kulturnet logo

Bedste Stigereol: Se top 8 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde stigereol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stigereol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dekorativ stigereol med skuffe, hvid

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499,-, nu kun 1199,-.
  Du sparer 300 kr. / 20 %
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Dekorativ stigereol med skuffe, hvid” som lige nu er på tilbud hos Lammeuld.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 1199,- – en besparelse på 300 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: MDF, hvid, elegant og rummelig * Vægt: 20 kg, maksimal belastning: 15 kg / hylde * Dimensionerne i beskrivelsen kan variere.
For at undgå fejl skal du vise de korrekte dimensioner på artiklens billeder.
* Med mont…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Reol / stigereol / bogreol til børneværelset, skandinavisk stil, designet som slot, hvid

 • Dagens pris: 1299,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Reol / stigereol / bogreol til børneværelset, skandinavisk stil, designet som slot, hvid til kun 1299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbeskrivelse Dekorativ reol til børneværelset, som ikke kun er praktisk til opbevaring af legetøj men også kan bruges i leg til eventyr med troldmænd eller konger og dronninger.
Kun fantasien sætter grænser! Specifikationer:  * Vægt: omkr…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Stigereol i heveatræ

Næste anbefaling er “Stigereol i heveatræ”.

Dagens bedste tilbud på “Stigereol i heveatræ” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: Hevea træstruktur, MDF hylder * Vægt: 8 kg, maksimal belastning: 15 kg / hylde * Bredde: 42 cm, Højde: 140 cm., Fire hylder: Bredde: 38 cm, Dybde: 34/25/18 / 13cm * Med monteringsvejledning og skruer. Nem installati…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Moderne stigereol i buttet design, naturfarvet

Produkt nummer 4 på vores “stigereol-liste” er Moderne stigereol i buttet design, naturfarvet som du lige nu kan købe for 799,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materialer: multiplex, struktur i jernpulver behandlet * Vægt: 12 kg, maksimal belastning: 45 kg * Mål: længde 44 cm, dybde: 36 cm, højde: 115 cm * Skufferne glider let på teleskopiske og tavse guider * Monteringsvejlednin…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Stigereol med 4 niveauer, let at samle, industrielt look, brun og sort

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Brun, Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: Brun, sort * Materiale: Spånplade, stålramme * Produktstørrelse: 56 x 34 x 137,5 cm (L x B x H) * Produktvægt: 11 kg * Max.
Statisk belastningskapacitet pr.
hylde: max 5 kg * Max.
Samlet statisk belastningskapacit…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Stigereol med 4 trinhylder, hvid

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: Hevea træstruktur, MDF hylder * Vægt: 8 KG, Maksimal belastning: 15 KG / hylde * Bredde: 42 cm, Højde: 140 cm., Fire hylder: Bredde: 38 cm, Dybde: 34/25/18 / 13cm * Med monteringsvejledning og skruer.
Nem installa…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Dekorativ stigereol, sort

 • Dagens pris: 599,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Sort

Forhandlerens beskrivelse:
En moderne stigereol til alle, der elsker at dekorere Specifikationer: * Moderne stigereol med tre hylder * Bredde: 29 cm, højde: 121 cm, dybde: 23 cm * Bæreevne: 3 kg per hylde * Materiale: MDF * Nem at samle Med sit elegante og enkle de…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Høj stigereol til bøger og andre genstande

Sidste produkt på vores liste er Høj stigereol til bøger og andre genstande som vi har fundet til 999,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Farve: brun * Materiale: Spånplade, jern * Størrelse: 56 x 34,5 x 171,5 cm (L x B x H) * Vægt: 15,3 kg * Belastningskapacitet for hvert niveau: 5 kg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stigereol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stigereol:

Dyreste Stigereol på listen er True Stigereol fra ILVA med en pris på 5999.00. Billigste udvalgte Stigereol er Seaford Stigereol som du kan købe for 499.00 hos ILVA. Forskellen på de to priser er 5500 kr.
Ovenstående Stigereol data og priser er hentet fra 7 butikker (Lammeuld.dk, Fenomen, Boboonline.dk, Møblér, Designhome.dk, Likehome.dk, ILVA). Alle Stigereol tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stigereol guides:

Fandt du ikke det rigtige Stigereol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stigereol:

Mangler du en reol til at opbevare dine ting på, men vil du samtidig have et møbel, der ikke fylder så meget eller er tungt at se på? Løsningen er en stigereol.

Uanset om du mangler en bogreol, en reol til stuen eller måske børneværelset, så er denne model værd at kende. Læs mere om reolen med det moderne look lige her, og få et par gode tips til, hvordan du bruger den i dit hjem

Hvad er en stigereol helt præcist?

En stigereol er en reol, der – som navnet afslører – ligner en stige. Den er kendt for sit slanke design og de brede hylder for neden, der bliver smallere i toppen.

Reolens ramme står ”skævt”, så toppen læner ind mod væggen, lidt ligesom en stige. Den findes nogle gange med fire fødder for at skabe størst mulig stabilitet. Det er dog også muligt at få modeller, hvor hylderne kun er fastgjort mellem to stolper i træ eller metal, og i disse tilfælde er stige-looket meget tydeligt.

Vælger du denne model, er det dog vigtigt at stille den et sted, hvor du ikke går ind i den, fordi konstruktionen er mere skrøbelig

Hvilke stigereoler findes der?

Der findes mange forskellige modeller i forskellige størrelser og materialer.

Rigtig mange laves i træ.

Det kan fx være lyst bøgetræ, fyrretræ eller teaktræ, naturligt eller malet. Vælger du naturligt træ, får reolen et mere rustikt udseende i modsætning til fx hvidmalet træ. Begge dele kan dog være flot og passer ind i mange typer indretning. Er du på udkig efter en reol med kant, så vælg en stigereol i metal.

Den har et sofistikeret look og passer godt ind i den moderne indretning. I modsætning til reoler i naturligt træ, kan metalreolerne dog godt virke lidt kølige at se på. Går du efter et varmt og hyggeligt look, er det derfor træ, du skal gå efter. Nogle reoler kombinerer også materialevalget. Har du lyst til en stilet reol, der samtidig har noget varme, så vælg modellen med metalramme og træhylder. Det er utrolig flot og kombinerer det bedste fra begge verdener

Hvorfor skal jeg købe en stigereol?

Stigereolen er for dem, der er træt af de traditionelle, tunge reoler, man ellers ser. De har et kreativt udtryk og er dekorative med deres atypiske hylder, som stadig giver god opbevaringsplads.

Fordi konstruktionen af reolen er så luftig, er den helt ideel, hvis du skal indrette efter den minimalistiske stil. Her råder lys og luft og det bliver endnu tydeligere, hvis du vælger en hvid stigereol. Reolen har en vis elegance på grund af sit slanke look og kan derfor placeres på steder i boligen, hvor en traditionel reol ville virke for voldsom.

Det gælder fx i boligens hjørner eller i små rum som entreen.

Det er altid spændende at tilføre noget utraditionelt til boligen, og denne type reol kan derfor være en sjov kontrast, der giver en god dynamik. Vælg derfor denne type reol, hvis du mangler noget til at live boligen op!

Hvad koster en stigereol?

Alt efter hvilket materiale, den er lavet af, kan priserne variere en del. Du kan både finde luksusreoler til flere tusind kroner, men ønsker du ikke at finde den store pengepung frem, kan du også sagtens finde en flot og billig stigereol. Det kommer meget an på, hvilken model det er, og hvem der forhandler.

Hold derfor øjnene åbne, og har du bare set dig varm på en lækker kvalitetsreol, så vær opmærksom på stigereol tilbud. Nogle gange kan det nemlig godt betale sig at investere i god kvalitet.

Det holder længere og kan være billigere på sigt. Tænk derfor over, hvad dit behov er, og find reol, der matcher dette

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Stigereoler

IKEA Reolsystem – Stigereol

DIY // Gør-det-selv: Billig Stigereol

5 Kreative måder at bruge en stigereol