol i buttet design, naturfarvet

Sidste produkt på vores liste er Moderne stigereol i buttet design, naturfarvet som vi har fundet til 799,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: Materialer: multiplex, struktur i jernpulver behandlet Vægt: 12 kg, maksimal belastning: 45 kg Mål: længde 44 cm, dybde: 36 cm, højde: 115 cm Skufferne glider let på teleskopiske og tavse guider Monteringsvejledning og skruer medfølger, n…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stigereol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stigereol:

Dyreste Stigereol på listen er True Stigereol fra ILVA med en pris på 4499.00. Billigste udvalgte Stigereol er Stigereol i bambustræ med vasketøjskurv som du kan købe for 499.00 hos Lammeuld.dk. Forskellen på de to priser er 4000 kr. – de 4 Stigereol vi har fundet koster i gennemsnit 8786.5 kr.
Ovenstående Stigereol data og priser er hentet fra 7 butikker (Lammeuld.dk, Coolshop.dk, Boboonline.dk, Fenomen, Packhouse.dk, Designhome.dk, ILVA). Alle Stigereol tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stigereol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stigereol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stigereol:

Mangler du en reol til at opbevare dine ting på, men vil du samtidig have et møbel, der ikke fylder så meget eller er tungt at se på? Løsningen er en stigereol.

Uanset om du mangler en bogreol, en reol til stuen eller måske børneværelset, så er denne model værd at kende. Læs mere om reolen med det moderne look lige her, og få et par gode tips til, hvordan du bruger den i dit hjem

Hvad er en stigereol helt præcist?

En stigereol er en reol, der – som navnet afslører – ligner en stige. Den er kendt for sit slanke design og de brede hylder for neden, der bliver smallere i toppen.

Reolens ramme står ”skævt”, så toppen læner ind mod væggen, lidt ligesom en stige. Den findes nogle gange med fire fødder for at skabe størst mulig stabilitet. Det er dog også muligt at få modeller, hvor hylderne kun er fastgjort mellem to stolper i træ eller metal, og i disse tilfælde er stige-looket meget tydeligt.

Vælger du denne model, er det dog vigtigt at stille den et sted, hvor du ikke går ind i den, fordi konstruktionen er mere skrøbelig

Hvilke stigereoler findes der?

Der findes mange forskellige modeller i forskellige størrelser og materialer.

Rigtig mange laves i træ.

Det kan fx være lyst bøgetræ, fyrretræ eller teaktræ, naturligt eller malet. Vælger du naturligt træ, får reolen et mere rustikt udseende i modsætning til fx hvidmalet træ. Begge dele kan dog være flot og passer ind i mange typer indretning. Er du på udkig efter en reol med kant, så vælg en stigereol i metal.

Den har et sofistikeret look og passer godt ind i den moderne indretning. I modsætning til reoler i naturligt træ, kan metalreolerne dog godt virke lidt kølige at se på. Går du efter et varmt og hyggeligt look, er det derfor træ, du skal gå efter. Nogle reoler kombinerer også materialevalget. Har du lyst til en stilet reol, der samtidig har noget varme, så vælg modellen med metalramme og træhylder. Det er utrolig flot og kombinerer det bedste fra begge verdener

Hvorfor skal jeg købe en stigereol?

Stigereolen er for dem, der er træt af de traditionelle, tunge reoler, man ellers ser. De har et kreativt udtryk og er dekorative med deres atypiske hylder, som stadig giver god opbevaringsplads.

Fordi konstruktionen af reolen er så luftig, er den helt ideel, hvis du skal indrette efter den minimalistiske stil. Her råder lys og luft og det bliver endnu tydeligere, hvis du vælger en hvid stigereol. Reolen har en vis elegance på grund af sit slanke look og kan derfor placeres på steder i boligen, hvor en traditionel reol ville virke for voldsom.

Det gælder fx i boligens hjørner eller i små rum som entreen.

Det er altid spændende at tilføre noget utraditionelt til boligen, og denne type reol kan derfor være en sjov kontrast, der giver en god dynamik. Vælg derfor denne type reol, hvis du mangler noget til at live boligen op!

Hvad koster en stigereol?

Alt efter hvilket materiale, den er lavet af, kan priserne variere en del. Du kan både finde luksusreoler til flere tusind kroner, men ønsker du ikke at finde den store pengepung frem, kan du også sagtens finde en flot og billig stigereol. Det kommer meget an på, hvilken model det er, og hvem der forhandler.

Hold derfor øjnene åbne, og har du bare set dig varm på en lækker kvalitetsreol, så vær opmærksom på stigereol tilbud. Nogle gange kan det nemlig godt betale sig at investere i god kvalitet.

Det holder længere og kan være billigere på sigt. Tænk derfor over, hvad dit behov er, og find reol, der matcher dette

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Stigereoler

IKEA Reolsystem – Stigereol

DIY // Gør-det-selv: Billig Stigereol

5 Kreative måder at bruge en stigereol

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk